Top service

Vanaf begin tot het eind het proces als zeer prettig ervaren door de hulp van Michel. Vriendelijk en behulpzame verkoper die mijn wensen en behoeften omtrent het aanschaffen van een nieuwe auto heeft vervuld. Ik ben tevreden en kan Michel zeker aanraden.

Goed, betrouwbaar adres om een auto te kopen

Men “oude” Mustang ingeruild en een “nieuwe” Mustang gekocht. De deal was snel gesloten. Prijs was goed, de communicatie was goed en duidelijk en de nieuwe auto is top. Kortom, een aanrader!

Top service

Dank voor snelle afhandeling en wederom alles goed geregeld van AtotZ.

Hartsikke tevreden !!

Hele vriendelijke man Michel , en super tevreden over me auto a250

Een top ervaring met Michel en zeer blij met mijn aankoop!

Het contact met Michel heb ik als zeer prettig ervaren. No-nonsense en ik ben als klant op een vriendelijke wijze behandeld. Wij zijn gekomen tot een eerlijke deal, waarbij het altijd geven en nemen is. Nogmaals erg tevreden met hoe eea verlopen is.

Gelijk van eerste telefoontje al vertrouwen gekregen waardoor ik nu mijn BMW had gekocht bij Autoagent.. Top service.

Prima zaken gedaan

Vlotte afhandeling. Komt afspraken na. Prettig zaken gedaan.

Professioneel

Ik raad het iedereen aan om zijn auto te verkopen via AutoAgent. Top service en professioneel.

Vriendelijk en duidelijk

Zowel het contact als de bezichtiging verliepen goed en we werden goed geholpen door Michel. Vlak voor de bezichting was er een klein deukje in de auto gekomen maar voor de aflevering was dit heel netjes gerepareerd en geverfd. Dus ook een onvoorzien probleem was goed en snel geregeld. Al met al een goede ervaring!

Top communicatie, advertentie was goed weergegeven en verkoop vlot verlopen.

Zeer tevreden over hoe Michel van Autoagent de verkoop bemiddeling van mijn BMW M140i heeft gedaan. Zelf had ik de auto op marktplaats gezet, maar het lukte mij maar niet om hem te verkopen. Ik denk dat auto's in dit segment doorgaans eerder worden gekocht bij een autodealer met garantie. Dat is precies was Autoagent aanbiedt. Voor mij de perfecte oplossing. Thanks Michel!

Snelle en uitstekende service

Het is belangrijk dat je er niet over hoeft te denken. Mocht je toch vragen hebben dan krijg je meteen antwoord. Eerlijk, betrouwbaar en conform afspraak.

Heel vriendelijk

Ik heb het verloop van de koop als heel vriendelijk ervaren. Het overleg was erg prettig en wat ook erg fijn was, de snelle reacties op berichten

Snel geregeld en goede prijs

Fijn dat het allemaal zo snel geregeld kon worden. Ook de flexibiliteit is top. De prijs die ik voor mijn auto kreeg was heel goed. Omdat de tank van de gekochte auto bijna leeg was kreeg ik nog een vergoeding. Top gedaan allemaal!

Komt afspraken na

Fijne contacten, duidelijke afspraken, betrouwbaar adres om je auto te verkopen.

Super bedrijf.

Zijn super tevreden met onze aankoop,klantvriendelijkheid en de service, toppie

Fantastisch!

Hulp nodig om een auto verkopen? Dan ben je bij het juiste adres. Top service mannen! dank.

Goede en snelle service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verkoop en ze zijn altijd bereikbaar.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Zoals de meeste kopers en verkopers van auto's weten, komt er veel stress kijken bij de koop of verkoop van een auto. Michel heeft mij in zeer korte tijd geholpen met het zoeken, vinden en aanschaffen van het type auto waar ik naar op zoek was. Verder heeft hij ervoor gezorgd dat de auto netjes werd afgeleverd bij een locatie naar keuze.

Hele nette BMW gekocht bij Michel. Ik kon op dezelfde dag nog langskomen en een proefrit maken. Ook een aankoopkeuring was geen enkel probleem en de koop is daarna snel en goed geregeld. Tot dusver erg tevreden over mijn aankoop en over hoe dit verlopen is!

Goede service, komt afspraken na !

Goede service, komt afspraken na !

Michel is de beste behulpzaam helpende medewerker

Ik heb net een auto gehaald via jullie en er komen problemen voor te schijnen en enige beste monteur Michel helpt me om alles op te lossen en begrijpt me heb er veel moeten betalen voor en daarom wil ik hem bedanken dat die mij helpt nog steeds zijn er problemen maar ik en Michel gaan het oplossen groeten mustafa nog maal heb je auto nodig vraag om michel

Goed geholpen

Een aardige verkoper. Nadat ik mijn golf 7 heb gekocht, bleek na ongeveer 1,5 maand iets niet goed te zijn met de versnellingsbak. Dit viel nog binnen de garantie dus uiteindelijk is dit top opgelost.

Top agent with top service

If I would sell my car again I would definitely do it with Michel. Communication went smoothly and he helped me sell my car in a short period with most beneficial price I asked for. I would recommend This auto agent for anyone requiring quality and top service. Chamour

Autoagent heeft er voor gezorgd dat ik zonder zorgen mijn auto heb kunnen verkopen.

Het geld na verkoop wordt direct overgemaakt naar je rekening! Ze betrouwbare bedrijf. Communicatief zijn ze ook zeer sterk.

Je bent een topper!!

Dankjewel michel je bent een topper een van de beste verkoper die ik heb gekent!

Stijn Streuvelshof 20

1321 AA Almere