Helemaal prima!!!!

Wij zijn heel fijn geholpen in jullie winkel in Weert door Dhr. Patrick Waegemans hij dacht goed met ons mee gaf prima advies en nam snel actie toen hij hoorde dat onze glazen douche deur afgebroken was en wij heel snel een nieuwe nodig hadden. Wij voelde ons meteen goed op ons gemak in deze mooie winkel. Dus ja hoor wij kunnen jullie van harte aanbevelen. En ook de levering verliep perfect ja wij houden een heel goed gevoel over deze winkel en zullen graag nog eens terug komen.

Ik moet de badkamer nog geplaatst hebben

Ik hoop en daar ga ik van uit. Dat het netjes en correct gemaakt wordt En ook alles netje afplakken, deuren , vloeren dat er niets wordt beschadigd Ik ga er ook van uit, want het is zeer keurig, geholpen in de zaak

Fijn gevoel bij winkel weert

Goede service vriendelijke personeel heel tevreden over alles

correcte en vriendelijke benadering

tot dusver zijn we tevreden over de contacten en afspraken. het duurt nog tot begin juli voor dat er gestart kan worden. hopelijk worden dan de afspraken ook nagekomen, maar daar gaan we wel vanuit.

Niets dan lof

Een mooie moderne showroom. Prettig gesprek met de verkoper die verstand van zaken heeft en goed meedacht. Ook fijn om meteen een offerte te krijgen.

Goede hulp gekregen bij het samenstellen van een mooie badkamer!

Medewerker van Sanidirect was erg kundig en heeft ons heel goed geholpen met het samenstellen van een mooie badkamer.

Moesdijk 11D

6004 AX weert

Over Sanidirect

Bij Sanidirect vind je direct het sanitair waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je bij het maken van de juiste keuze. In onze showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van sanitair specialisten. Geen zin om lang aan de onderhandeltafel te zitten voor de beste prijs? Dat is niet nodig! Je ontvangt namelijk direct de laagste prijs voor een nieuwe badkamer of toiletruimte. Bovendien zijn onze badkamers uit voorraad leverbaar, dankzij ons grote magazijn. Handig wanneer je direct aan de slag wilt!