Probleemloos verhuisd. Goede begeleiding. Handyman heeft uitstekend werk geleverd.
Ik had doorgegeven dat er geen nieuwe bed is om te monteren wel een kast en een boekenkast. Een mevr heeft het veranderd in mijn dossier. Alles was perfect totdat ik een mail kreeg dat ik moet betalen rijkosten plus tarief per uur. Omdat het niet stond in mijn dossier over kast of boekenkast. Het enige wat ze moesten doen is de dozen naar nieuwe adres brengen, want ik heb alles gedaan, ze moesten niks doen. Voor de prijs had ik meer verwacht.
Op verhuisdag 1 leek het goed te gaan; hoewel mijn dochter later ontdekte dat de mannen de badkamer hadden overgeslagen, alles stond er nog. – punt De verwachtingen waren hoog gespannen toen ik zag dat er eerst foto’s werden gemaakt van de kasten die zouden worden ingepakt. Grote teleurstelling dat ik later zag dat de spullen in mijn kledingkast waren gekwakt of gepropt. - punt Verhuisdag 2 begon met tegenslag omdat de aannemer er met 4 man bezig was zodat de verhuismannen er niet konden werken. De spullen werden opgeslagen + punt en na het weekend alsnog in en bij het appartement neergezet. Een aantal dozen zouden op mijn verzoek naar de berging gaan, maar daar bleken achteraf alleen de tuinstoelen te staan. - punt In de keuken stond een muur van 4 x 4 dozen, voor mij te hoog en te zwaar – punt , de gang stond tot halverwege vol. Om 14.15 werd me al een krabbel gevraagd en vonden de verhuizers dat ze klaar waren – punt; ik had geen energie meer, ik heb long Covid zoals ik dat de eerste keer meteen vertelde, om zaken te controleren. Een verhuizing is een stressvolle onderneming en als je lijf vrijwel niets kan dan moet er meer zorg worden geboden dan nu het geval was. De reactie toen ik dat zei was dat het dan te duur zou zijn. Ik heb nu ruim € 5000 betaald voor een verhuizing die me slecht bekomen is. Ik kreeg een korting van 100 euro in verband met de kledingkast. Een lachertje. Hoe had het anders gekund? Door te luisteren naar de wensen van de klant. Ik gaf aan dat ik een beperkte energie had; tel daarbij op dat een verhuizing hoog op de stresslijst staat. De tweede dag had beter gespreid kunnen zijn over een week. Dwz dat de dagen dat de verhuizers voor vier uur klaar zijn ze naar de mensen zoals ik worden gestuurd om verder te helpen met uitpakken en op de goede plek te zetten. Dan kun je zeggen dat je mensen Ontzorgd verhuist en maak je je naam waar.
Beste mevrouw H., bedankt voor uw beoordeling. U heeft zeker gelijk wat de kleding in de kast betreft. Dat was erg slordig van ons. Ook de ploeg is erop aangesproken. Over de badkamer kan ik zeggen dat de ploeg is verteld dat ze daar niet mochten komen. Daar houden ze zich uiteraard aan. Voor de kast hebben we u onze excuses én volgens ons een zeer redelijke € 100,00 korting gegeven. Wat we erg jammer vinden, is dat u niets zegt over de (zeer) snelle oplossing die wij u hebben geboden toen bleek dat de aannemer niet op tijd klaar was en wij uw nieuwe appartement helemaal niet in konden. Verder bent u er inmiddels zelf ook achter gekomen dat u te veel spullen heeft meegenomen. Omdat het aan kastruimte ontbrak, hebben we de resterende dozen op aangeven en in overleg met uw zoon op elkaar gestapeld en in de gang gezet. Met u in onze gedachten, zodat u toch nog enigszins kon manoeuvreren. Daarnaast heeft uw zoon ons juist verteld dat alleen de tuinstoelen naar de berging moesten. U was er zelf niet bij, dus dat hebben we gedaan. Ook geeft u aan dat u de verhuizing over meer dan 2 dagen gespreid had willen zien. U wist echter al vanaf 15 augustus, toen u de verhuizing bij ons boekte, dat wij er 2 dagen voor hadden ingeruimd. Het was prettig geweest als u eerder dan pas ná de verhuizing had aangegeven dat u liever een andere planning wilde. Dan hadden we daarvoor nog de gelegenheid gehad. Dat de verhuizing zo duur is geworden, heeft puur en alleen te maken met het uitstel doordat de aannemer niet klaar was. Dat bleek pas op de verhuisdag. Wij ontkomen er niet aan om deze kosten door te berekenen; de ploeg en verhuiswagen konden niet meer op een andere manier worden ingezet. U kunt de extra kosten verhalen op de aannemer. Tot slot: we weten hoeveel stress een verhuizing met zich meebrengt. Zeker in uw situatie. Daarom hebben we van tevoren vaak en veel contact gehad en u op allerlei mogelijke manieren geholpen (zoals al uw adreswijzigingen verzorgen). Gelukkig is de verhuizing nu achter de rug. Wij wensen u veel woonplezier!
Alles netjes ingepakt en hup op de lift naar beneden. Lange dag geweest voor mij, maar zeker ook voor de mannen. Er is goed doorgewerkt met duidelijke instructies wat er naar de stort, kringloop en met mij mee ging.
Verhuizen is niet leuk maar met jullie wordt het gezellig.
Geen moment getwijfeld aan hun deskundigheid en zorgvuldigheid. Iedereen als verhuizer zou Tetris moeten leren spelen ( hahaha).
Goed gedaan mannen
Van begin tot eind verliep alles goed. Alles was te bespreken tijdens de voorbereiding. De verhuizing zelf verliep uitstekend. Een groep mensen waarop je kan bouwen en die eigenlijk alles oppakken. De eerste dag alles inladen, liep voortreffelijk. De tweede dag alles weer uitladen en aan het begin van de middag stond alles weer op zijn plek. Zelfs de linnenkasten die helemaal gedemonteerd en weer gemonteerd moesten worden konden we direct alweer inruimen. Echt een groep mensen waarmee ik konden lezen en schrijven en niets was te veel. Echt, dit kan ik iedereen aanraden.
Prettige communicatie met de medewerkers en harde werkers. Niets is teveel wanneer je een vraag hebt.
heel tevreden
de verhuizing ging perfect, alleen de rekening viel me tegen, omdat er niet vermeld was, dat het advies in rekening zou worden gebracht, net als het demonteren en monteren van de kast
Beste meneer Van den Berg, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wat het advies betreft: dat is altijd gratis en staan niet op de factuur. Het de- en monteren van de kast wel. Uw zoon zou dat doen, maar dat was helaas niet gebeurd. Daarom hebben wij het voor u gedaan. De tijd die wij daaraan hebben besteed, heeft u inderdaad moeten bijbetalen. Veel woonplezier in Akkrum!
Zeer vriendelijk en professioneel
Fijn dat we weer hebben kunnen helpen van de nieuwe plek een thuis te maken!
Ontspannen de verhuizing in. Alle praktische werden geregeld.
De vijf verhuizers hebben alles gedaan, ondanks zeer warm weer, om onze verhuizing geheel naar wens te laten verlopen.
Uitstekende verhuizers die met respect en met een grote mate van deskundigheid de verhuizing regelden. Prima gedaan en bedankt.
Snel, ervaren, netjes en duidelijke communicatie.
Toen we ontzorgd inschakelden was het nog een verhuizing.. ( mijn vader stond op de wachtlijst voor een plekje in het verpleeghuis) Maar gaandeweg is het geen verhuizing meer geworden( door het overlijden van mijn vader tussentijds) maar daardoor werden we wel extra goed opgevangen en was de ontruiming wat het nu uiteindelijk is geworden ( alle spullen nu in opslag) een stuk minder stressvol en liep het als een trein binnen een paar uren stonden de spullen die nog verkocht gaan worden in de opslag en werd op de oude locatie de vloerbedekking en gaatjes verwijderd en gedicht en werd het appartement bezem schoon achtergelaten.. De verhuurder was dan ook zeer tevreden en we hebben ook niet meer hoeven schoonmaken..want ze vond het schoon genoeg opgeleverd.. Al met al waren wij zeer content met jullie hulp ervaring begeleiding en begrip rond onze situatie en daarom spreek ik dan ook bij deze een dank uit naar alle personeel die ons zo goed geholpen heeft in deze moeilijke periode.. VEEL DANK IEDEREEN van ontzorgd!
Een geweldig verhuisbedrijf in één woord fantastisch.
Ontzorgd heeft nu voor de 2e keer mijn moeder verhuisd. Dat doen ze goed, bijzonder vriendelijk, behulpzaam en een hele fijne omgang met ouderen. Ze denken echt met je mee, en maken hun bedrijfsnaam zonder meer waar.
De heren hebben het enorm gedaan, ondanks de grote hitte.
Op tijd gekomen, snel gewerkt, zeer vriendelijk (Ben)
De 3 jonge mannen waren harde werkers en alles ging in prima overleg, we zijn tevreden!
Mijn ervaring met Ontzorgd Verhuizing: Vanaf het eerste contact voor een offerte, Simone die ondersteunde met alle adres wijzigingenen plus de dag van de verhuizing Heb ik als zeer prettig ervaren. Een fijn team die goed op elkaar waren afgestemd/ samen werkte. Ik kijk er met grote tevredenheid op terug Vr Gr Trees.
Als tekstschrijver (jarenlang copywriter en eigen reclamebureautje) heb ik grote moeite met het woord 'ontzorgd'. Wat een klotewoord, communiceert voor geen millimeter. Je kunt het al oplossen door 'Verhuizen zonder zorgen'. Je zoekt ouwe mensen die snel van de kaart zijn, en die je vooral gerust wilt stellen. Een minpuntje is dat ik lang geleden had geboekt en wekenlang niets meer had gehoord. Ik belde een dag van tevoren en kreeg ik iemand aan de lijn, die niet wist, dat ik de volgende twee dagen zou gaan verhuizen. Ik raak niet snel van de kaart, maar het doorsnee oude mens doet dat zeker wel. Een week voor je aan de slag gaat, moet je mijnentwege een geruststellend bericht sturen, dat de agenda op vol vermogen draait.
Zie bovenstaande, en nogmaals ontzettend veel dank voor het verloop van de verhuizing en alles daaromtrent.
Julianalaan 26
8932 AA Leeuwarden
Ontzorgd Verhuizen is dé Erkende Verhuizer voor senioren. Wij kunnen u helpen met alles wat er bij uw verhuizing komt kijken. Van verhuizen van uw grote meubilair tot inpakken van uw kleinere spullen. Van het ophangen van lampen tot het schoonmaken van uw oude of nieuwe woning. Van het leegruimen van uw oude woning tot het verwijderen van vloerbekleding. Van het regelen van al uw adreswijzigingen tot het overzetten en installeren van uw tv, telefoon en internet. U kiest zelf waar u ons voor inschakelt. Met Ontzorgd Verhuizen kiest u bovendien voor persoonlijk contact en een hecht team dat nog echt de tijd voor u neemt. Omdat we begrijpen dat verhuizen veel meer betekent dan het verplaatsen van spullen. Wij verhuizen mensen.