Tijdens mijn letselschade-zaak zijn wij uitstekend begeleid door Wolthers Jagersma Advocaten. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over de manier waarop mr. Rutger Zwols ons hiermee van dienst is geweest. Zijn bemiddeling was prettig, persoonlijk en adequaat.
Zeer goede ervaring met deze advocate. Zeer kundig, snel en met een uitstekend resultaat. Zeker aan te bevelen.
Ik ben erg goed geholpen en begeleid! Zeker aanbevolen
Ik ben ontzettend goed geholpen door Sandra Weening van Wolthers Jagersma letselschade advocaten. Als er een verandering of iets anders is word dit ook gelijk besproken. Ik heb het contact met Sandra als zeer prettig ervaren als ik iets niet snapte of als ik vragen had werd ik altijd goed door haar geholpen! Mocht ik ooit in de toekomst weer een letselschade advocaat nodig hebben dan zou ik zeker weer naar Sandra toegaan!
Voelde vanaf het eerste gesprek al vertrouwd, goed te bereiken, doen wat ze zeggen, ontzorgen je zodat je je volledig op het herstel kunt richten, houden je goed op de hoogte van het reilen en zeilen, leggen teksten goed uit, bij vragen altijd bereid dit uit te leggen, betrekken je goed bij het proces. ik kan niet anders zeggen, als zeer goede ervaring mee.
Heel goed contact gehad met de advocaat van mijn zaak. Ook heeft zij de zaak goed opgepakt en mij voorzien van goed advies
Na een vastgelopen procedure bij een ander letselschadebureau heeft Meneer Jagersma onze zaak in behandeling genomen omdat hij medelijden met ons had om hoe wij en onze zaak behandelt waren. Vanaf het eerste gesprek veel vertrouwen in hem gehad. Met hem zeker het gevoel gehad dat we dan alles wat maar mogelijk was, aan de zaak hadden gedaan wat de uitkomst ook zou zijn. En de uitkomst was fantastisch mede doordat het kantoor van Wolthers Jagersma contacten heeft, die het mogelijk maken om er op een redelijke, zo niet goede manier uit te komen met de verschillende verzekeringskantoren. Wij zijn hem zeer dankbaar en blij dat we de stap hebben genomen om over te stappen naar dit kantoor.
De heer Drewes van Wolthers Jagersma heeft mij super bijgestaan in de afhandeling van mijn zaak. Het contact verliep altijd soepel en ik kon voor vragen altijd bij hem terecht.
Na ongeluk een schaderegeling gekregen. Leonie Hendriks heeft mijn case behandeld. Er werd goed geluisterd naar me en een passende oplossing gezocht.
Ben zeer goed geholpen door mr. P. Jagersma. Reageerde snel en adequaat. Kwam met slimme vervolgstappen en adviseerde mij volledig en helder. Ik voelde me zeer comfortabel. Hartelijk dank!
Wij zijn heel erg tevreden over Wolthers Jagersma, mr. Sandra Weening-Bootsma heeft ons uitstekend geholpen.
Door een vervelende aanrijding heb ik bijstand gekregen in de afhandeling van mijn case door dhr. Zwols van advocatenkantoor Wolthers Jagersma. Dit advocatenkantoor denkt met de client mee en helpt met onderbouwingen in je verhaal. Daarnaast kijken ze naar alle belangen van de diverse partijen. Ik heb een eigen bedrijf en daardoor waren bepaalde aspecten moeilijk te omschrijven/onderbouwen, door behulp van dhr. Zwols heeft dit een goede onderbouwing gekregen en een prettige afhandeling. Ik zou dit kantoor aanbevelen omdat ze met je meedenken, het verhaal van de verzekeraar(s) in duidelijk taal kunnen toelichten en daarnaast de tijd nemen voor hun client.
Ik heb een uitstekende ervaring met mevrouw Berduszek van Wolthers Jagersma Advocaten gehad. Ik werd super goed geholpen en de communicatie verliep uitstekend.
Nadat mijn vrouw op de fiets was aangereden door een auto werd ons Wolters Jagersma als letseladvocaat aanbevolen door onze verzekeringsagent. Hier hebben geen moment spijt van gehad. Niet alleen (voor zover ik als leek dat kan beoordelen) vakkundig, maar bovenal zeer menselijk en ontzettend betrokken. Altijd eerst naar de mens kijken en vragen en daarna pas de zaak bespreken. We zijn zeer tevreden over de uitkomst. Maar vooral hoe Niek ons bijgestaan heeft.
Het contact was makkelijk gelegd. Er was direct iemand beschikbaar om mij bij te staan in het hele traject, welke bijna 4 jaar heeft geduurd. Er werd helder en regelmatig gecommuniceerd over de voortgang van het proces. Bovendien is er alles aan gedaan om mij zo optimaal mogelijk bij de procedure te betrekken en voor mij het meest haalbare eruit te halen. Ik ben erg blij met deze betrokkenheid.
Via slachtofferhulp kwamen we bij Niek Wolthers terecht nadat mijn zwager een vreselijk verkeersongeluk had gehad. Terwijl wij alle aandacht konden geven aan m’n zwager en de familie regelde Nick alle administratieve rompslomp met de verzekeraar van ons en de tegenpartij. Wat een betrokkenheid, geduld, zeer goede communicatie en afhandeling van dit vreselijke voorval. Ik zou iedereen aanraden, als u zoiets overkomt, neem contact op met Wolthers Jagersma letselschade advocaten.
Door een bedrijfsongeval in de ziektewet beland. Ondanks defect materiaal wilde oud werkgever van niks weten. Na langdurig traject met behulp van het team van Wolthers Jagersma in het gelijk gesteld. Ook mede hun hulp in contact gebracht met een goede arbeidsdeskundige door wie ik via een re-integratie traject weer aan de slag kon op de arbeidsmarkt. Al met al zeer goed ondersteund!
Ben ontzettend blij en dankbaar dat Elske Reitsma mij heeft bijgestaan, alles is naar wens verlopen
Ik heb het contact met Wolthers Jagersma Letsel-advocaten als fijn ervaren. Mevrouw Sandra Weening- Bootsma heeft mij de afgelopen jaar bijgestaan. Mevrouw Weening is erg meelevend en betrokken geweest de afgelopen jaar. Ook de menselijke kant werd daarbij niet uit het oog verloren. Mevrouw Weening hield mij dagelijks op de hoogte van de stand van zaken. Wat ik als fijn heb ervaren. Verder was het heel makkelijk om contact te maken met mevrouw Weening zowel telefonisch als per mail. Mevrouw Weening is een professional in haar vak, zo heeft ze velen contacten en de juiste kennis. Mevrouw Weening doet het maximale voor haar cliënten. Dank daarvoor !!
vlotte afwikkeling van de zaak
ik ben goed bijgestaan en begleid in mijn zaak waar voor dank
Ik ben zeer goed en geholpen door Sandra. Snelle en goede en duidelijke communicatie. Pakte alles meteen op. Nam de communicatie over van de tegenpartij. Hierdoor is alles snel afgehandeld.
Het is niet alleen het stukje schade afhandeling maar ook heeft mevr. Weening me goed geholpen in welke behandelingen er mogelijk zijn om te herstellen. Dit vond ik heel prettig. Ik ben goed begeleid en geholpen. Het contact is makkelijk en alles is duidelijk en eerlijk uitgelegd.
In 2018 hebben wij een ongeluk gehad in Duitsland. Waardoor een gedeelte van de schade in Duitsland verhaald moest worden en een gedeelte via onze eigen verzekering kon. Wolthers- Jagersma Advocaten heeft het prima voor ons geregeld, en regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Uiteraard hopen we nooit meer in een dergelijke situatie te komen, maar mocht het zo zijn zullen we zeker weer van hun diensten gebruik maken. P.S. We zijn bij Wolthers Jagersma gekomen op aanraden van een iedere klant die ook uitermate tevreden was.
Zeer goed geholpen na ons auto-ongeluk. Er werd aan alles gedacht en er is sprake van duidelijke en vriendelijke communicatie. Je wordt compleet ontlast. Zeer tevreden en blij met de afhandeling!
Spiekampenweg 4
7921 PA Zuidwolde