Goede service en vriendelijk benaderd door Yasmin

Ik had wat zoekproblemen op de website en kon via klantenservice makkelijk contact opnemen en ik kreeg ook altijd meteen antwoord door dezelfde persoon. Dat is heel fijn! Ook hebben jullie grote flexibiliteit getoond door een zakje kirsch te verwisseen voor limoncello ( in de minibar box). We hebben nu al 3 keer besteld. Dat is toch een goed teken. Eén tip: plak op elk zakje een sticker met daarop de smaak vermeld, limoncello en lemon cheesecake lijken erg op elkaar…

De levering vlot

Die gaat mijn vader pas half december ervaren...Dan kan hij het sint kado pas openen. Ik werd blij van de tip wat leidde tot een bestelling vanuit mij. Mijn ouders komen pas half december naar Terschelling waar ik woon en daar staat het kadootje te wachten... Ik ben dus ook benieuwd.

Prima bedrijf

Een bedrijf waar de klantvriendelijkheid voorop staat. Daarbij ook een website die makkelijk te bezoeken is. Snelle levering van bestelde artikelen.

Duidelijke website, bestellen ging soepel. Ook de orderbevestiging/communicatie was prima!

Prima voor elkaar

Op tijd geleverd. Begunstigde was er blij mee, mooi verpakt. En lekker.

Een "(op)pepper"!

Geweldig assortiment met een vleugje nostalgie. Helemaal top!

Heerlijke pepernoten

De levering was redelijk. De kwaliteit van de pepernoten was erg goed. De lekkerste die ik tot nu heb gegeten:))

Mooie en goeie produkten en snelle levering

Ziet er goed uit leuk produkt een van de weinige die nog taai taai poppen heeft

Prima assortiment met gemakkelijke vezending

Hier pepernoten gewinkeld voor buitenlandse relaties. Die reageerden superblij na ontvangst.

Uitgebreid assortiment, goede levering

Heerlijk

Grote keus en snelle levering

Helaas nog niet geproefd want het is niet voor mijzelf. 5 december zal ik hopelijk weten of de smaken limoncello en splitje hun hoge score van de krantrecensie ook waar gaan maken. Ik heb daar alle vertrouwen in.

De originele Friese pepernoten

Zeer aan tebevelen

Uitstekende service

Vlotte levering

Lekerrrr!

Ik ben gek op pepernoten. Verrassende cadeautjes bij jullie kunnen shoppen. Dank je wel.

Aanrader

Heerlijke pepernoten met allerlei heerlijke smaken. Je kunt niet stoppen als je gaat proeven!! Ga snel proeven!

Leuk kado

De ontvanger, onze jarige vriend, was heel blij met het originele kado. Een DIY glühwein en choco kruidnoten.

unkompliziert, zügig, lecker

Wer Pepernoten mag und in Deutschland wohnt, wo man diese Art nicht kennt, kann hier mal richtig zuschlagen. Lauter besondere Sorten, da fällt die Entscheidung schwer. Schön auch, dass man gleich verschiedene Geschmackrichtungen Pindakaas mitbestellen kann. Auch die bekommt man hier nämlich sonst nicht. Die Lieferung ging flott, die Ware war gut verpackt und eine nette Karte lag auch bei – was will man mehr?

duidelijk en correct

goed zaken doen

Snelle levering

Goed verpakt, leuk verpakt

Ik kon nergens Friese pepernoten krijgen en bij jullie .... jawel hoor ! Super lekker en snel in huis !

Handig dat je ook online kunt bestellen

Uitstekend en snel geleverd.

Super lekkere smaken, in het bijzonder de "dark" smaken.

Bestelling was niet aangekomen, vervolgens contact opgenomen en dit is heel erg netjes opgelost!

Zie hierboven

veel keuze in heerlijke smaken

wij als vaste klanten zijn misschien wat bevooroordeeld maar vinden de smaken van de pepernoten heerlijk en de bezorgtijd is snel er is één nadeel, hoeveel zakjes ik ook bestel ze zijn zo op.

Excellent contact avec le service client

Le transporteur n'ayant pas livré ma commande au bout de 7 jours, Peppernuts Holland m'a proposé de me renvoyer la même commande. C'est une preuve d'honnêteté et de respect pour ses clients. Je connais les produits de Peppernuts Holland et je sais que je serai satisfait de leur qualité, dommage que le transporteur n'ai pas fait sont travail correctement. J'espère que le second envoi ne subira pas le même traitement par le transporteur. Il me tarde de recevoir ma commande et de me régaler.

Haven 43

1131 ES Volendam

Over Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland zijn wij gek op kruidnootjes, het is onze passie. Van de ‘originals’ tot speciale smaken.