Het was mooi weer!!
Ik kom uit Zeist heb huisje in Tzummarum en daar kwam na 45 jaar mijn kroon los de kroon die mijn vader voor me gemaakt had. Heb tandarts gebeld en kon s’middags komen goeie service en goeie behandeling.
Geweldig hoe jullie mij geholpen hebben. Ik kwam als noodgeval binnen en alles werd gelijk gereed gemaakt mij meteen te kunnen helpen. Hartstikke bedankt !
Naast 2 behandelingen bij de tandarts, voor mij aan de dure kant bij de mondverzorging. Kom al heel lang
Behandeling werd anders dan verwacht, duidelijke uitleg tijdens behandeling. Ging zorgvuldig om met pijn. Goede nazorg door telefoontje de volgende dag. Is de kaakbreedte niet eerder te bepalen? Nu moest ineens besloten worden tot kaakverbreding. De behandeling is nog niet afgelopen. Dus kunnen sommige vragen niet tot lastig worden ingevuld of zijn niet volledig.
Zeer goed, prettig geholpen
Rustig , voelde me op mijn gemak
Ik werd gebeld om eerder te komen ivm uitval. Ik kon, kreeg meteen mail met nieuwe afspraak. Afspraak op tijd uitgevoerd, geen lange wachttijd. Mondhygiënist zeer vriendelijk enduidelijk.
Niemand gaat voor z'n plezier naar de tandarts en dan is het juist van belang dat je vertrouwen in de behandelaar hebt. Bij Puur Mondzorg Franeker heb ik in elk geval de ervaring dat men naar je luistert en met je meedenkt.
Had een gebroken kies en na het aanmelden kon ik dezelfde dag al langskomen om alles even na te kijken. Een paar dagen later kon ik langskomen om de kies te laten trekken maar dit moest helaas gedaan worden door een chirurg. Gelukkig had de tandarts een plekje voor me weten te vinden in kon ik twee dagen later al voor operatie.
Vriendelijk en naar alle tevredenheid behandeld !
Alles verloopt netjes en communicatie is ook goed!
Vriendelijk en zeer kundig, ook goede uitleg over het gebruik van ragertjes tussen de tanden
Goede controle met ontspannen sfeer.
Heel vriendelijk en behulpzaam
Fantastisch geholpen door 2 jonge lieve mensen die hun vak verstaan. Er was rust en tijd wat erg prettig was om te ervaren. Complimenten!
Gewoon doen waarvoor je komt8
Goede tandarts en goede assistente
Luisterde perfect en stelde mij prima op mijn gemak. Zeker een prestatie voor een angsthaas als ik.
Na binnenloop is een afspraak later die dag gemaakt voor rest klachten na bezoek noodtandarts 4 dagen eerder. Behandeling bij Puur was effectief en kwalitatief want kies blijft behouden, zoals naar uitziet.
Klantvriendelijk en professioneel personeel die duidelijk deskundig zijn.
Vriendelijk en professioneel
Voorstraat 70