Duidelijk, helder, enthousiast

Heel duidelijk, goede voorlichting, snel. Werd meteen goed geholpen en na een paar vragen van hun kant en van mijn kant duidelijkheid. Met verbazing dat een offerte al binnen tien minuten in mijn mail zat. Geweldig..kon meteen alles afhandelen. Top!!

Professioneel

Snelle reactie, begrip voor de situatie en gepaste oplossing. Persoonlijk contact En gelukkig geen keuze menu bij telefonisch contact. Zo kan het dus ook!!!!

Snel geholpen

We hadden op korte termijn een opstalverzekering nodig. Binnen een dag was dit goed geregeld door vriendelijke medewerkers. Compliment!

Direct bereikbaar en zonder doorverbonden het juiste advies

Op aanraden van onze buren heb ik contact opgenomen met VLC voor een opstalverzekering. Ons rietgedekte huis is tussenliggend (3 onder 1 kap), al bijna 100 jaar oud en daarom niet zomaar in dekking te nemen zonder wat additionele vragen. Toch heel doelgericht behandeld door VLC en alvast in voorlopige dekking genomen. Uiteindelijk hebben we een opstalverzekering afgesloten plus ook nog de inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Tegen acceptabele tarieven. Een aanrader.

Prima verlopen en keurig behandelt

Na mijn eerste telefonisch contact zijn alle afspraken netjes en op tijd uitgevoerd

Uiterst positief

Rosalinde zwarts heeft me vriendelijk en met know how te woord gestaan

Direct en duidelijk ter zake

Wij waren al wat langer bezig ons rietgedekte huis bij een andere maatschappij onder te brengen. Reden was vooral de exorbitant hoge premie. Rietpolis kwam direct met een mooie aanbieding en na wat vragen en bijstellingen volgde de inspectie. De inspectie verliep volgens plan zonder problemen maar leverde nog wel wat interessante tips op. Kortom, eind goed, al goed!

Uitstekende klant service

Goed geholpen, kennis van zaken.

prima !

Goede ontmoeting met Martijn, die geinteresseerd door ons huis liep en kundig advies gaf

Vlot, toegankelijk en efficient

Heel goede en vlotte communicatie, ter zake en klantgericht

Snel, vertrouwd

Na bericht OHRA dat mijn opstalverzekering ( traditioneel rieten dak) werd opgezegd, heb ik eerst via tussenpersoon Kroezen gevraagd naar andere verzekeraar. Hier moest ik 3 maanden wachten voor een offerte met 2x zo veel premie. Bij rietpolis offerte binnen 4 dagen en met een premie die goed bij ons paste. Verder correcte afhandeling.

snelle en professionele dienstverlening

snelle en professionele dienstverlening

De dienstverlening is tijdig, correct en volledig

Vlot, persoonlijk en snel geregeld

Persoonlijk en snel geregeld.

Snel en duidelijk

Wij hadden snel een verzekering nodig i.v.m. aankoop Bed en breakfast en huis met rieten dak. Super fijn dat dit allemaal in 1 keer geregeld kon worden.

Klantvriendelijk

Snel advies voor ons nieuwe huis.

Goede ervaring, erg klantvriendelijke professsionele benadering

Voordat jullie uiteindelijk de verzekering konden opstellen hebben zowel jullie als wij, de klant ,veel geduld moeten hebben. De gemeente Epe heeft erg lang(ruim 2 jaar) gedaan om ons huis ,dat een woonbestemming had , maar foutief bestemming Bos en Natuur heeft gekregen, door foute tekening in bestemmingsplan Buitengebied, officieel weer Woonbestemming te geven. De afgelopen 2 jaar is er regelmatig contact geweest met jullie en jullie begrip voor deze kafkaiaanse situatie en het vertrouwen dat jullie ons gaven dat ons huis (uiteindelijk) bij jullie verzekerd kon worden ,hebben wij erg op prijs gesteld .

Snelle deskundige hulp

We zijn snel en vakkundig geholpen en bovendien op een heel plezierige manier. Aanrader!

Vlotte en goede service.

Vlotte en goede service, gecombineerd met aanzienlijk gunstiger premie.

uitstekend

snel contact , snel antwoord. Zeer vriendelijke en behulpzaam. alles naar wens verlopen.

Uitstekende service, vanaf offerte tot en met de inspecties

Een rieten dak verzekeren blijkt nog steeds moeilijk te zijn in Nederland, zelfs als dit splinternieuw is en ook een gesloten/geschroefde dak constructie heeft. Dat geldt echter niet voor Rietpolis, zijn kwamen snel met een keurige offerte en redelijk lage tarieven. Na de eerste acceptatie kwam de inspectie, en die verliep ook sympathiek en goed; alles besproken en vervolgens keurige verslaglegging. Rietpolis steekt er met kop en schouders bovenuit!

Inmiddels al aanbevolen bij iemand anderd

Positieg

Zeer goede en snelle service alles volgens afspraak

Zeer goede en snelle service alles volgens afspraak Goede adviezen Duidelijke antwoorden op vragen

Prima. Zakelijk en snel

aa

Doen wat ze beloven!

Snelle reactie, duidelijke uitleg, komen afspraken na, inspectie ter plekke. Biedt zekerheid en dus (gemoeds)rust dat je goed verzekerd bent. Extraatje: ze geven tips voor een veiliger omgeving. TOP!

Statenlaan 8

5223 LA 's-Hertogenbosch

Over Rietpolis

Rietpolis biedt een verzekering met uitstekende voorwaarden voor uw woning met rieten dak. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten! Wij werken nauw samen met de Vakfederatie Rietdekkers Nederland en waarborgen de bescherming van uw woning. * woonhuisverzekering * opstalverzekering * inboedelverzekering Van oude boerderij tot moderne villa, bewoners weten dat wonen onder een rieten kap bijzonder is. En daar zijn ze maar wat trots op! Een woning met een rieten dak koopt u namelijk niet zomaar, u wordt er simpelweg verliefd op. Riet geeft warmte, gezelligheid, charme en karakter. Riet is typisch Hollands en uitermate duurzaam. Riet is puur natuur en dat voelt u terug in uw huis. Een huis met rieten kap verzekeren is het dan ook dubbel en dwars waard. U beschermt namelijk ook dat heerlijke en bijzondere gevoel.