Fijn dat ik na Mondhygieniste direct naar tandarts kon. Aardige ontvangst en ik heb vertrouwen in de deskundigheid van de zorgverleners in de praktijk.
De behandeling is altijd geruststellend Ik ben altijd heel nerveus en Ilse stelt mij op mijn gemak
Ik vind prima dat de prachtijk nieuwe reiniging technologie geintroduceerd heeft. Sandra is zorgzaam en efficient en lieve. Prima ervaring.
Zoals boven. Zeer goed!
Altijd moment van confrontatie met mijzelf, ondanks goed en vriendelijk advies. Nieuwe apparatuur voor gebitsreiniging goede verbetering, minder gevoelig. Idem recente snelle vervanging van kroon. Goede wijn heeft geen verdere krans nodig.
Mondhygieniste werkte rustig, legde alles heel goed uit en was zeer professioneel.
Vlotte, professionele en vriendelijke bejegening
Vriendelijke behandelaar, zeer nauwgezette behandeling.
Ik was een tijdje niet geweest, dus had me voorbereid op een lange, wat pijnlijke behandeling. De behandeling was echter supersnel en comfortabel, echt heel prettig. Fijne, nieuwe techniek!
Fijne praktijk waar je gemakkelijk terecht kunt voor een afspraak. Professioneel personeel wat je altijd vriendelijk helpt en duidelijk is in de communicatie.
Ik ben erg tevreden over de behandelingen bij de tandarts. Altijd vriendelijk en zijn duidelijk in de communicatie.
Ik werd erg op m’n gemak gesteld, wat ik heel fijn vind omdat ik ontstoken tandvlees heb en af toe met geknepen billen in de stoel heb gezeten. Maar bij Sandra voelde ik me helemaal op mijn gemak en heb ik geen pijn ervaren, top!
Heel vriendelijk en professioneel
I have a great experience and I love the ways the treatments are. Thanks to let me feel important and the dentist are honest towards the patient. Kind regards, Isabel JV Cockfield
Goed verzorgd, veel wit licht op de vroege ochtend in de wachtruimte. Maar is een detail. Behandeling prima
Kwalitatief goed, gezellig en altijd vrolijk. Nooit erg om weer langs te mogen komen.
Zeer vriendelijke tandartsen gebruiken nieuwste technieken voor behandeling
Prettige omgeving, vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie.
Zeer vakkundige tandarts, veel kennis van de nieuwste technieken.
Met het nieuwe apparaat is de behandeling pijnloos en voelt mijn gebit veel schoner aan.
helpful and efficient staff
toelichting nvt gezien beoordeling
Ik kan alleen maar zeggen ben een zeer tevreden cliënt.
Gustav Mahlerplein 116
1082 MA Amsterdam