Top service...

Vandaag onze 3e airco geïnstalleerd gekregen en wat een service, 6 wkn eerder dan gepland en dat ook nog eens in de late namiddag. Monteurs Christian (van stagair naar leermeester in 1 jaar!!) en Colin (de stagair) toppers en harde werkers, ondanks de regen en duisternis en de niet "effekes" klus. En ook nu weer alles netjes opgeruimd en meedenkend. Zeker aan te raden!!! Top met een grote T

In een woord professionals.

De installateurs kwamen op de dag van installatie en stelden vast dat plaats waar de buitenunit moest komen niet bereikbaar was. Samen een oplossing gezocht en hebben direct een nieuwe afspraak gemaakt voor installatie. De installatie verliep accuraat, en netjes. Er werd voldoende tijd genomen om de unit uit te leggen. Dank jullie wel.

Punctueel, Secuur, Professioneel, Vakkundig en

De medewerkers van AircoDirect zijn echte professionals die weten wat ze doen. Voor ze met de installatie beginnen wordt alles nog een keer nauwkeurig bekeken of geven zij adviezen om kleinigheden aan te passen zodat alles nog beter tot zijn recht zal komen. Zij werken niet alleen heel erg secuur maar ook heel erg netjes. Al het (verpakkings-) afval wordt keurig opgeruimd. Ook krijg je heel correct en rustig uitleg over de gekochte apparatuur. Kortom, Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

SUPER!!

Telefoontje gekregen dat ze iets later kwamen. Geen probleem, zit je niet voor niets te wachten. Aardige monteurs, alles zeer netjes achtergelaten en goed uitgelegd! Ben zeer tevreden van het eerste gesprek t/m de levering. Fijn als je als bedrijf zulk personeel hebt!

Werkt netjes, houdt zich aan afspraken, vriendeljk personeel

X

Vakkundig en klantvriendelijk

Afgelopen woensdag bij ons 2 Daikin airco's geplaatst door Akim en Chris. Alle lof voor hun werkwijze. Enkele keren overleg over hoe en waar we de airco wilden hebben. Na afloop alles keurig gestofzuigd en verpakking opgeruimd en meegenomen. Uitleg over de hoofdzaken van de werking. Maar ook het voor traject met bezoek van Danny voor de offerte is prima verzorgd en correct. Zelfs de telefonische bereikbaarheid is goed en dat is zeker niet overal zo. Al met al een bedrijf wat ik zeker zal aanbevelen bij anderen!

Ervaren medewerkers alles netjes achtergelaten

Verstand van airco zaken Bouwkundig mag er nog wat scholing volgen Bij het boren van binnen naar buiten is het de kunst om het buitenwerks zo min mogelijk te beschadigen Verder goede vakmensen

Vakkundig werk geleverd. Top.

Mijn ervaring met airco direct is in 1 woord super. Akim heeft geweldig werk geleverd. Vakkundig, duidelijke tekst en uitleg over de airco en de afstandsbediening. Alles netjes gemonteerd en alles netjes opgeruimd. Akim ik kan je bij iedereen aanbevelen. Airco direct mag trots zijn op een werknemer zoals jou.

Perfecte service

Heel netjes, mooi op tijd. Totaal niks achter gelaten fijne uitleg en overleg hoe iets te doen. Waar precies te hangen van de apparatuur pok uitleg waarom. Niks als lof zeker ook over de monteur Hakim want die moet het toch maar doen. Uithang bord altijd van een bedrijf.

Airco vakkundig en snel (2 uur) geïnstalleerd. Prima

Aanwezig volgens afspraak, netjes en snel gewerkt. Vriendelijke vak mensen. Duidelijke uitleg van de afstandsbediening voor de airconditioning. Kortom zijn we heel tevreden over het plaatsen van de airconditioning door AircoDirect.

Uitstekend bedrijf.9

Super goede uitleg van de vertegenwoordiger van Airco direct. Montage van Aircos door Vakkundig en zeer vriendelijk personeel en schoon werken. Betaalbare kwaliteit en alles Super afgehandeld. Top.

Een goed en een professioneel bedrijf.

Wij zijn zeer tevreden over AircoDirect. De vertegenwoordiger was zeer duidelijk. De monteurs Akim en zijn collega hebben heel goed professioneel werk geleverd en ondanks de plensbui hebben ze hard gewerkt en alles netjes opgeruimd. Dit is een pluim waard. Bedankt.

Perfect werk afgeleverd door Akim mbt plaatsing Airco.

Vriendelijk, deskundig, en netjes werken. Akim had nog een goed advies wat betreft plaatsing buitenunit. na installatie goede uitleg en advies over hoe het beste te gebruiken. Duidelijk een deskundige monteur hetgeen vertrouwen geeft. Keurig alles opgeruimd.

super cool

2 weken na de offerte al geplaatst, ze waren vroeg, en werkte als een speer, alles netjes afgewerkt, opgeruimd. Al met al dit is service. Akim en Chris zijn twee coole toppers.. nogmaals bedankt

Zeer professioneel en correct

Professioneel en snel geholpen door vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na

Goed werk geleverd.

Waren mooi op tijd. Waren heel erg beleefd. Hebben netjes gewerkt en opgeruimd. Nog goeie tip gegeven ivm het plaatsen van de buitenunit. Dus de 2 mannen hebben goed werk geleverd.

helemaaal goed

Geweldige monteurs, zeer aardig punctueel en netjes. goed werk mannen.

Gewoon geweldig top.top

Maandag besteld en woensdag al geleverd!!!! Een perfecte monteur Akim (alleen) die met kennis van zaken snel en vakkundig de complete airco installeerde. Na gedane arbeid alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Moet je een keuze maken? Bij Airco-direct zit je goed.

Prima service en heel netjes gewerkt!

We hebben de werkzaamheden van Airco Direct als positief ervaren, van intake tot en met uitvoering. De monteurs zijn zeer deskundig en vriendelijk, werken heel netjes. Te overwegen is om bij de intake te proberen de apparatuur iets meer te visualiseren zodat je je als klant enigszins een voorstelling kunt maken van hoe de binnen- en buitenunit eruit gaan zien op de gekozen plaats.

goed en netjes.

Ze werken door, weten wat ze allebei doen. Goede uitleg naderhand, alles wordt netjes opgeruimd. Een aanrader.

Zeer goed en vakbekwaam.

Airco geplaatst 29-06-2022. Netjes op tijd volgens afspraak. Zeer netjes gewerkt. De twee voelde mekaar aan. Niks beschadigd alles netjes opgeruimd. Joep en Christiaan verdienen een pluim. Kan firma Airco Direct een ieder aan bevelen.

tevrede klant

ik ben zeer tevreden.hoe ze de airco.s hebben geplaats.mooie afgewerkt.met dank aan AKIM RAMOV. super en nog eens super.wat een pit zit achter die jongen. jullie verdienen een 10 met een griffel.ben super blij.vriendelijk bedankt voor die goeie service.groetjes

fantastisch goed en vlug gemonteerd door christian. bedankt

uitstekend

In één woord fantastisch!

Wij hebben door AircoDirect 2 airco's laten plaatsen. De uitleg door de verkoopadviseur was duidelijk en de afspraak om ze te plaatsen werd snel gemaakt. De installatie werd netjes uitgevoerd, alles werd perfect opgeruimd en de uitleg was duidelijk! Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen AircoDirect van harte aanbevelen!

Professioneel bedrijf die weet waarmee ze bezig zijn.

Wij hadden meerdere offertes aangevraagd, de wijze waarop AircoDirect dit deed gaf meteen vertrouwen dat ze wisten waarmee ze bezig waren tegen een concurrerende prijs. Na ondertekening werden de airco binnen een paar weken geplaatst. Montage verliep snel en zorgvuldig. Als werd keurig netjes achter gelaten. Geen spijt van onze keuze voor AircoDirect.

Gewandeweg 17

6161 DJ Geleen

+31 46 206 0105

Over AircoDirect

Snel, Deskundig en een eerlijke prijs! Dat is AircoDirect, dé specialist als het gaat om het leveren, plaatsen en onderhouden van airco's. Wij hebben alle disciplines in huis; van technisch adviseurs tot service- en onderhoudsmonteurs. AircoDirect is STEK gecertificeerd! Met deze STEK-certificering toont AircoDirect aan te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. Geniet jaren lang van een aangenaam klimaat huis of op kantoor door uw airco professioneel te laten installeren en onderhouden.