Reactie van het bedrijf
Beste Kimberly,
Allereerst, willen we onze excuses aanbieden dat je je bezoek bij ons op deze manier hebt ervaren. We streven er iedere dag weer naar om alle klanten de beste service te bieden. Helaas, is dat in jouw geval niet gelukt.
Het klopt inderdaad dat wij een leveringsafspraak hebben met één leverancier, maar we mogen daar wel van afwijken indien gewenst. Normaliter prefereren wij kwaliteit boven prijs, maar indien de klant het aangeeft, is het mogelijk om alternatieven aan te bieden. Helaas, dit is niet altijd het geval als bijvoorbeeld het onderdeel beperkt leverbaar is door andere merken. Als je er behoefte aan hebt, neem dan vooral contact met ons op om eens te bespreken hoe dat het geval was voor jouw auto.
Daarnaast, wij hebben ervoor gekozen om jouw auto door een gerenommeerde garage te laten repareren, omdat na de APK van jouw auto inderdaad bleek dat er een aantal gebreken waren, welke niet in onze planning zou passen. Met de reden om je zo snel mogelijk weer gebruik te kunnen laten maken van de auto met een vernieuwde APK-keuring. Nadat de gebreken hersteld waren, hebben wij dit uiteraard voor jou gecontroleerd. Tevens, het uitlijnen van alle auto's laten wij uitvoeren door een conculega, aangezien zij beschikken over dergelijke apparatuur.
We zijn het met jou eens dat het teleurstellend is dat er destijds op het moment dat jij bij ons was geen tijd was om de auto op jouw verzoek op de brug te zetten zodat je zelf kon kijken naar wat er gerepareerd is. We streven hier altijd naar, maar inderdaad, is het door tijdgebrek soms erg lastig. Je bent van harte welkom, ook nu nog, om daar in overleg met onze receptioniste een geschikt moment voor te beide te vinden om de auto op de brug te zetten om dit te bekijken. Dan leggen wij je graag uit, wat er precies gerepareerd/vervangen is aan jouw auto.
We hopen dat we je met deze uitleg een beter beeld hebben kunnen geven van de situatie. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of hier op wilt reageren. We streven namelijk naar klanttevredenheid en we hopen je graag nog terug te zien!
Bedankt dat je een eerlijke review hebt geschreven, want dan kunnen we daar iets mee doen in de toekomst!
Met vriendelijke groet,
Autobedrijf Jack van Meel