Fijne samenwerking

Ik werk al een aantal jaar samen met Bace en dat bevalt goed! Fijne communicatie en een professionele partner bij onze heftruck certificering

Leuke cursusdag

Leerzaam en met plezier gevolgd.

een geslaaagde cursus

voldoende leerstof

Prima cursus

Duidelijk en helder

Zeer prettig, leerzaam.

Good

very nice …

• Would you recommend us? Yes

Goeie instructeur met duidelijke uitleg

De instructeur geeft goeie uitleg waardoor alles makkelijker te begrijpen is.

Was goed en duidelijk

Vond het belangrijk. Vond helaas. De filmpjes. Gedateerd

Prima dag, theorie to the point, praktijk wat uitgebreider

Prima, niet te lang, veel praktijk

Leuk en veel geleerd

Ik heb het ervaren als een leuke en leerzame dag wat ik later kan gaan toepassen

Helderheid en weer up to date

Goed om weer een update te hebben van alle gevaren die zich meebrengen met een heftruck

Prima en lekker vlot.

Goede vlotte uitleg!

Prima cursus

Prima cursus veel belangrijke informatie

Prima training

Prima training

Goede uitleg

Duidelijk Alles wordt goed besproken

Was heel goed

Ja was heel goed om deze cursus te volgen.

Ik heb alle beginselen kunnen oefenen

Goede en duidelijke uitleg +begeleiding

Goet

Goet

Ik vind dat het alles heel goed word uiegt Alles gewoon goed

Heel goed geinfomeerd

Ik heb meer als 8 jaar ervaring met heftruck rijden maar als nog heb ik wel wat handige tips geleerd.

Goede uitleg

Duidelijke en heldere uitleg

Vond het een leuke ervaring

Heb er weer nieuwe dingen bij geleerd wat 5 jaar geleden toch anders was

Zeer zinvol. Voor bedrijf en thuis.

Fijne persoonlijke training. Gelukkig een kleine groep van vijf mensen.

Alles is duidelijk uitgelegd

Prettig

Prettig en duidelijke cursus en leraar

Eendrachtsweg 4

4131 NS Vianen

+31 85 782 0688

Over BACE Academy

BACE Academy is, met meer dan 120 opleidingen en trainingen, één van de grootste onafhankelijke opleidingsinstituten met name binnen de transport en logistieke sector. Per jaar volgen meer dan 6000 cursisten één of meerdere modules, variërend van vmbo tot hbo+ niveau. Uw behoefte is ons uitgangspunt. Door jarenlange ervaring in het snel kunnen opstarten van (maatwerk)trajecten zijn wij zeer flexibel op dit gebied. Wij staan bekend als een betrouwbare opleidingspartner met oog voor persoonlijke aandacht. De opleidingen en trainingen worden bij ons, of natuurlijk in-company, verzorgd met begeleiding van docenten die over veel praktijkervaring beschikken. Door onze grote docentenpool kunnen wij op ieder gewenst moment en tijdstip een training opstarten. Bij BACE Academy bieden we onder andere de volgende opleidingen/trainingen aan: Veiligheidstrainingen, zoals heftruck/reachtruck rijden Chauffeursopleidingen, zoals alle Code 95 onderdelen, ADR en het ondernemersdiploma voor goederenvervoer, VCA opleidingen in de variant VOL en VCU, Arbotrainingen zoals BHV.