Zeer tevreden over uitvoering/installatie

De afspraak, het advies en de uitvoering zijn tot onze tevredenheid uitgevoerd. De monteurs cerdienen zeker een compliment!

geweldig

de monteurs hebben mooi werk geleverd. echte vak mensen

Goed advies, goed product en goede montage,

Goed advies, goed product en goede montage.

goed, snel en netjes

monteurs hebben snel, goed en schoon werk afgeleverd. Bij het in meten heeft de verkoper echter verzuimd aan mij te vertellen dat de plaats die ik in gedachte had niet kon worden gerealiseerd. Dat was jammer toen de monteurs de airco kwamen plaatsen. Door een andere plaats te kiezen en een beetje water bij de wijn te doen is alles goed opgelost. communicatie met de monteurs is echter wel noodzakelijk.

mijn airco ervaring

via via ben ik bij airco direct terecht gekomen. dit was een heel goede keuze. op de dag dat er geplaatst moest worden kwamen er 2 monteurs om alles te installeren. ik kan niet anders zeggen als "een zeer geslaagde operatie". toen de mannen halverwege de middag klaar waren hadden ze zelfs alle gruis van het boren in de muren opgezogen. maar dan moet je maar afwachten of die airco ook voldoet. ik kan dit met een volmondig ja beantwoorden. niets dan lof voor de medewerkers op de "vloer" als de mensen achter de schermen. één en al vriendelijkheid en vakmanschap. ik kan een ieder aanraden om airco direct te kiezen als je waar voor je geld wilt.

Deskundige monteurs

Schoon werk geleverd.

prima!

Het bezoek van de vertegenwoordiger bij mij thuis en het daarbij uitgebrachte advies, de installatie waabij door de perfect samenwerkende monteurs geen stofje werd achtergelaten, kortom het hele proces van aankoop tot oplevering heeft mij positief verrast. Chapeau!

prima service

bij een storing werd meteen actie ondernomen. Na een eerste reparatie kwam de storing terug. Daarna werd een nieuwe buitenunit geplaatst. Chapeau.

Netjes en vakkundig gewerkt

Gisteren hebben ze mijn airco geplaatst De jongens van aircodirect werken zeer netjes en vakkundig en nemen de rommel verpakkingen ed mee dus gelijk alles netjes opgeruimd ook binnen geen rommel van boren doen alles met een goede stozuiger erbij had een en ander afgedekt maar was totaal niet nodig.

Schade maken niet vergoeden

We hebben door dit bedrijf een airco laten plaatsen, ging allemaal goed. We laten gisteren een servicebeurt uitvoeren, niets gedaan alles was goed, deze monteur heeft het raam op de slaapkamer dusdanig vernield dat je het raam niet meer op klapstand kunt zetten en de handgreep is uit het raam getrokken. Wij worden als leugenaars neergezet en hun monteur spreekt schijnbaar de “ waarheid “ Geen probleem, jullie niet vergoeden? Dan bij deze een uiterst slechte review! Zo ga je niet met mensen om, €135 voor een servicebeurt laten betalen, iets in huis kapot maken, en niet eerlijk zijn en niet vergoeden? Advocaat is in elk geval onderweg.

Zeer snelle plaatsing

Airco direct heeft de airco vrij snel geplaatst ondanks dat er een aarde stroomdraad door een elektricien van een extern bedrijf geplaatst moest worden via de kruipruimte. Alle 3 personen werkten zeer snel door. En ruimde al het overbodige papiermateriaal op.Er was geen stof door het boren in de buitenmuur. gewoon topbedrijf.Ze waren zeer vriendelijk en legden alles goed uit hoe de airco functioneert.

Geweldig, betrouwbaar, super bedrijf

Eerst een geweldige nette en vriendelijke medewerker hier gehad voor begroting, duidelijke uitleg, goede afspraken gemaakt, op korte termijn airco gemonteerd, geweldige monteurs, denken met de klant mee, werken netjes, goeie uitleg, dikke 10, super bedrijf !!!

Goed geholpen en net gewerkt

Goed geholpen en net gewerkt

Goede montage en correct personeel

Op ed afgesproken tijd aanwezig. Volgens afspraak gemonteerd. vriendelijk personeel.

Dik tevreden goed werk geleverd

Super op tyd netjes gewerkt

Zeer tevreden.

Het opmeten en het installeren gingen zeer goed.Ik had ook inspraak waar ik de unit wou hebben.Het is allemaal zeer fijn en correct verlopen.

Top bedrijf met deskundige medewerkers

In februari airco’s laten plaatsen. Allemaal top gegaan en netjes gewerkt. Vandaag stroomuitval van groep waar airco’s op staan. Gebeld en binnen half uur was er een monteur om probleem op te lossen. Bleek uiteindelijk niet van airco’s maar van andere buitenstekker. Monteur heeft probleem netjes opgelost zodat er niet nog andere monteur gevraagd moet worden. Chapeau! Hartelijk dank voor snelle en deskundige service.

Top service

Gisteren is bij ons een airco geplaatst door airco direct. Vanaf het eerste telefonisch contact tot de offerte en het plaatsen van de airco is alles naar volle tevredenheid verlopen. Hele goede service, duidelijke prijzen, snel telefonisch bereikbaar en met name hele keurige en vriendelijke monteurs. Ook was er ,ondanks de zomerperiode, snel na het opvragen van de offerte beschikbaarheid voor het plaatsen van de airco. Niets anders dan lof .

Perfecte aflevering airco

Conform afspraak alles correct en vooral netjes afgewerkt door keurige monteur. Kan aircodirect bij iedereen aan bevelen.

Keurig op tijd(vroeger dan afgesproken), aardige monteurs, netjes gewerkt.

De adviseur en de monteurs zijn kundig. Goed geadviseerd, snelle levering. Keurig netjes gewerkt en alles opgeruimd. Heel tevreden met dit bedrijf.

Gunstige prijs, snelle levering, goed advies en netjes gewerkt

Ik heb drie bedrijven op bezoek gehad om een offerte uit te brengen. De meneer van AircoDirect (Danny?) was het meest deskundig, vriendelijk en nam de tijd de situatie goed te bekijken. Daarnaast was de prijs ook nog eens het gunstigst, dus de keuze was snel gemaakt. Er kon bovendien ook nog eens binnen een week de montage plaatsvinden. De monteurs hebben prima gewerkt, alles netjes achtergelaten en ook nog meegedacht. Puntjes van aandacht: 1) de adviseur had op de offerte geen extra leiding gerekend (ook met mij zo afgesproken). Dat leek tijdens montage toch vreemd en er moest gebeld worden met kantoor of dat wel juist was. Ik zou zeggen: communiceer dat onderling even wat beter. 2) er wordt wel heel vaak gezegd dat ze een onderhoudscontract zeker zouden aanbevelen. 1x meedelen is wel voldoende en dan neem ik daarin zelf wel de beslissing of ik dit wil of niet.

prima bedrijf

Twee jaar geleden heeft AircoDirect bij ons een Tosot geplaatst in onze slaapkamer en deze week een Mitsubishi in onze woonkamer. Het is een correct en net bedrijf en de monteurs werken snel en vakkundig en zijn ook nog eens heel vriendelijk. Ze hadden een suggestie voor plaatsing op een andere plek en die hebben we opgevolgd. Alles werkt prima, monteurs hebben netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd. Kortom: we kunnen alleen maar positieve ervaringen plaatsen over AircoDirect en hun medewerkers !!

snel,duidelijk en hopenlijk goed

Na een plezierig gesprek met de adviseur hebben we redelijk snel gekozen voor Airco Direct. Ook omdat vrienden goede ervaring hadden met hen. Afgelopen vrijdag hebben 2 heel vriendelijke en behulpzame medewerkers de airco geïnstalleerd en alles netjes geplaatst en toelichting gegeven. De toekomst zal uitwijzen hoe de airco voornamelijk voor ons als verwarming zal gaan functioneren. We hebben er alle vertrouwen in. Hartelijk dank voor de prettige en goede samenwerking. Paul Hendriks

Goede ervaring

Monteurs werken netjes, duidelijke afspraken, denk mee over de installatie. Heel blij met de airco en de chocolade was lekker

Goede correcte levering en montage

De monteurs waren vriendelijk en correct, hebben alles schoon en correct achtergelaten.

Gewandeweg 17

6161 DJ Geleen

+31 46 206 0105

Over AircoDirect

Snel, Deskundig en een eerlijke prijs! Dat is AircoDirect, dé specialist als het gaat om het leveren, plaatsen en onderhouden van airco's. Wij hebben alle disciplines in huis; van technisch adviseurs tot service- en onderhoudsmonteurs. AircoDirect is STEK gecertificeerd! Met deze STEK-certificering toont AircoDirect aan te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. Geniet jaren lang van een aangenaam klimaat huis of op kantoor door uw airco professioneel te laten installeren en onderhouden.