Het is goed zaken doen met de eigenaar. Komt keurig alle afspraken na. Prima en betrouwbaar autobedrijf.
Fijne betrouwbare garage.
Het is een klein maar fijn bedrijf en ze nemen de tijd voor je
Fijne gesprekken gehad bij de aankoop van deze mooie mazda cx 5 kon er rusting over nadenken om het te doen .De aflevering was heel goed zag er heel mooi uit. Tot nu toe hele goede ervaring.
Wegens schade aan een auto hier terecht gekomen. Edward nam alle tijd om goed te kijken en er kwamen steeds meer gebreken aan het licht. Door zijn inzicht heb ik de auto aan de verkopende partij terug geleverd. Tevens een prachtige auto bij AutoFirst Zwambag terug gekocht. Super service en ze nemen hier echt tijd voor de klanten. Ga zo door, ben echt erg tevreden.
Vriendelijke mensen, goede service
Vriendelijke, competente service. Ik voel me er altijd betrouwbaar geïnformeerd en rij met een veilig gevoel.
Ik kom al zeker 20 jaar bij dit zeer goede familiebedrijf en wordt altijd met veel vriendelijkheid en respect behandeld. Wat natuurlijk ook van groot belang is de kwaliteit en vakbekwaamheid en dat is hier gegarandeerd, ik ben nog nooit teleurgesteld.
Of het om een nieuwe auto gaat of een beurt, zeer klantvriendelijk, servicegericht en heel persoonlijk, wat mij betreft 10 sterren.
de auto had voor 1/3 benzine ,de auto die ik leverde was de tank vol.
Op elk moment bereikbaar, zeer behulpzaam en heel goed in reparatie en onderhoud. Een omgeving, waarin men zich zeer thuisvoelt.
De wagen eerder geleverd dan gepland, hierdoor veel minder last van mijn operatie.
Vriendelijk geholpen en snel een deal gesloten
Klein maar zeer betrokken bedrijf. Prettig en open contact. Deskundige begeleiding, waarbij de klantvriendelijkheid voorop staat. Uitstekende service.
Zeer fijne ervaring met dhr Zwambag. Goede communicatie, fijne service, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit. Heel erg tevreden met onze nieuwe auto.
Fijne garage waar de hele familie al jaren komt. Deskundig en vriendelijk personeel.
Wij komen al jaren bij autobedrijf Zwambag. Een fijn familiebedrijf met oprecht betrokken en ervaren medewerkers. We hebben er net onze 4e auto in 20 jaar gekocht en de eerdere auto's in onderhoud gehad. Bij problemen wordt er samen gekeken naar een oplossing. We zijn elke keer weer tevreden. Kortom een bedrijf met goede service en hoge klantvriendelijkheid. Zeker aan te bevelen.
Of het nu gaat om onderhoud of het kopen van een auto, alles is prima geregeld en volgens afspraak. Een fijn autobedrijf dat meedenkt met de klant en ervoor zorgt dat de klant ook blijft
Prettige manier van behandeling
CX5 gekocht, fijn onderhandeld met eigenaar en samen tot mooie deal gekomen. Zeker weten een aanbeveling.
Er wordt tijd genomen om dingen uit te leggen en advies te geven. Als auto-leek vertrouw ik daarop. Over prijs kwaliteit verhouding kan ik geen oordeel geven, ben ik niet deskundig genoeg in. Het gaar dus echt om vertrouwen.
Ik ben vaste klant bij Zwambag sinds 2002. Ik heb bij Zwambag alleen maar positieve ervaringen gehad. Als ik er toch een onderdeel uit moet pikken is het de klantvriendelijkheid en service.
Altijd alles goed geregeld en prettige persoonlijke behandeling.
Het contact verliep prettig; we kwamen snel tot overeenstemming. Goed gevoel!
Een auto kopen vond/vind ik een spannende en dure aangelegenheid, maar op advies van mijn zwager, die niet in de buurt woont, ben ik naar autobedrijf Zwambag gegaan en dat is een goede keus geweest. Vanaf binnenstappen voelde ik dat het goed was in dit familiebedrijf. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, er werd rustig de tijd genomen, ook al was het druk. Edward gaf een eerlijk en deskundig advies, hij dacht met mij mee en kwam met een goed aanbod. Er werd me niets opgedrongen. Er werd geduldig gereageerd op mijn vragen. Dit alles, en natuurlijk ook de mooie auto die ze hadden staan, maakte dat ik ervoor gekozen heb om mijn "nieuwe" auto bij Zwambag te kopen. Uiteraard hoop ik niet te vaak met de auto naar de garage te moeten, maar wanneer het nodig is ben ik blij naar deze garage te kunnen.
Spoorlaan 20
3721 PB Bilthoven