Heerlijk

Lekker en blij mee als vervanger van gewone pepernoten. Eindelijk kan ik ook iets eten met mijn dieet

De smaak van de Friese pepernoten is uniek

De voor mij lekkerste pepernoten zijn bijna nergens te koop vandaar mijn online bestelling voor de "Friese pepernoten"

Echt lekker

Heel lang naar gezocht. Hier in Brabant nergens kunnen vinden. Eindelijk weer die lekkere smaak van ouderwetse moppen. ( benaming van vroeger ) Bedankt.

Precies de smaak die we zochten.

Ruime keuze, de smaak waar we 2 jaar naar zochten (drop), bedankkaartje erbij, top!

Heerlijke glutenvrije speculaasbrokken en pepernoten

Producten zijn prima van smaak!!!!

Excellent

Love Peppernuts not too sweet but just a pop of flavour with a coffee

Pepernoten smaken oud en weeïg

Ik had verschillende zakken pepernoten besteld maar de pepernoten smaken oud en de koek is niet knapperig. Ik heb ze 9 november ontvangen en de houdbaarheidsdatum voor de producten is 31 december. Ondanks dat het nog binnen de houdbaarheidsdatum is smaken ze niet vers.

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

Geweldige service

Bij perongeluk een verkeerd zakje te hebben verstuurd, verstuurde ze zonder probleem het goede zakje met nog een zakje erbij

Heel leuk assortiment

Peppernuts biedt een heel verrassend, uitgebreid en leuk assortiment aan smaken, en de service is snel en de kwaliteit prima.

De peppernuts zijn heerlijk

De peppernuts zijn heerlijj

Nog steeds niets ontvangen

Heb al vanaf 28 oktober een track en trec nummer staat nog steeds nog niet aangeboden bij DHL vandaar de slechte cijfer

Lekkere verse pepernoten, snelle levering

De limoncello pepernoten besteld, zijn heerlijk! Goed verpakt en snel geleverd.

Heerlijke nootjes!

Lekkere kruidnoten en vriendelijke mensen!

Peppernuts heeft heerlijke producten. Deze tijd is het pepernoten tijd, maar de pindakaas smaakt ook geweldig. Snelle levering, leuke aanbiedingen.

Goed en snel geholpen

Problemen supersnel opgelost. Snel contact en goede service en bovendien heerlijke lactosevrije pepernoten!!

Helemaal prima!!

Snel besteld, soms wil DHL niet echt meewerken.

Pepernoot goed

Snelle levering Alleen de friesepepernoten zijn iets anders Dan de echte Deze zijn hart en de originele zijn iets zachter.

Topwinkel

Mooi assortiment, fijne mensen.

Heerlijke pepernoten

Enorme keus aan, speciale, smaken. Bestel ze altijd voor mijn zoon die in Londen woont. Altijd weer verrassend welke smaken er ieder jaar bij komen.

Producten zijn goed, levering duurde lang

Deze enquête kwam eerder dan de bestelling zelf.

heb nog niets ontvangen

Heb in het verleden eerder besteld dus weet dat de peppernuts heerlijk zijn maar ik krijg nu een uitnodiging mijn bestelling te beoordelen.....maar heb nog niets ontvangen. Dus dat zou wat mij betreft beter kunnen

Snelle en efficiënte levering .

En wat zeker niet onbelangrijk is dat de frieze pepernoten heerlijk zijn

geweldig!

heerlijke smaken

3 besteld, 1 ontvangen - verkeerde smaak

Ik had 3 soorten besteld als Sinterklaas cadeau. Ik ontving er 1 (de verkeerde smaak). Te laat ontdekt om er nog iets aan te kunnen doen. Jammer.

Haven 43

1131 ES Volendam

Over Peppernuts Holland

Bij Peppernuts Holland zijn wij gek op kruidnootjes, het is onze passie. Van de ‘originals’ tot speciale smaken.