Heerlijke Heeren, mijn complimenten!

Ik heb geen bijzondere of dure wijnen gekocht, al waren ze wel bijzonder lekker. De service, bezorging en verpakking waren prima. Ik kom hier zeker terug.

Ooit een fles stuk gehad .zonder gezeur werd het prima opgelost .

zeer goed

wijn is prima, we zouden graag een adres dichtbuj tilburg willen

smaaksensatie

Deze wijn is wat ik echt lekker vind. Een engeltje op mijn tong. Ik hou nou eenmaal van zoete lekkernij.

Top product en snelle levering

Ben super tevreden over kwaliteit bestelde wijn, snelle en correcte levering. Ik heb nu mijn 2e bestelling ontvangen en zal mijn wijn zeker bij Heeren vande Wijn blijven bestellen

Betrouwbaar en vriendelijk

Ik werd telefonisch te woord gestaan door een meisje van locatie Ede. Zij was erg behulpzaam en vriendelijk. Ik kon de bestelling online doen en zij gaf meteen akkoord waardoor ik mijn bestelling die middag nog kon afhalen. De bestelling stond al klaar en ik was binnen 5 minuten weer onderweg. Erg fijn.

Leuke wijnen, goede service

Leuk assortiment wijnen. Mooie 5+1 actie nu! Ideaal om te bestellen en dan bij magazijn Ede op te halen.

Hele goede service

Wijn besteld als kado maar de verkeerde verzenddatum opgegeven en ( heel slordig) een typefout voor het bijbehorende kaartje. Na hierover gemaild te hebben werd het direct allemaal aangepast. Bezorging keurig op de juiste dag en aangegeven tijd. Ontvanger en ik waren er blij mee

Heerlijke wijn en fijne snelle service!

Hier kan postnl nog een puntje aan zuigen.

Goed snel en correct. En een verdomd goed wijntje!

X

Heerlijke Rioja Zinio en nog snel bezorgd ook

Heerlijke Rioja Zinio en nog snel bezorgd ook

Uitstekende kwaliteit die bovendien stipt geleverd wordt.

Al meermaals besteld. Steeds een vlotte afhandeling van de bestelling en een correcte prijs. Eenmaal probleem gehad met betaling.(ik ben een klant uit België) Dit werd spoedig en deskundig opgelost. Een tevreden klant dus.

Aanbevolen wijn was uitstekend

De aanbevolen wijn keuzes waren uitstekend.

Snelle levering!

Nette verzorgde levering met altijd één flesje gratis wijn!

uitstekkende Cava

Makkelijk te bestellen en snelle levering. De Cava Masia de la Luz Brut past echt bij het zomerse weer en ons feest

Makkelijk bestellen, snel geleverd, lekker assortiment!

Het is makkelijk om te vinden wat je zoekt, ruim en goed assortiment, snelle levering, netjes verpakt. Ik ben vanaf nu vaste klant!

Overzichtelijke website.Vlotte en keurige bezorging .en heerlijke wijn.

Prima wijn

Alsof je aan de Côte Azur waant.

Heerlijke wijn en prima service en topkwaliteit tot aan de deur

Wij kopen al 10 tallen jaren bij de Heeren! Altijd goed.

Vooral de vrijdagmiddag proefsessies waren altijd geweldig, gezellig en lekker! Arjen en Louise Voorhorst

Snelle en correcte behandeling en verzending. Heerlijke wijnen.

Levering Niet geleverd

Hadden de wijn graag 29 mei willen hebben, nog steeds niets ontvangen en het is 3 juni

Goed!

Lekkere wijn, kon ze op de vestiging Veenendaal ophalen. Alleen zat er een leuke bon in voor 10% korting. Alleen moest ik die wel binnen 2 weken gebruiken.

Na ruim 1 week nog niets ontvangen !!

Na 1 week per mail gevraagd wanneer ik kan komen ophale in Veenendaal . Geen reactie ontvangen. Wacht nog steeds op reactie en op bestelde fles !!! Kom volgende week geld ophalen !

Mijn bestelling heb ik niet ontvangen

Mijn bestelling heb ik niet ontvangen