Snel geholpen ondanks drukte, probleem verholpen.
Goed snel op een vriendelijke en tevens met een goede uitleg geholpen. Ik ga er zeer zeker terug.
Via Social Deal een onderhoudsbeurt van mijn airco gekocht bij Encase. Helaas bleek er meer aan de hand, waardoor ik eerst terug moest naar mijn eigen garage. Nadat bleek dat zij mij niet goed konden helpen heeft Angel mij uitstekend geholpen. Super fijn dat je gebruik kunt maken van een leenauto. Goede service, duidelijke uitleg en je krijgt je auto helemaal netjes gestofzuigd terug. Ik ben meer dan tevreden, Top service!
Prima service, eerlijk advies.
Ik kwam voor een audio upgrade bij Encase terecht en kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. De kwaliteit van de geplaatste speakers, versterker en subwoofer is zeer goed.
Prima service, vriendelijk en betrouwbaar
Airco weer helemaal inorde , tips gekregen wat we voorheen niet wisten . Klantvriendelijk ,professional met echte kennis .
goede service
Onze airco doet het weer perfect! :) Dit was een flinke klus, alles ging netjes in overleg en als ze tussendoor iets tegenkwamen kregen we een belletje met de vraag of ze dit ook even moesten repareren. Uiteindelijk hebben ze 3 dingen gerepareerd en rijdt de auto weer prima en lekker koel :) Ook over de prijzen waren ze eerlijk en schappelijk en daarbij kregen we direct een leenauto want ze wisten niet zeker hoe lang het zou duren. Toen de auto klaar was en ik er mee weg kon rijden vond ik nog een lekker presentje op de bijrijdersstoel. Dus wij zijn echt dik tevreden en zouden Encase zeker aanraden!
Ik kan alleen maar positief zijn. Het advies was duidelijk en het werk is goed uitgevoerd. De service die erbij zit is ook goed. Kortom. Zeker een aanbeveling.
Vakkundig en servicegericht. Humor ook. Lekkere bank in de wachtruimte. Prima koffie. En in Maastricht natuurlijk: altijd een bezoekje waard.
Goede en correcte service en vriendelijk
Goede uitleg en klantvriendelijk
Eerlijk advies, ook als iets niet nodig is. Dat zorgt er voor dat je terug gaat.
Super service
Snel, goed en verstand van zaken !
Denken goed mee. Leveren maatwerk en zijn aardig
Nadat mijn auto niet meer wilde starten en ik Encase belde, was er binnen 15 minuten een monteur ter plaatsen. Auto meegenomen naar de garage en diezelfde middag nog gerepareerd en klaar om opgehaald te worden. Goede uitleg ontvangen wat ze hebben gedaan en wat het probleem was. Super vriendelijk en deskundig. Mocht er in de toekomst nog iets gebeuren met een auto zou ik Encase zeker aanraden!
uitstekend
Ik had een afspraak voor het monteren van een trekhaak. Alles is op tijd en vakkundig gedaan ondanks het meerwerk waar geen extra kosten voor berekend werden.
Mijn bct was uitgevallen, ik kon meteen terecht. Geweldig!
Bij Encase wordt altijd met de klant meegedacht.
Zeer professioneel, echte vakmensen.
Snel goed geholpen. Geven eerst een kostenindicatie door voordat ze gewoon beginnen zoals veel andere garages
Fregatweg 124
6222 NZ Maastricht
ENCASE : DÉ SPECIALIST IN INBOUW EN SERVICE VAN AUTO, BOOT & MOTOR IN LIMBURG! Maatwerk is ons motto! Er is geen klant en geen auto, boot of motor hetzelfde. Bijna alles is naar wens aan te passen zodat u als tevreden klant uw voertuig kunt besturen. Onze gespecialiseerde en gediplomeerde inbouwers/monteurs vertellen u graag over de mogelijkheden wanneer u een aanpassing in uw voertuig wenst aan te brengen.