Bij tandartspraktijk Bochem voelen wij ons 'thuis' zoals je je zou moeten voelen bij een tandarts. De tandartsen en assistentes nemen de tijd om naar je te luisteren, zijn erg professioneel en gericht op gezondheid.
Snel vriendelijke en correcte behandeling.
Eindresultaat is er nog niet
Ondanks onbekendheid met het probleem is er voor een goed doordachte behandeling opgestart.
geen verder commentaar
Een fijn en plezier contact met zowel de mondhygiëniste als de tandarts.
Tandarts en mondhygenist zijn vriendelijk en geinteresseerd. Tandarts vraagt ook altijd of ik nog wensen heb m.b.t. mijn gebit in plaats van alleen even kijken. Is erg prettig!
Prima, niets op aan te merken
Nooit uitloop, snelle behandeling en vriendelijk personeel
Goed.
Deskundig en vriendelijk
Voel me altijd goed geholpen en gehoord tijdens de controle afspraken. Laatste jaren geen gaatjes, hiervoor goed advies gehad dit werkt.
Ze luister altijd goed, is rustig en kundig. Ik heb vertrouwen in haar als tandarts.
Prima tandarts, altijd vriendelijk, nooit heel lang wachten.
Ondanks een tandarts bezoek niemands favoriet is; wordt het bezoek aangenamer door het contact met het vriendelijke personeel
Vriendelijk deskundig communicatief .
Ik ben recent naar Amsterdam verhuisd, maar blijf graag bij Xander Bochem langskomen. Voor mij is het fijn dat ik op een vertrouwde plek mijn gebit gezond kan houden.
Hele fijne tandarts, ik kom er al jaren! Xander is opgewekt en stelt je op je gemak en maakt een praatje met je. Als het niet gaat mag je altijd je hand op steken. Indien er een behandeling nodig is wordt deze goed uitgelegd. Mijn tandartsangst is in de loop van de jaren hierdoor ook afgenomen.
Mijn ervaring is goed. Online een afspraak kunnen maken is ideaal, omdat je dan de beste tijd kunt kiezen. Verder word ik altijd goed geholpen en kan ik vrij snel terecht voor de halfjaarlijkse controle.
Ik vindt het prettig dat er altijd een relaxte sfeer hangt tussen de mensen die daar werken
Ik ben zeer tevreden over ,gemak bereikbaarheid per mail of telefoon . Attent heid mbt controle afspraak.of andere behandeling. Deskundigheid en geduld tandarts om iets uit te leggen . Vriendelijke receptie medewerkers .
Word altijd goed geholpen
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, alles gaat altijd in overleg.
Prima praktijk!