Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Bij het afhalen van de tegels, was er helaas een foutje gemaakt. De pallet met gekochte en gereserveerde tegels stond klaar in het afhaalcentrum. De pallet was ook nog eens aan een zijde kapot en maar goed dat mijn man de kleur van de tegels nog eens controleerde want wat bleek, men had de verkeerde kleur tegels klaargezet. Het artikelnr. klopte immers ook niet met de inmiddels betaalde tegels. Wellicht een beetje nauwkeuriger werken.

Tweede keer dat wij hier meteen slagen voor onze tegels. Heel fijn en behulpzaam personeel. Ik zou het iedereen aanraden!

Geweldig!

Met spoed naar deze zaak gegaan aangezien mijn tegels door een ander bedrijf plotseling niet geleverd werden. Ik ben mega snel en goed geholpen. Complimenten! Ik zou zo weer terug gaan!

Super freundlich und kompetent

Sehr zufrieden. Tolle Ware. Toller Service.

Goede service, vriendelijk personeel.

Mooie tegel gekocht. Prima service en vriendelijk personeel.

Je bin bis jetzt zu Frieden

Fantastisch!

Wat een fijne zaak.. hele goede hulp en advies. Een eerlijke mening. Bij het ophalen van de tegels wederom heel vriendelijk ontvangen. Extra bedankje aan de (Duitse) medewerker die ontzettend leuk met ons zoontje omging. Absolute aanrader, voor ons word de volgende regel weer bij Introtegel gekocht!

Professioneel met goed advies en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij kregen een goed advies welke tegel wij voor de badkamer konden gebruiken. Men had alle tijd om ons te woord te staan. Kortom Intro tegeloutlet straalt professionaliteit uit met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

vriendelijk personeel

goede uitleg en vriendelijk

gewoon super

Geweldig geholpen, zowel met keuze als met mee denken.

goed en professioneel advies !!!

top

Helemaal prima!

Goede keuze om bij Intro tegeloutlet terrastegels te kopen. Wij wisten wat wij wilde in de tuin en Intro tegeloutlet wist ons te helpen hiermee. Snelle levering van de tegels (2 dagen later)

goed en duidelijk geholpen

met een tevreden gevoel vertrokken . heel vriendelijk

Zeer positief

Goed geholpen,meteen gevonden wat wij zochten. Zeer tevreden !

Kundig personeel, heel persoonlijk.

Erg vriendelijk ontvangen, voldoende aanbod. Persooblijk advies mbv moodbord. Echte aanrader.

Sehr gute Arbeit

Gerne immer wieder

Ik ben zeer tevreden, misschien niet de grootste keuze. Maar wel de beste adviseurs. De eerste keer zochten we tegels voor een winkel en binnen 5 minuten hadden ze de perfecte tegel. En erna voor de tuin, en dat was ook direct goed. Zelf zie ik het niet altijd in het grote geheel maar zij wel. Dus ik zal zeker bij hun terug gaan als ik wat nodig heb!!

Uitstekend bedrijf

Voor herhaling vatbaar

Prima uitleg

Huisbezoek gehad. Prima uitleg. Meteen een berekening. Genoeg keus.

Heel tevreden

Door goede mond op mondreclame ben ik bij tegeloutlet terecht gekomen. En werd ook zelf enthousiast

Snel en vakkundig geholpen

Prima ondersteuning

Meedenken om juiste tegel te vinden voor badkamer wat niet gebaseerd is op maximaal verkopen maar optimaal advies

Super geregeld

Netjes ontvangen en goede uitleg.

Spannend maar alles ging goed

De tegels zijn mooi en voor een meer dan prima prijs. Als senior, vrouw en heel slecht ter been was het wel erg spannend of alles goed zou gaan, maar uiteindelijk is het door Mike de tegelzetter met veel geduld goed gekomen. Het is tenslotte ook een flinke hap uit mijn spaarpot waar ik jarenlang voor heb moeten sparen. Aangezien mijn gehandicapte zoon in de woning blijft wonen als ik er niet meer ben, is het de investering wel waard. Het is een heel mooie, praktische vloer geworden. De kleur is vrij neutraal dus zal niet snel vervelen gelukkig.

Heel fijn

Hele fijne zaak waar je goed word geholpen met mensen die weten aar ze het over hebben.

Wiebachstraat 10

6466 NG Kerkrade

Over Intro Tegeloutlet

Intro Tegeloutlet verkoopt Italiaanse en Spaanse keramische designtegels. Omdat de tegels door eigen import verkregen worden zijn de prijzen zeer gunstig. Intro Tegeloutlet geeft dan ook een laagste prijs garantie. Er is 40.000M2 in voorraad. U kunt uw bestelling meteen meenemen. De adviseurs van Intro Tegeloutlet geven u een stijladvies en kunnen u ook al uw technische vragen beantwoorden.