Super goed geholpen en vriendelijk Needenkend ook ,niks opdringerig

Zeer vriendelijk en snel, goede bereikbaarheid en klachtenafhandeling

Zeer klantvriendelijk. Snelle levering van materialen. Makkelijk om contact op te nemen. Mooie spullen

Fantastische service

Ondanks storing aan een meer dan 2 jaar oude elektrische verwarming, alles nog onder garantie netjes afgehandeld. Topper!!!!

Goed mee gedacht naar oplossing voor onze badkamer

Gemakkelijk ontwerpen.

Vanaf binnenkomst in de winkel meteen goed geholpen met ontwerpen en kiezen van kleuren, indeling enz.

Goed geholpen door kundig personeel

Het was makkelijk om een afspraak te maken, we konden snel terecht. Tijdens de afspraak direct een ontwerp en offerte laten maken voor 3 ruimtes. Het ontwerp is thuis ook nog te bekijken in een speciale app. Later is er iemand thuis langs geweest om alles op te meten. We hoeven niet lang te wachten tot onze nieuwe badkamer en wc’s klaar zijn, want over een aantal weken komen ze alles al inbouwen.

Vriendelijk en behulpzaam

De verkoper nam de tijd voor ons en gaf goede uitleg.

Geweldig!!

Super fijne en goede ervaring! Alles meteen duidelijk en goede prijs! Zou zeker aanrader hier je keuze te maken voor sanitair!

Ellende

Ik ben zeer teleurgesteld. Het verbouwen van de wc zou een week duren. We zijn nu inmiddels 11 weken verder en het is nog steeds niet af. Je moet er continu achteraan gaan anders hoor je gewoon niks meer. Afspraken worden niet nagekomen. Daarnaast is de kwaliteit niet goed. Ik raad echt iedereen af om hier zaken mee te doen. Zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt. 1 ster is nog te veel. Het is dat ik niet minder kan geven.

Uitstekend geholpen.

Denken mee en komen met oplossingen. Zeer klantgericht.

Overzichtelijke zaak met kundig personeel.

Zeker een aanrader, prijs kwaliteit is top Kundig personeel en een overzichtelijke winkel met mooie producten.

Alles moet nog gebeuren maar…

Super bedankt lieve Amy, wat kon jij toveren voor ons!!! Ik had de bestelling eerder nodig en deze geweldige vrouw maakte alles mogelijk terwijl andere geen zin in hadden. Geweldig advies en hard gewerkt voor ons. Tot nu toe super tevreden. De bestelling moet nog komen maar ik heb er vertrouwen in. Amy, bedankt!

Vriendelijk personeel.

Bij binnenkomst in de winkel in Weert werden we goed geholpen. Het artikel dat we uitgezocht hebben moet wel nog binnenkomen en door Sanidirect geïnstalleerd worden.

Super bedrijf en komen de afspraken na.

Als we kijken naar de levering is het super hoe dit is gebeurt. Afspraken komen jullie volledig na en als er telefonisch contact is zoals wij dat een keer hebben ervaren zijn jullie behulpzaam vriendelijk en word er mee gedacht hoe het een en ander zou kunnen worden aangepakt. Wij zullen jullie in ieder geval aanbevelen bij vrienden familie en kennissen. Inmiddels is de badkamer geplaatst en als we naar het eindresultaat kijken zijn wij dan ook super trots dat we deze badkamer hebben uitgezocht super mooi geworden. Dus ja weer een tevreden klant erbij!!! en dat zeggen wij met trots.

perfecte winkel met een vakman als verkoper

zie in eerder ingediende beschrijving

vakkundig en denken mee

tot nu toe zeer goed geholpen. ze nemen de tijd voor jou denken met je mee. komen met oplossingen. aangezien alles nog geleverd en geplaats moet worden kunnen wij nog niet verder oordelen tot nu toe zeer tevreden.

zeer prettig geholpen

deskundig, klantvriendelijk, duidelijk

Super fijn geholpen!

Wij zijn super fijn geholpen. Je merkte dat hij veel kennis en ervaring uit de praktijk had waardoor hij precies wist wat en hoeveel we nodig hebben.

Een bijna heerlijk goed gesprek met een top verkoper

De verkoper heeft ook een geruime zelf kennis van zaken en hij deed zijn uiterste best om het te vinden wat we wilde en gaf er ook gelijk goede tips bij waar op te letten een echte super verkoper die ook echt de tijd er voor nam en ons beide een zeer goed gevoel gaf of we het juiste kochten zo`n man moest eigenlijk overal staan / lopen

Vakkundig advies

Een vriendelijke, vlotte verkoper, die weet waar hij het over heeft. Goede adviezen ontvangen!

Gewoon super fijn!

We zijn heel fijn geholpen en geadviseerd,we hadden meerdere winkels bezocht maar bij Sanidirect voelde het eigenlijk meteen goed en dat wil je ook hebben natuurlijk haha.

Wij zijn uitstekend en vriendelijk geholpen

uitmuntent

zeer viendelijke vakkundige en behulpzame verkoopster.

Behulpzaam

Wij zijn prima behandeld en er werd netjes tijd voor ons genomen.

Goeie tekst en uitleg en vriendelijk

Goeie tekst en uitleg en vriendelijk wat ik hier boven al schreef ga zo door.

Moesdijk 11D

6004 AX weert

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!