Minder goede ervaring

Het traject met de adviseur verliep uitstekend ,de adviseur gaf duidelijke uitleg evenals het inplannen van het monteren van de single split airco . De monteurs zijn vakbekwaam de montage en het opruimen zijn zeer goed gedaan. Alleen het monteren van de buitenunit qua hoogte verdient geen schoonheidsprijs , met de adviseur afgesproken dat de buitenunit halfweg naast het raam zou komen te hangen ,de monteur was van mening dat de beugel gelijk aan de kast van de screen moest komen voor het zicht op die voorwaarde overeenstemming bereikt. Na montage van de buitenunit zonder enig verder overleg hangt deze circa 30 cm boven de kast van de screen dus de afgesproken hoogte met adviseur had gehandhaafd kunnen worden. Door deze actie van de monteur hangt de buitenunit circa 1meter te hoog wat het onderhoud ook moeilijker maakt.

Goed!

De ervaring was heel goed!

Snel en deskundig

Na deskundig en vriendelijk advies in 2 weken 3 units geïnstalleerd. Vakkundige en vriendelijke monteurs. Snel en netjes werk geleverd! Prima bedrijf. Zeer zeker aan te bevelen.

Goed en netjes geplaatst

Via mijn nichtje airco direct gebeld voor offerte. De dag erna konden ze al komen voor offerte en hebben dan ook meerdere opties besproken. Hier was het nog niet zo gemakkelijk ivm beschermd dorps- stadsgezicht. Op 1 november naar tevredenheid de airco geplaatst in overleg met de jongens. Werken zeer netjes en ruimen ook alles netjes op. Nu hopen op een hete zomer.

Zeker een aanrader.

Goed werk geleverd, alles netjes opgeruimd , vriendelijk personeel en goede uitleg. Wij zijn heel tevreden.

Airco Direct is Perfect

Zeer tevreden over airco direct prijskwaliteit in orde 21okt gesprek gehad 29okt geplaatst .vriendelijk en meedenkend personeel netjes gewerkt en alles netjes weer schoongemaakt

Afspraken goed en kennis van zaken.

Goed geregelde afspraken. Personeel zeer vriendelijk en kundig.

Mijn ervaring met deze firma verdient een 10+.

"AircoDirect gaf aan ons een goede voorlichting. De afspraken waren duidelijk. De airco's zijn door de monteurs op deskundige wijze en naar alle tevredenheid geplaatst. De vriendelijke en hulpvaardige monteurs hebben netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd. De bediening en werking van de airco hebben zijn op duidelijke wijze en voor ons begrijpend uitgelegd."

Zoals ze zelf zeggen: Snel, Deskundig en een eerlijke prijs!

AircoDirect is een absolute aanrader. 's Avonds 30 september contactformulier ingevuld, 's morgens 1 oktober werd ik al gebeld voor een afspraak. Dit kon meteen na het weekend, de adviseur kwam keurig binnen het afgesproken tijdvenster. Vandaag op 6 oktober kon de airco al geplaatst worden. Dit is zeer vakkundig gedaan, de installateurs waren op tijd, vriendelijk en hebben alles keurig netjes geplaatst, afgewerkt en opgeruimd. Zelfs een doekje over de vriezer was geen probleem! Maar het aller belangrijkst natuurlijk, de airco werkt perfect! Klasse!

Super advies en eerlijke prijs, snelle en deskundige montage.

Snelle reactie voor offerte en binnen 2 dgn was de adviseur al in huis, Montageafspraak werd direct geregeld door de adviseur. Binnen 14 dgn was de airco deskundig gemonteerd. Zeer correcte medewekers en dikke pluim! Kochten de airco/warmtepomp vooral als bijverwarming in voor en najaar. Eerste reactie snelle en aangename warmte in de woonkamer! Airco gekoppeld met de zonnepanelen. Bedankt team Airco Direct, Hans

Super.

Super snelle levering. Heel vriendelijke medewerkers. En alles netjes achter gelaten.

Levert kwaliteit; vanaf afspraak voor offerte tot oplevering.

Maken alle beloftes en afspraken waar. En zelfs meer dan dat. Hebben zelfs de bestaande airco op de slaapkamer (11 jaar oud) die volgens het installatiebedrijf dat de airco destijds heeft geleverd, niet meer te repareren viel, weer opgeknapt. Vakmanschap en gratis ! De nieuwe airco voor de woonkamer is prachtig geïnstalleerd zonder rompslomp. Ook de buitenunit die wat groter was dan wij verwacht hadden, is prima geplaatst. Buiten alle zicht. Dat daarvoor het nodige "groen" verplaatst moest worden, was geen enkel probleem. Ook dat werk werd -met het oog op een goed eindresultaat- met plezier uitgevoerd.

Mensen doen ! Perfect!

Dit bedrijf houd zich aan de afspraken ! Adviseur meneer Eric hele aardig spontane man met kennis van zaken heeft ons goed geholpen met een keus te maken. Binnen een week werden we al gebeld door een aardige medewerkster voor een afspraak te plannen. Op de montage dag zelf kwamen 2 aardige jongens monteren ze gingen serieus en met veel plezier te werk ook hebben ze alles netjes opgeruimd achtergelaten. Wij willen dan ook airco direct hartelijk danken voor de geweldige service wij kunnen gaan genieten!!

Goed nakomen van de afspraak ook voor het eerste gesprek.

Snelle reactie om de airco te plaatsen. Ook het overleg met de heren die de unit plaatste was goed. Snel en kundig. Ik heb er veel plezier van.

Na lang wikken en wegen toch een airco aangeschaft. Er kwam een man kijken om een passend advies te geven Binnen 2 weken hing onze airco er. Het ophangen van de airco ging super en alles is heel netjes afgewerkt. Kortom Goede service, leuk personeel en kwaliteit! Groetjes Petra

Gewandeweg 17

6161 DJ Geleen

+31 46 206 0105

Over AircoDirect

Snel, Deskundig en een eerlijke prijs! Dat is AircoDirect, dé specialist als het gaat om het leveren, plaatsen en onderhouden van airco's. Wij hebben alle disciplines in huis; van technisch adviseurs tot service- en onderhoudsmonteurs. AircoDirect is STEK gecertificeerd! Met deze STEK-certificering toont AircoDirect aan te voldoen aan de wettelijke eisen met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid bij de aanleg van alle koeltechnische werkzaamheden. Geniet jaren lang van een aangenaam klimaat huis of op kantoor door uw airco professioneel te laten installeren en onderhouden.