Prettig in omgang en geeft een vertrouwd gevoel.

Mijn ervaring is positief, ik heb open gesprekken gehad en het was duidelijk wat hij bedoelde. Ook is Peter eerlijk en weet hij op een goede manier een spiegel voor te houden.

• Betrokkenheid

Nieuwe inzichten, op zoek naar andere zienswijzen en vinden van rust!

Ik heb met Peter meerdere sessies doorlopen, waarbij snel een goede connectie en vertrouwen was. Dit gaf dat snel nieuwe inzichten en zienswijze konden worden gevonden. Met die beschikbaar kwam er ruimte voor verandering. Aan die verandering is gewerkt en zijn goede stappen gemaakt! Erg blij mee.

• Betrokkenheid

Fijne coach, flinke stappen gezet!

Ik moest best een drempel over om met een coach in gesprek te gaan. Na wat speuren ben ik uiteindelijk bij Peter terecht gekomen. Dat was een goede keuze! Peter kan heel goed luisteren en heeft ervoor gezorgd dat ik echt flinke stappen heb gemaakt. Ik kan Peter ten zeerste aanbevelen!

He is an amazing coach

He is an amazing coach, his tips helped me a lot, I really recommend him

• Betrokkenheid

He is a professional in his field.

I have known Peter for a long time. Almost as soon as the war in Ukraine began. My family and I have always received support and wise advice from Peter. For that we are very grateful to him. I paid special attention to his making reasonable decisions (sometimes the situations were difficult). This is a character trait of a true leader. All people are treated with respect and understanding. I am grateful to him for his work. And with these words, I am sure, everyone will agree.

The best

He is the best life coach I’ve ever seen

Vertrouwd en prettig

Goede gesprekken gehad waarin, naast de theorie, ook vaak een stukje herkenning in zat wat de band ten goede komt. Hele rustige, realistische en vriendelijke gesprekspartner.

• Betrokkenheid

Sympathiek / no nonsens / emphatisch/ kundig / houdt spiegel voor / goede inzichten

Bijzonder prettige coaching Veel inzicht verschaft

• Betrokkenheid

Een fijne doelgerichte hands-on samenwerking

Ik begon mijn zoektocht naar antwoorden op bepaalde vragen direct doelgericht door de feedback en ondersteuning van Peter. Zo kwamen we snel tot dieperliggende punten. En als hierin iets overboord moest en iets nieuws besproken was daar alle ruimte voor zonder focus te verliezen op de hooflijnen. Notities van vorige sessies waren altijd binnen enkele seconden gevonden waardoor het gesprek ook terugpakt op vorige sessies. Al met al een heftige tijd, maar deze gesprekken boden altijd een uitkomst voor mij!

• Betrokkenheid

Peter heeft mij geholpen mijn gedachten te relativeren

Peter is een fijne coach waarbij je je snel vertrouwd voelt en die me heeft geholpen via de ACT methode meer over mezelf te leren. Ook het herkennen, erkennen en accepteren van gedachten die me onrust gaven. Dankzij de coaching heb ik structuur gevonden om uit mijn overspannenheid te komen

Best Lifecoach

Action-oriented,Active listening,Passionate

• Betrokkenheid

Fijne coach die inzichten geeft!

In de sessies die ik bij Peter heb gehad heb ik dingen over mezelf geleerd die ik niet had verwacht, dat is natuurlijk een topkwaliteit voor een coach. Ik kan met deze nieuwe inzichten aan de slag en ze geven richting voor de toekomst.

Heel tevreden

Voel me bij Peter op mijn gemak om persoonlijke dingen te bespreken. Het helpt mij om dingen beter van mezelf te kunnen begrijpen of te accepteren. Heeft mij ook erg geholpen om bepaalde gedachtes te ordenen.

• Betrokkenheid

Fijne verhelderende begeleiding tot een positief zelfbeeld en zelfkennis.

Peter kwam ik tegen op het juiste keerpunt in mijn leven. Aan de hand van duidelijke modellen en voorbeelden heb ik inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Vervolgens aan de hand van vragen en opdrachten kunnen zien hoe dit in mijn dagelijkse leven naar voren komt en hoe ik handel. Peter is verder heel objectief en prikt op de juiste momenten door, maar benaderd alles op een positieve manier; wat doe je goed? Wat kun je wel? Wat kun je hiervan leren? Dit zorgde bij mij voor de juiste boost in mijn zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht

06 11222865

Over Peter den Boer Lifecoach

Coachpraktijk voor persoonlijke ontwikkeling. Hulpvragen over angsten, somberheid, stress en piekeren door alle levensgebieden heen.

Over Coachscore.nl

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen. Meer weten over hoe de reviews worden verzameld en worden gecontroleerd op echtheid? Ga dan naar onze website en klik onderin de footer op: “hoe worden reviews gecontroleerd op echtheid?”