Uitstekend!
Ik werd goed opgevangen als nieuwe patiënt. Bij de balie werd alles goed uitgelegd. Jammer dat ik de tandarts niet altijd goed kon begrijpen. Had gevoel dat er soms wat communicatie stoornis was. Verder rustige tandarts, dat was fijn!
voldoende informatie naar mijn idee. Nauwkeurig en vriendelijk!
De tandarts heeft mijn gebit verder niet gecontroleerd. Ik werd de vorige keer ook geholpen door de mondhygiëniste. Toen kwam de tandarts nog wel controleren. Die keer was ik ook niet op de hoogte dat ik door haar geholpen zou worden. De controle en behandeling door haar is verder prima, maar ik vind het wel apart dat het niet vooraf (bij de laatste controle door alleen de tandarts) met mij is besproken dat ik voortaan ook door de mondhygiëniste gecontroleerd/ geholpen zou worden.
De ervaringen met de praktijk zijn wisselend. In de twee jaar waarin ik patient ben, heb ik vijf behandelingen gehad van vijf verschillende tandartsen waarvan enkele gebrekkig nederlands spraken. Zeker als je gebit problemen geeft, wil je graag een vaste tandarts die de situatie kent en waarmee je medische zaken goed kunt bespreken. Dit staat los van de kundigheid en behandelwijze van de tandarts zelf.
Uitstekend goed
Nooit mijn favoriete bezoek maar je voelt je altijd welkom en alles wordt grondig geïnspecteerd.
Netjes ontvangen door een voor mij onbekende tandarts en onbekende assistente, die zich niet voorstelden. Klacht (vulling vernieuwen) professioneel verholpen. Keuze van verdoving aangeboden. Tevreden over behandeling.
De behandeling die ik had word goed uitgelegd
ben goed geholpen, behandeling was duidelijk en werd goed verteld wat ze ging doen. resultaat heel blij mee.
Eerste indruk prima, moet in de toekomst zo blijven. We gaan er van uit dat deze tandartsen normaal blijven behandelen. Bij Dental Clinics zaten we meer dan een uur te wachten. En als je dan in de stoel lag deden ze niets.
Net zoals elke andere behandeling.. netjes en snel geholpen tijdens de behandeling.. de wachttijd is nog wel eens verschillend
Erg vriendelijk geholpen heel erg bedankt
vlot, netjes
Bij de vorige tandarts stonden mijn wensen niet bovenaan. Hier wel een dat voelt goed
Zeer attente medewerkers. Zij verrichten hun werk op hoog niveau.
De vorige tandarts(die nu alweer weg is) heeft mij een verkeerde vulling gegeven. Waardoor ik nu weer deze vulling er uit moet laten halen en weer opnieuw er in moet laten zetten. En dat ik het de vorige keer als erg pijnlijk en vervelend heb ervaren. En er nu erg tegen op zie .
Fijne tandarts, assistente en mevrouw bij de balie Luisteren en geven duidelijke uitleg Uiteraard kan ik alleen spreken over diegene die ik heb meegemaakt
Na controle verwezen naar balie om afspraak te maken voor gebitsreiniging, maar daar was niemand aanwezig moet nog een afspraak maken
Uitstekende behandeling.
Zie de ervaring in één zin
er was een stuk van mijn kies en ik dacht dat ie er uit moest.maar was gelukkig met een vulling te repareren. met mijn autisme en hyperventilatie was ik gespannen en werd prima tot rust gebracht door de nieuwe tandarts uit zweden en z'n assistent.
Al (bijna) 40 jaar zeer tevreden over mijn tandarts Noordbruis en de assistentes aan de stoel en balie. Fijn ook om te ervaren dat de nieuwe lichting assistentes enthousiast en ambitieus gemotiveerd zijn.
Voorstraat 70
8801 LE Franeker