Werkzaamheden precies op tijd Personeel zeer behulpzaam

jammer

Mijn lynk & co voor onderhoudsbeurt gebracht en geconstateerd bij ophalen dat er een flinke barst in het voorraam zat. Na diversen overleg toch tot een oplossing gekomen met Broekhuis.

Very welcoming

I had a great experience. The staff is very helpful and explains everything in detail. After a few days of having the first service of the car, a warning sign appears. I went there again without an appointment, and they welcomed me, checked my car and resolved the issue. I highly recommend and am surely gonna be their customer. Thank you, Broekhuis.

• Would you recommend us? Yes

Duidelijke communicatie, men doet wat het belooft.

Duidelijke communicatie, zeer behulpzame verkoper, denkt in oplossingen, ook na de verkoop en in ontvangst name van de auto nog steeds meedenken.

voor de 2e maal bij broekhuis en weer top geholpen.

Prima geholpen vriendelijk personeel

Voor ons is Broekhuis een topbedrijf!

Wij zijn bij de aankoop van onze auto bij Broekhuis op een heel aangename manier door Robert begeleid. Zijn luisterend oor en persoonlijke aandacht voor onze wensen wekt vertrouwen. Daarnaast is de dienstverlening uitstekend, alsmede de autoverzekering die direct bij Broekhuis Verzekeringen kon worden afgesloten. Alles onder één dak. Heel fijn!!

accuraat, snel en vriendelijke personeel.

Alles was naar wens en snel gedaan..

Goed en top geholpen

Mijn ervaring met Broekhuis is prima. De mensen bij de werkplaats receptie zijn vriendelijk, aardig en behulpzaam.

We hebben onlangs een auto gekocht bij Broekhuis, en ik kan niet anders dan lovend spreken over de uitstekende service van Robert Bembom, de verkoper. Zijn kennis over de auto en het proces was indrukwekkend, en hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Bovendien was Robert altijd vriendelijk, geduldig en professioneel, wat de hele ervaring erg aangenaam maakte. Dankzij zijn betrokkenheid en advies ben ik nu de trotse eigenaar van mij nieuwe auto, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik kan Robert en Autohuis Broekhuis dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoeksites naar een betrouwbare en klantgerichte autoverkoopervaring !

super

wij zijn erg prettig en deskundig geholpen door Robert niets was te veel om ons tevreden te stellen. wij zijn ook erg blij met onze aankoop van de Volvo XC 60 occasion. alles super ze denken goed mee met tot dat ze de juiste auto voor je gevonden hebben. Daarom bevelen wij iedereen aan om een auto bij Broekman Volvo Overvecht te kopen. Het geefteen veilig en vertrouwd gevoel. Elsa en Gianfranco

vriendelijke verkoper een aangename koop ervaring

ik kwam met een specifiek doel en de verkoper heft aan de wensen voldaan. bij bezichtiging was hij niet opdringerig en liet mij mijn gang gaan totdat ik vragen had. al met al dus een aangename ervaring

Fijn bedrijf en goed geholpen

Binnen twee dagen een offerte en inruil voor mijn auto. Vervolgens een aantal dagen later al een afspraak voor een proefrit. Erg snel geregeld allemaal. Uiteindelijk erg blij met mijn nieuwe Volvo XC60

Prima geholpen, fijne mensen!

Ik heb bij Broekhuis een Mercedes occasion gekocht. Vanaf de eerste contacten zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook voor een kleinigheidje dat nog moet worden opgelost wordt een goede oplossing gezocht! Zeer aan te raden!

Tevreden met onderhoudsbeurt

Tevreden met onderhoudsbeurt, met goede communicatie over te verrichten werkzaamheden. Geweldige Leenstra meegekregen.

Opgelost!

Nadat ik mijn ervaring gedeeld heb op klantenvertellen.nl heeft de vestigingsmanager contact met mij opgenomen. Het is uiteindelijk allemaal prima opgelost. Dank voor de service.

Top service

Herinnering aan de afspraak vooraf, rond 9 uur telefoontje over de te verwachten kosten, auto gewassen en gezogen mooi op tijd klaar en vriendelijk personeel bij de receptie. Broekhuis: zoals ik het bedrijf al jaren ken en trouw zal blijven.

Leuk team en eerlijke medewerking

Onze auto bij Broekhuis Utrecht (Volvo) gekocht. Leuk team welke een eerlijke prijs vraagt en geeft bij inruil. Robert heeft ons goed geholpen en er alles aan gedaan de auto snel af te leveren ondanks kleine aanpassingen welke bij proefrit boven water kwamen. Op naar een hoop mooie en vooral veilig KM’s!

Topper Hasan çilder

Eindelijk een verkoper die zijn afspraken nakomt ,zet de klant op de eerste plaats . Ook merk je dat hij plezier heeft in zijn vak. Duidelijke uitleg over de auto en komt de gemaakte afspraken na. Resultaat een perfecte aflevering van de auto. Hasan klasse !

Goed en netjes behandeld

zeer prettige ervaring

Na een lange tijd zoeken voor een toyota chr kwamen we bij Broekhuis terecht 's ochtends gebeld of de auto er nog was en of we in de loop van de middag komen kijken eenmaal aangekomen na een rit van 200 km een zeer vriendelijke ontvangst door Robert Bembom bood meteen koffie aan en vertelde dat de auto reeds klaar stond Na een proefrit is de koop beklonken 2 weken later konden wij hem ophalen de afhandeling was perfect geen haast en pressie net als bij de verkoop waarin hij ook geen enkele push gaf om bij hun te kopen Al met al een super ervaringen en zeker een aanrader om hier een jong gebruikte auto te gaan kopen

Rond(R)uit slecht

Vorig jaar een tweedehands Volvo gekocht. Bij oplevering auto niet netjes gepoetst, Volvo app die niet werkt, motorkap plaat aangevreten en een sterretje* geconstateerd, meneer ‘dit gaan we oplossen’. Gaatje vullen (was al gedaan), maar bij de eerstvolgende beurt lossen we het op. Dus niet. Dan moet je dit zelf bij je verzekering claimen? Best vreemd! Afspraak om terug te bellen niet nakomen, auto onvergrendeld met sleutels erin op terrein laten staan. En laten 3x terugkomen. Ik ben een andere service gewend. *zeg maar rustig ster.

Plezierig

Vriendelijk, competent en behulpzaam

Perfect!!

Eerste contact via telefoon met Hassan maakte direct een sympathieke indruk en vormde aanleiding om via app en mail gegevens aan te reiken van de auto die bedoeld was om in te ruilen en de aan te schaffen auto. Bezoek aan de garage en het onderhandelingstraject plezierig en ontspannen verlopen. Hetzelfde geldt voor de aflevering van de aangekochte wagen. Hassan denkt prima mee en neemt voor het geheel alle tijd: chapeau!!

Uitstekend geholpen

Goede ervaring en blij met mijn aankoop

Hudsondreef 54

3565 AV Utrecht