Wij zijn zeer vakkundig, vriendelijk en geduldig geadviseerd en geholpen bij het maken van een keuze voor een nieuw bed. Prima service!
Het was top om een bed te kopen bij Huisman. Van goed advies, tijd voor de klant, rust, service.....Het was echt goed en leuk.
met vele jaren, tot grote tevredenheid, ervaring met bed textiel van Van Dijck ontdekte ik tot mijn grote verrassing in mijn woonomgeving Huisman beddenspecialist met een uitgebreid assortiment bed textiel. Tot volle tevredenheid hebben we een keus kunnen maken. Het wordt ongetwijfeld genieten
Geweldig geholpen goede voorlichting en duidelijke afspraken. Uitstekende communicatie wat betreft prijs en tijdstip levering. Was heel prettig in de winkel met goede voorlichting .
Een aanrader: hartelijke ontvangst, een gedegen advies, ruime keuze en een zorgvuldige afhandeling. En het resultaat ... een heerlijke nachtrust!
Goed advies Alleen te klein gemeten Als het matras geleverd is Geven wij eind conclusie
Er wordt tijd genomen voor en aandacht gegeven aan onze wensen. Een huisbezoek om ook de thuissituatie inzichtelijk te krijgen en zo te komen tot het beste resultaat. Wij voelen ons gehoord en gezien en zijn tot op heden blij met onze nieuwe matrassen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat :)
Je wordt vriendelijk geholpen Duidelijk uitgelegd
Onze ervaring is uitstekend met Joshua Huisman. Hij heeft serieus aandacht voor je slaapprobleem en neemt alle tijd om het met je te bespreken en je te helpen het juiste matras te kiezen die bij je past. Het helpt ook dat hij de SlaapID-service aanbiedt en je hierdoor inzicht geeft in je slaapritme en je slaapklimaat.
Goede voorlichting
altijd vriendelijk. duidelijke uitleg wat uit de slaap id gegevens naar voren komt. meerdere keuze mogelijkheden
Er werd bij het uitzoeken goed meegedacht met onze wensen. Prettige levering. Hebben nu een fijn, nieuw bed!
Professionele advisering, eerst na uitgebreid onderzoek (slaapmonitoring gedurende 3 nachten) een goed voorstel. De adviseur kwam de bedden zelf brengen en opstellen. Prima!
Matras voelt goed, kussen moet even wennen. Goede service.
Een van onze handmatig verstelbare lattenbodems (20 jaar oud !!) functioneerde niet meer door een defecte gasveer. We wonen sinds kort in Emmeloord en wendden ons op goed geluk tot de firma Huisman. Nog dezelfde avond kwam de heer Huisman langs om te kijken wat er mis was. Lang verhaal kort: Na wat speurwerk slaagde hij erin de juiste vervangende gasveer te traceren. En een paar weken later kwam hij langs om deze gasveer te monteren. E.e.a. werd uitgevoerd tegen kostprijs van de gasveer !! Een dergelijke fantastische service hebben we nooit eerder meegemaakt. Helemaal TOP !!!
Mooie winkel met vakkundige adviseurs, denken mee voor de beste optie en uitgebreid tijd om matras te proberen.
ik ben heel tevreden met mijn nieuwe matras en kussen. Van af de 1e nacht heerlijk geslapen en uitgerust op gestaan. Alle lof voor de goede uitleg en vriendelijkheid
We zijn prettig geholpen. En het gekochte bed is netjes gemonteerd. De 2 bezorgers / monteurs waren vriendelijk. we zijn dik tevreden.
Super geholpen, goede service.
Mijn ervaringen met Beddenspecialist Huisman zijn goed Alle afspraken zijn naar tevredenheid afgehandeld
Heel netjes geholpen.
prima ik ben heel goed geholpen.
Wat een geweldig bedrijf. Leuk personeel, goed en eerlijk advies. De adviezen die we kregen bleken in de praktijk ook echt te kloppen
Nemen ruimschoots de tijd voor adviesgesprek en uitzoeken. Alles gaat op basis van vertrouwen.
Vakkundig advies. Zeer klant gericht.
Penning 2
8305 BH Emmeloord