Mooi bedrijf, vriendelijke medewerkers, persoonlijk betrokken op de klant.

Mooi bedrijf, vriendelijke medewerkers, persoonlijk betrokken op de klant.

Zeker een aanrader

Top kwaliteit kozijnen. Deze vakmannen leveren een goede service, zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!!!

Reageren snel op vragen.

Eind 2022 alle kozijnen laten vervangen. Na de doorstart gelukkig nog veel dezelfde medewerkers. Reageren snel op vragen. Eventuele puntjes worden goed opgepakt en hersteld.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Eerlijkheid staat op nummer 1 bij dit bedrijf!!!

Hier moet u zijn voor uw kunstoftechniek, De mensen daar zijn meer dan super klant vriendelijk. Eerlijkheid staat op nummer 1 bij dit bedrijf!!!

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Al vele kozijnen door hen laten plaatsen. Prima werk geleverd.

Al vele kozijnen door hen laten plaatsen. Prima werk geleverd.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Zeer tevreden, ze werken heel netjes en heel hard. De ervaring die ze hebben is terug te zien in afwerking, echt top. Wij zijn heel tevreden!

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

2 deuren en schuifpui binnen 3 dagen geplaatst zonder problemen.

we zijn blij dat alles goed verlopen is. 4 kozijnen, 2 deuren en schuifpui binnen 3 dagen geplaatst zonder problemen.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Het is een prachtige schuifpui die binnen 1 dag netjes geplaatst is.

het is een prachtige schuifpui die binnen 1 dag netjes geplaatst is. harde werkers en netjes in omgang

geen opmerkingen

De oude kozijnen zijn secuur verwijderd, en vrij snel daarna zaten de nieuwe kozijnen erin. Bij het afwerken is helaas één vensterbank beschadigd, maar dat mag de pret niet drukken. Al met al zijn we zeer content met EA

Harde werkers

gisteren een schuifpui laten plaatsen door ea-kunststof kozijnen. harde werkers die helemaal uit friesland kwamen. binnen 1 dag was alles klaar en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Groet Gerben Sloot

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing van de mooie antraciet grijze schuifpui. Wel wat langer moeten wachten op de plaatsing. Zeer netjes afgewerkt binnen en buiten en fijne mensen qua omgang. Goede communicatie. Top!

De werkploeg is top.

S’ morgens om 7:30 uur stonden zij voor de deur. Na een snelle bak koffie werd onmiddellijk gewerkt aan een schuifpui dus hakwerk, een voordeur, een achtergevel plus deur en drie ramen. Dit alles was in 1 dag klaar. Het ziet er prachtig uit en is makkelijk te bedienen en de kwaliteit van het materiaal is boven verwachting. Wel zijn 2 muren beschadigd daardoor werd 500 euro van de rekening afgetrokken. De horren zijn er nog niet die komen nog.

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: Communicatie mbt voordeur die nu naar binnen draait.

Levering duurde lang ( 6 maanden) maar de plaatsing was snel en vakkundig en een zeer mooie schuifpu

We moesten 6 maanden (!) wachten op de levering en plaatsing van de schuifpui maar dit was overigens niet de schuld van EA Kunststoftechniek. Tijdens het wachten een aantal keren goed contact gehad via zowel de telefoon als de mail. Uiteindelijk is de schuifpui half januari vakkundig en buitengewoon snel geplaatst. Er ontbreken nog 2 ventilatieroosters maar die zouden nog in de maand januari nageleverd en geplaatst worden volgens Hans. Wij zijn in elk geval zeer tevreden met het eindresultaat. Goede kwaliteit!

• Kwaliteit van produkt

Top producten met zorg gemonteerd.

Geweldige kwaliteit, van de kozijnen tot de deuren. Goed afgewerkt en ook nog nazorg om alles perfect te krijgen. Er wordt door de heren bijzonder hard gewerkt, topsport! Had dit veel eerder moeten doen, een enorme upgrade van de woning.

Zeer positief.

De afspraken werden keurig nagekomen. Bij het plaatsen werkten de personeelsleden zeer netjes. De schuifpui ziet er goed uit. Toch een opmerking: de telefonische bereikbaarheid van het bedrijf kan veel beter. Het betreffende telefoonnummer was veelal onbereikbaar.

• Kwaliteit van produkt
  • Tips of verbeterpunten:: zie bovenstaand

Bereikbaarheid waardeloos, schuifpui heel goed.

Het was bijna niet mogelijk contact met het bedrijf te krijgen, zowel telefonisch als per e-mail. Nadat eenmaal de afspraak tot levering gemaakt was ging het prima. De montage verliep vlot, keurige mensen. De nieuwe hefschuifpui ziet er goed uit en is netjes afgewerkt. De bestelde hordeur werd een paar dagen later pas geleverd. Ik wacht nu al enkele maanden op die montage, hopelijk lukt dat nog voor de zomer begint. Helaas is EA-Kunststoftechniek niet bereikbaar zodat ik daar geen afspraak over kan maken.

• Tips of verbeterpunten:: Bereikbaarheid

snel en netjes gewerkt

ondanks regen en waaien hebben we hier weinig hinder van ondervonden. de houten kozijnen waren snel verwijderd en vervangen. het afwerken duurde langer dan het plaatsen. het eindresultaat is de moeite waard.

goed werk geleverd

Zijn zeer tevreden over het werk dat geleverd is. Harde werkers en alles vlot afgehandeld.

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

Weinig communicatie maar mooie kozijnen en netjes geplaatst

De communicatie liet soms wat te wensen over. Telefonisch slecht bereikbaar maar via mail werd vrij snel gereageerd. Gelukkig waren ze veel beter in kozijnen plaatsen. Mooi resultaat, nette afwerking. Wij zijn erg tevreden.

• Tips of verbeterpunten:: Verbeter telefonische bereikbaarheid

naar verwachting goed. prettige en snel werkende monteurs met verstand van zaken

• Tips of verbeterpunten:: N.v.t.

goede ervaring. aan te raden.

zeer goed

De oude kozijnen werden snel verwijderd, en vervangen voor de nieuwe. Binnen 1 dag waren met hulp van 4 monteurs bijna alle kozijnen al vervangen. De volgende dag werd er afgewerkt aan de binnenkant. Wij vonden het een goed georganiseerde klus.

Harde werkers

We hebben nog nooit meegemaakt dat mensen bijna zonder pauze zo hard kunnen werken. En allemaal met een goede sfeer, leuke groep monteurs die in 2 dagen onze kozijnen geplaatst hebben.

Ontevreden

De levering destijds was niet compleet. Helaas wel alles betaald. Er is in juli al beloofd dat het ontbrekende wordt nageleverd maar niets meer gehoord. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar.

goed en vakkundig

Marssteden 51

7547 TE Enschede

+31 53 478 7118

Over EA Kunststoftechniek

EA-Kunststoftechniek is meer dan 25 jaar jaar actief in de kunststof kozijnen branche, en dan met name voor de particuliere markt. Met zorg voor de beste montagewijze en aandacht voor luxe, strakke en nette afwerking zijn we met recht dé renovatie-specialist te noemen. We gaan puur voor kwaliteit. Daarom leveren we ook alleen kunststof kozijnen van het merk Schuco. Van ramen en deuren tot schuifpuien en andere aanverwante zaken bieden we kwaliteit voor een altijd scherpe prijs.