Echt een aanrader! Je wordt professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel. Mijn oude auto kon niet meer gemaakt worden en ze waren erg meedenkend tot een oplossing. Fijn bedrijf!
Onze wensen waren: hetzelfde type auto als we nu hadden, maar dan 2 t/m 5 jaar oud. Een trekhaak en een fietsendrager. Aan al deze punten is voldaan en de prijs viel ons mee. Dus wat wil je nog meer? Perfect! Ook in de jaren hiervoor is onze auto met grote deskundigheid gerepareerd en onderhouden. Kortom een TOP garage!
Misschien is het aanschaffen van een auto hier niet goedkoper dan een auto op Marktplaats.nl, maar je hebt wel garantie voor goede persoonlijke service en transparantie. Met een gerust gevoel rijd ik nu heerlijk in een Mazda 2!
Zeer prettig geholpen, geen verkooppraatjes, behulpzame mensen in een prettige omgeving.
The Service was excellent and helped me on every step towards my dream car.
Altijd een luisterend oor en een probleem is geen probleem bij autobedrijf Zwambag.
Al vele jaren klant.Net de 4e auto daar gekocht. Een goede deskundige betrouwbare garage.
Tweedehands auto gekocht, vriendelijk en betrouwbaar. Aanrader.
Goede sfeer in het bedrijf. Geen onnodige poeha. Er wordt alle tijd genomen om de auto te vinden die bij je past.
Is inmiddels mijn 3de mazda en zeer tevreden recent mazda cx3 gekocht. ik heb 1 minpuntje er zit aardig wat steenslag op de motorkap kan natuurlijk voorkomen het is geen nieuwe. Vandaag bij Edward op de koffie geweest had nog wat vragen en opmerkingen, hij heeft rustig alles uitgelegd, helder en duidelijk heeft de tijd genomen. Afspraak gemaakt voor behandeling steenslag en velgen.
Originele beoordeling
Is inmiddels mijn 3de mazda en zeer tevreden recent mazda cx3 gekocht. ik heb 1 minpuntje er zit aardig wat steenslag op de motorkap kan natuurlijk voorkomen het is geen nieuwe. Het zijn net allemaal donkere wratjes is niet goed behandeld jammer terwijl de rest van de auto smetteloos is. Dit had bij de visual checkup wel opgemerkt kunnen worden. Nu zit ik in dubio wat ik ga doen het doet een beetje afbraak aan de auto.
Vriendelijke mensen eerlijk en gastvrij Moeders had zelfs iets lekkers gehaald omdat we van ver kwamen echt top
De verkoper was heel netjes en beleefd, de service was uitstekend.
Een zeer goed familiebedrijf dat meedenkt met de klant. Veiligheid voorop en meedenkend mbt tot wat echt moet en wat eventueel later kan. TOP
Na 45 jaar nog steeds klant
Zwambag houdt zich aan de afspraken, is punctueel en erg klantvriendelijk. Zeer vriendelijke verkoper en wist alles te vertellen wat ik moest weten. Hartelijk dank voor de fijne service!
Zeer klantvriendelijk en goede service
Al 50 jaar klant, vandaag nieuwe auto opgehaald! Fantastisch geholpen, in de 50 jaar altijd prima geholpen, geen enkele klacht, dit is een bedrijf dat ik iedereen aanbeveel, mijn zoon en zus ook klant bij Zwambag
Lieve,betrokken mensen. Klaar om mee te denken,ook als de beslissing soms lastig is! Kortom,deskundige en vriendelijke medewerkers,waar je altijd terecht kunt. Wij hopen nog lang van jullie uitstekende service gebruik te mogen maken!
Prettige sfeer, met respect, komt afspraken na
Kia sportage gekocht. Eerlijk advies. Niet opdringerig en week voor aflevertijd geleverd. Heel blij met auto en service. Bovag garantie . Top
Zeer vriendelijk en kundig bedrijf. Goede service en klantvriendelijkheid.
Overzichtelijke hoeveelheid, mooie auto’s. Veelal Mazda. Persoonlijke aandacht. Direct wat proefritten mogen maken. Duidelijke communicatie en geen onprettige verrassingen. Echt een aanrader!
Bijzonder prettige ervaring.Uitstekende service
I'll be back
Wij zijn al jaren klant bij Zwambag en dit is de vierde nieuwe Mazda die we hier hebben gekocht. Alles weer top geregeld voor vele jaren rijplezier.
Spoorlaan 20
3721 PB Bilthoven