Snelle en professionele service

Snel en goed geholpen.

Top!!!

Fijn bedrijf super service

Wordt altijd goed geholpen door aardig en vakkundig personeel.

Deskundige medewerkers die meedenken over je probleem aan de auto en daar altijd een oplossing voor hebben.

Fijne mensen fijne garage

Kom al jaren bij deze garage en dit vanaf het begin als zeer prettig ervaren. Betrouwbaar advies, duidelijkheid over kosten. Deze zijn van tevoren bekend of tussendoor overleg als het van tevoren niet bekend is. Nadien uitleg over wat er gedaan is. Fijne mensen.

Top service

Mijn ervaring na slechts 6 afspraken is dat het autobedrijf Jack van Meel de hoge waarderingen terecht verdiend. De service is geweldig. Overleg bij onverwachte hogere kosten en advisering bij aandachtspunten. Zeer vakkundig en betrouwbaar.

Very good

The best place for your car

Goede en kundige dienstverlening

Jack is een topmonteur die altijd voor je klaar staat met kwalitatief hoogstaande dienstverlening tegen een betaalbare prijs.

Goede, fijne service met aandacht.

Heb al 2 keer een review gegeven en die was helemaal goed, een verademing tov de grote dealers....vakmanschap, aandacht en overleg zoals het behoord te zijn...geen overbodige werkzaamheden, als ze niet nodig zijn!! Ze volgen de aanbevelingen vd merken, maar wel met overleg....

Eerst keer goed geholpen

Is oke

Uitstekende service en klantvriendelijk en deskundig.

Geeft ook goede adviezen en helpt mij indien nodig.

Staat aktijd voor ons klaar!

Jack is altijd bereid om ons te helpen. Hij levert goed werk tegen een goede prijs. Top dus!

Hele fijne communicatie en goede service

Alles word goed gecommuniceerd, alles word netjes gemaakt en als ze iets vinden wat vervangen moet worden bellen ze en leggen ze het netjes uit. Een klein min puntje is dat ze olie bijgevuld hebben tijdens de grote beurt voor de auto en dat ze olie over de bumper gemorst hebben en niet dr afgehaald hebben

vlotte behandeling goede service.

vlotte afhandeling van beurten, Verder hebben wij de garage niet veel nodig de auto is altijd goed onderhouden mede ook door Uw bedrijf. In januari krijgen we weer een grote beurt en hopelijk wordt hij net weer zo goed afgehandeld als andere jaren.

zeer goede service

keurig op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de kosten

Goede service al jaren

Gewoon goed. Fijne garage en fijne mensen.

Correcte reparaties

Kleine garage waar nog direct contact is met een monteur, verder een prettige behandeling.

Top service

Prima bedrijf, goede service!

Top service

Tot nu toe altijd goede service gehad. Had een keer een lekke band, en Jack kwam hem gelijk wisselen. In de stromende regen nog wel. Maar ik was uit de brand. Ook keuren en beurtjes altijd prima in orde.

Erg fijn geholpen

Snel geholpen!

Wederom APK en klein onderhoud binnen een dag uitgevoerd. Erg fijn!

netjes alles afgehandeld.

Het onderhoud werd in overleg keurig afgehandeld en er werd mij verteld wat er binnenkort nog moet gebeuren.

goede service

goede en snelle service

Uitstekende service en klantvriendelijk!

Al een paar keer geweest voor APK en een paar kleine beurten en altijd snel en goed geholpen. Zeker een aanrader!

Erg behulpzaam en vakkundig

Meerdere keren voor onderhoudt en apk keuring geweest en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Uitstekende service!

Leeggelopen band laten repareren, werd gratis uitgevoerd omdat deze pas enkele maanden eerder gemonteerd was. Ik ben uiteraard zeer tevreden over de service!

Parklaan 3

4941 BA Raamsdonksveer