Positief verbaasd

Van De verkoper waren wij niet zo gecharmeerd ..chaotisch ,druk ,en onprofessioneel overkomende. Wij wisten gelukkig al dat het een goede airco was . Telefonisch zijn ze prima bereikbaar, heel fijn in deze tijd ! En de monteur ( christian) was een toppertje! Vooruit gedacht ,dat hij ,mocht het regenen ,veilig kon doorwerken ! Goed gehumeurd ,ook al kwam onze klus nog achter een lange warme dag werken.

Monteurs vakmensen, correct en vriendelijk, betrouwbaar

Een groot compliment voor de monteurs, Chef Akim en collega Christian. Ze zijn een super A-Team, correct, vakbekwaam, vriendelijk en duidelijk. Weten een goede oplossing voor veranderingen in de planning. Een dank voor de vriendelijke telefoniste Linda. Kort om zeer te vreden over de Firma AircoDirect Zuid Geleen.

Van 1e gesprek tot plaatsing duidelijke uitleg en afspraken.

Tijdens het adviesgesprek werd duidelijk uitgelegd welke airco voor welke het meeste geschikt was. Voor de woonkamer/keuken werd het Daikin stylist, en slaapkamer de Tosot. En heel prettig er werd gelijk een afspraak gemaakt voor de plaatsing 4 weken later. Vanmorgen 17-06-2022 heeft Akim bij ons de 2 airco's geplaatst, zijn meedenken en advies waar de binnenunits het meest rendabel zijn vonden wij heel fijn. En ook om de buitenleiding zo te maken dat het aanzicht voor de buren niet storend is. Akims uitleg, enthousiasme en vriendelijkheid hebben wij zeer gewaardeerd. Als werkgever kun je alleen maar trots zijn op zo'n gemotiveerde werknemer.

Van offerte aanvraag tot en met installatie is geheel volgens wens verlopen.

Aanmaak van offerte was heel snel en de prijs heel scherp. De installatie verliep geheel volgens planning en is naar tevredenheid uitgevoerd. Na afloop een korte en goede instructie van de bediening van de airco. Airco (Mitsubishi Heavy Industries 2,5 kW) is heel stil en werkt uitstekend.

gewoon goed 100% tevreden

joep, christian en nasre werkte snel en netjes

Deskundige plaatsing v.d airco,

Goede uitleg in het eerste gesprek, de monteurs die de airco geplaats hebben waren zeer deskundig zodat we tevreden zijn hoe het gebeurd is. Er werd meegedacht over een zo goed mogelijk plaatsing . Vriendelijke Monteurs .

Snelle offerte, snelle levering, deskundig en vriendelijk personeel en werken netjes.

Dank je wel

Op 3.06.2022 onze airco geplaatst door twee kundige en vriendelijke monteurs, Christian en Joep. Alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Dit bedrijf kunnen we iedereen aanbevelen.

In een woord prima werk geleverd.

Het hele traject van eerste bezoek en de plaatsing van de airco is tot volle tevredenheid verlopen en ook de monteurs Joep en Christian hebben prima werk verricht en gaven ook een duidelijke uitleg.

Prima en betrouwbaar bedrijf!

Duidelijke offerte gekregen met alle info die we nodig hadden om een keuze te maken welke airco bij ons paste. Korte levertijd. Kundige montage door eigen monteurs. Alles werkt uitstekend en is netjes afgewerkt. Kortom; helemaal tevreden!

Hele fijne service. Snelle en correcte plaatsing. Alles mooi weggewerkt en super mooie airco's . Bedankt Joep en Christian voor de plaatsing! Laat de zomer maar komen

Top geplaatst

Netjes volgens afspraak op tijd aanwezig. Werken netjes en ruimen alles op. Een aanrader

Doen het geweldig goed en werken netjes zoals afgesproken Top

Bij mij moesten twee Airco's worden geplaatst. Akim en Chris waren op tijd aanwezig en hebben de werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd en ook nog zonder het plaatsen van een condenswater pompje wat eigelijk was voorzien tijdens de opname, voor de airco in de woonkamer. Maar omdat ik vond dat dit ook zonder moest kunnen, hebben Akim en Chris dit bekeken en de werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder pompje en dit scheelt weer in toekomstig onderhoud, want zo'n pompje gaat vroeg of laat eens stuk. De mannen zijn zeer gemakkelijk in de omgang en ook zeer klantvriendelijk. Ik kan dan ook gerust zeggen dat ik Airco Direct zeker kan aanraden, voor eenieder die een Airco wil. TOPPY

Fijn bedrijf zeker een aanrader TOP

Zowel telefonisch en ook de tekst en uitleg welke airco bij ons met onze wensen past was door tech.adviseur Danny heel deskundig. Datum en levering was ook snel. Uitvoering bij ons door Bret en Mordy was helemaal fijn, geven tekst en uitleg en ruimen alles keurig op onze complimenten (ondanks het slechte weer vandaag) Zullen zeker reclame maken voor AircoDirect.

goede voorlichting en snelle levering

De eerste indruk was al goed. Meteen een duidelijke offerte en uitleg bij het adviesgesprek. Snelle antwoorden per mail/telefoon op verdere vragen. Snelle levering en gehoor gegeven aan de wens voor plaatsing zoals mijn zoon daags ervoor nog had bedacht. Netjes gewerkt door beleefd personeel. Ben blij dat ik deze firma uit een drietal heb gekozen. Ik hoop ook voor de toekomst op een goede service.

uitstekend

Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Prettig en eerlijk intakegesprek. Prima monteurs, werkte netjes en gaven een goede uitleg.

Gewoon goed

Het zat de monteurs niet mee toen ze hier de airco kwamen installeren en gingen daardoor behoorlijk over hun tijdslimiet heen. Toch werd alles korrekt en schoon afgeleverd. Jammer vond ik wel dat ze zich geen raad wisten met de wifimodule.

Prima!

Goed bedrijf, goede uitleg en netjes gewerkt. Blij met m’n airco!

Uitstekend!

Tosot Airco geplaatst. Goede bezuiniging op gas door warmtepomp. Airco is vakkundig geplaatst en het Team werkt heel netjes. Ook met de service achteraf is het prima in orde. Warm aanbevolen!

Uitstekend!

Prima bedrijf

Alles werkt prima, snel geleverd, prettige medewerkers, ....aanrader....

TOP BEDRIJF: KOMT ALLE AFSPRAKEN NA

We hebben op advies van vrienden contact opgenomen met Airco Direct. Vanaf het eerste contact werd alles super geregeld, duidelijke uitleg door vakman, snelle afspraken en levering. De mannen die kwamen installeren werkten heel vakkundig en netjes, ze gingen zeer deskundig te werk. Bovendien waren het zeer vriendelijke prettige mensen. Toen bleek dat het ons niet lukte om het apparaat via wifi te activeren, kwamen ze persoonlijk nog extra terug om te helpen dit te bewerkstelligen, terwijl het geen taak van hun was. Kortom: ik kan dit bedrijf echt aanraden.

Vakkundig, snel, vriendelijk

Zeer tevreden met installatie en uitleg.

Heel tevreden

Op 13 april een gesprek gehad met een adviseur van airco direct. Hij was keurig op tijd zoals afgesproken. Wensen en mogelijkheden besproken en na een goede voorlichting al snel tot een overeenkomst gekomen. Daikin comfora 5 kw besteld voor woonkamer ook om te verwarmen in voor en na seizoen. Op 21 april (ja zo snel al) is de airco geplaatst. Mooi op tijd stonden de 2 jongemannen van Aircodirect voor de deur. Al snel bleek dat de (beleefde) heren verstand van zaken hadden. Ze hebben heel goed en net teamwerk afgeleverd. Kortom heel erg tevreden over Aircodirect. Top blijf zo door gaan.

Kwaliteit

Zeer nette en goede monteurs die weten waar ze mee bezig en kwaliteit leveren zeer blij mee

Gewandeweg 17

6161 DJ Geleen

+31 46 206 0105

Over AircoDirect

Snel, Deskundig en een eerlijke prijs! Dat is AircoDirect, dé specialist als het gaat om het leveren, plaatsen en onderhouden van airco's. Wij hebben alle disciplines in huis; van technisch adviseurs tot service- en onderhoudsmonteurs. AircoDirect is STEK gecertificeerd! Met deze STEK-certificering toont AircoDirect aan te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. Geniet jaren lang van een aangenaam klimaat huis of op kantoor door uw airco professioneel te laten installeren en onderhouden.