Vakkundig en professioneel

Alle kozijnen zijn mooi afgewerkt aan de binnenkant. Ziet er prachtig uit en we zijn zeer tevreden. Als de horren geleverd worden krijgen ze de laatste punt er ook bij.

Netjes en correct

We hebben wat langer moeten wachten dan gepland, maar ons huis is zoveel mooier geworden met onze kunststof kozijnen. Er werd netjes gewerkt maar wel snel. Binnen 2 dagen was onze woning compleet gerenoveerd. Voor ons is dit een aanrader.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Kwaliteit en plaatsing top, aftersales slecht.

Ben heel blij met mijn kunststof deuren en kozijnen. Wat dat betreft echte vakmannen. Echter, als de boel erin zit en je hebt vragen, je hebt ze nodig, of er is iets niet in orde kun je mailen, bellen of appen wat je wil, maar er gebeurt vrij weinig. Erg jammer want dit komt over alsof ik als klant niet meer belangrijk ben nu de factuur betaald is. Ik heb de harde werkers helemaal volgestopt met kibbeling, saucijzenbroodjes en andere lekkere dingen en stond de hele dag paraat met koffie. Ik verwacht, al helemaal na een factuur met 3 nullen (!!!), dat er ook voor mij gezorgd wordt als ik dat nodig heb. Ze zijn ongetwijfeld rete druk, maar zijn we dat niet allemaal? Doen wat je belooft noem ik dat. Zeer teleurgesteld hierin omdat ik in de eerste instantie een erg goed gevoel had bij dit bedrijf.

• Tips of verbeterpunten:: Aftersales erg slecht

snel geplaatst, prima afwerking, complimenten

snel geplaatst, prima afwerking, complimenten

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Snel, netjes en vriendelijke mensen

1 december zijn ze bij ons de kozijnen afgaan plaatsen en d at ging vlot en de medewerkers waren super vriendelijk en gaven ons een tip voor onze voordeur. Onze achterzijde zier er prachtig uit wat een verschil onze is daardoor helemaal mee veranderd wat een genot. 4 sterren voor het product, maar dat is omdat ik niet weet hoe het in toekomst gast zijn.

Tevreden

Zeer nette correcte snelle antwoorden bij vragen, Zeer vriendelijk,en fantastische werk geleverd

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Zodra je ergens teleurgesteld over bent worden dde heren narrig

Op 20-09-‘21 een nieuw schuifpui en kant/kiep raam door dit bedrijf laten installeren. Wij waren blij met deze nieuwe aanwinst. Na 2 weken werd het hor voor de schuifpui door Hans van EA kozijnen erin gezet. Hoe blij wij waren met de schuifpui, hoe teleurgesteld wij zijn in het Hor. Kennelijk is de uitleg niet voldoende geweest bij de aanschaf van het hor, waardoor het product niet aan de wens voldoet. Echter heeft Erwin hier geen oor voor. Na diverse mailtjes over en weer, waarbij Erwin steeds grimmiger werd en meer agressieve taal ging gebruiken hebben we hem gevraagd om ons te bellen. Door de telefoon werden wij bevolen, om heel snel een deel van het bedrag van het hor te voldoen. Anders zo dreigde hij:” stuur ik een deurwaarder op u af” en wordt het hor duurder. Het restant van het hor zou betaald moeten worden zodra Hans de geleider vervangen heeft en een nieuw ventilatierooster heeft geplaatst. Hans heeft op 02-10 € 250 cash van ons gekregen voor een nieuwe lamella, welke Hans voor ons zou bestellen bij Keje raamdecoratie. Tot op heden geen lamella gezien, ook geen geld terug! Zodra je ergens niet tevreden over bent, worden de heren narrig en zijn ze niet meer bereikbaar. We zitten nu met een niet goed werkende geleider, een kapot ventilatierooster en € 250 lichter. Hans en Frieke Haarlem

• Tips of verbeterpunten:: Leer met kritiek omgaan

Hardwerkende mensen die bijna zonder pauze doorwerken om de kozijnen te plaatsen. Er werd naar onze mening erg netjes gewerkt en we zijn zeer tevreden.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Wij zijn zeer positief en erg tevreden

Aardige club monteurs en harde werkers.

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: Ga zo door!

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen en met de nette werkwijze

Vakkundig, netjes en snel

Levering werd 2x uitgesteld doordat de kozijnen niet op tijd geleverd zijn. Omdat we alles vooruit betaald hadden werd ons geduld wel een beetje op de proef gesteld, maar gelukkig hebben we nu een nieuwe voordeur en een schuifpui die perfect werkt.

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: communicatie over vertraging

Ontzettend blij met onze nieuwe kozijnen

Onze voor en achterpui laten renoveren met kunststof kozijnen. De monteurs van EA Kunststoftechniek werkten snel en netjes!! Op wat opleverpuntjes/ nalevering na (deze worden binnenkort hopelijk opgelost) zijn we ontzettend tevreden over het eindresultaat! Een aanrader!

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: Betere telefonische bereikbaarheid.

Prima kwaliteit, het plaatsen zeer vakkundig en alles weer netjes achtergelaten.

De heren monteurs werken vakkundig en netjes en ruimen alles weer keurig op.

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: Lle onderdelen passend en aanwezig hebben.

Een prima eindresultaat dat bereikt is door uitstekende vaklui.

Een zeer betrouwbaar bedrijf met hoge service en die hun afspraken nakomen en waarmee je goed kunt overleggen.

• Kwaliteit van produkt

Mooi product en vriendelijk geholpen

Wij zijn heel blij met onze nieuwe voordeur! De monteur was heel snel en vriendelijk. Zeker een aanrader!

• Kwaliteit van produkt

Kozijnen perfect, goede prijs, communicatie slecht

Aan het begin van het traject, rond het opmaken en afhandelen van de offerte, ging alles prima. Het plaatsen van de kozijnen had wat vertraging maar dat kan in de huidige markt. Het plaatsen zelf ging perfect. Het zijn mooie kozijnen voor een prima prijs. Alleen de communicatie rond het plaatsen (de vertraging) en de nazorg (hor) was slecht. Het bedrijf was niet te bereiken. De voicemailbox was vol, je kon geen bericht meer achterlaten, op het vaste telefoonnummer werd nooit opgenomen en mails werden pas beantwoord als je daarin klaagde. Jammer. Het is toch de reden om dit bedrijf niet aan te bevelen, ondanks de prima uitvoering van het werk zelf.

• Tips of verbeterpunten:: Bereikbaarheid, communicatie

Prachtig product, concurrerende prijs, goede montage!

Je krijgt snel een goede prijsopgave, die bovendien een stuk lager is dan andere bedrijven die ik benadert heb. Bepaalde zaken zoals een HVL verbinding zijn standaard en niet extra zoals bij anderen. Levering vertraagd door Corona. Logisch want overal treden tekorten op. Maar dat mag de pret niet drukken als de kozijnen geplaatst worden. Zeer netjes en professioneel. Ik ben er in ieder geval erg blij van geworden.

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: Zou prettig zijn iets beter op de hoogte te worden gehouden als er vertraging in het traject optreedt.

geweldige service

Deur met kozijn besteld. Er werd netjes vermeld, dat het tot wel eind oktober kon duren. 14 dagen eerder dan afgesproken, netjes van tevoren gemeld, kwam men de deur en kozijn monteren. Monteur verscheen om half acht alléén. Met enorme voortvarendheid en vakmanschap werd de klus aan gepakt. Om half elf was het werk al gedaan. Wat opviel was de nette werkzaamheid en vriendelijkheid van de monteur. De kwaliteit van deur en kozijn, zijn zeer degelijk en goed. Alles past prima, voelt ook allemaal degelijk aan. Ook het merk: "Schuco" bewijst hiermee zijn waarde. Ik vind dit bedrijf een aanrader

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Het zijn mensen die er verstand van hebben echt vakwerk

prima contact met Hans en Erwin

Door materiaal schaarste duurde het langer dan verwacht voor de nieuwe voordeur werd geleverd,maar toen deze eenmaal geleverd was werd hij ook na 2 dagen geplaatst door Hans.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Zeer professioneel en heel vriendelijk

Hele mooie deur en prachtige ramen, Heel aardig personeel, topservice!

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

No-nonsense bedrijf, top kwaliteit en montage

Uit het aanbod van meerdere partijen uiteindelijk EA gekozen. De transparante communicatie, kennis van zaken en kwaliteit (Schuco) gaven de doorslag. In vergelijk tegen een zeer concurrende prijs. Van inmeten t/m plaatsing met enthousiaste vaklui te maken gehad. Erg snel en netjes geplaatst en alles schoon opgeleverd.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Alles zit er keurig en top uit

Gewoon zoals het hoort te zijn

Uitstekend bedrijf!

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Super klantenservice en de kozijnen zijn erg mooi!

waar voor je geld

als de communicatie makkelijker zou zijn met dit bedrijf zouden ze zeker 5 sterren krijgen. Maar de kozijnen en de mensen die het plaatsen echt niets op aan te merken, vriendelijk en beleefd en de kozijnen en voordeur mooier dan we hadden gedacht. Bedrijf heeft ook uitgelegd waardoor de communicatie soms zo lastig was. Een bedrijf wat zeker over 2 jaar hier nog terugkomt om de achterkant van de woning te voorzien van kunststof kozijnen, ben echt zeer te spreken over de geplaatste kozijnen en voordeur

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: de communicatie

Marssteden 51

7547 TE Enschede

+31 53 478 7118

Over EA Kunststoftechniek

EA-Kunststoftechniek is meer dan 25 jaar jaar actief in de kunststof kozijnen branche, en dan met name voor de particuliere markt. Met zorg voor de beste montagewijze en aandacht voor luxe, strakke en nette afwerking zijn we met recht dé renovatie-specialist te noemen. We gaan puur voor kwaliteit. Daarom leveren we ook alleen kunststof kozijnen van het merk Schuco. Van ramen en deuren tot schuifpuien en andere aanverwante zaken bieden we kwaliteit voor een altijd scherpe prijs.