Goed werk afgeleverd

Er is goed geluisterd naar onze wensen en alle afspraken zijn nagekomen. De vriendelijke medewerkers hebben de schutting mooi neergezet en netjes afgewerkt. Tevreden met het resultaat!

Prima. Afspraken worden netjes nagekomen

nvt

Doen wat je belooft

Van opmaken van de offerte tot het plaatsen van de schutting was één positieve ervaring. Vooraf weten wat je moet betalen voor het product en vervolgens de schutting plaatsen zoals afgesproken, snel en vakwerk.

Snel en strak geplaatst door vaklui!

Montageploeg op tijd aanwezig en direct aan het werk! Schutting strak en waterpas op geleverd. Planken van de schuttingdelen zouden dikker en breeder mogen. Eigenlijk zou je hier een keuze in moeten maken!

Vriendelijke en goede service, super snelle en goede plaatsing!

Contact verloopt super, aanpassingen worden meteen verwerkt. Jongens die de schutting kwamen plaatsen zijn vriendelijk en werken super snel met top resultaat. Een aanrader!

Fantastisch!

Vandaag is onze complete schutting geplaatst!ik ben zelf werkzaam in de W sector en inmiddels 67 jaar,vroeger was alles beter althans het vakmanschap was vroeger echt beter!Monteurs hadden meer beleving en het werd echt in de praktijk geleerd!Dat bestaat nauwelijks nog maar……vandaag heb ik het weer gezien en meegemaakt.Mohammed met collega waar de naam mij is ontschoten,maar wat een team! Echt vakmanschap rustig kalm aanwijzingen gevend ,alles controleren waterpassen etc etc! Echt zo mooi te zien het bestaat echt nog!!!Anita en ik zijn heel erg blij met deze schuttingen en de kwaliteit!Eva heeft de offerte en het verkooptraject behandeld!keurig ook top ,goede adviezen etcetera . Schuttinggigant is the place to be!! Ik kan slechts maar 5 sterren geven!

Van begin tot einde goed.

Meteen na de aanvraag van de offerte telefonisch contact met ons opgenomen om e.e.a. af te stemmen. Goede tips. Heldere offerte. Afspraken nagekomen en een perfecte plaatsing door vakbekwame en vriendelijke medewerkers.

Fantastisch!!!

Hele gezellige en kundige vriendelijke mensen En de schutting voortreffelijk geplaatst. Schuttinggigant is echt een aanrader

Schuttinggigant biedt uitstekende klantenservice, met snelle reacties, flexibele oplossingen en een

Ik heb Schuttinggigant een paar jaar geleden hekken en een tuinpoort laten installeren als onderdeel van een groepsopdracht van een buurman, en de ervaring verliep soepel, waarbij perfect rekening werd gehouden met onze individuele voorkeuren. Toen ik onlangs een klein probleem had met het slot van de tuinpoort, reageerde Jos snel op al mijn vragen, bood verschillende oplossingen aan en regelde zelfs een gratis retourzending voor een klein product buiten de retourperiode – echt een voorbeeld van uitstekende klantenservice.

Vakwerk!

Bijzonder vakbekwame en aardige schutting bouwers hebben een prachtige schutting geplaatst.

Echte doorzetters die vriendelijk en beleeft hun werk doen en hun werk netjes afleveren, een echte aanrader.

Vakwerk

Erg mooie schutting geplaatst door klantvriendelijke vakmensen die keihard werken. Een echte aanrader!

Gewoon perfecte

Goed werk afgeleverd en heel beleefde jongens

Beslist een aanrader!

Vanaf het 1e telefoontje zeer vriendelijk en vakbekwaam. Ook de montageploeg was heel vakkundig, en daar waar nodig, werd gevraagd en overlegd.

Top service!

Na lang wikken en wegen over welke schutting het moest worden hebben we uitendelijk gekozen voor het Elan scherm. Hardhouten scherm opgesloten tussen beton profielpalen. Onder het scherm is een beton dorpel geplaatst. De zwarte betonpalen zijn vervolgensbekleedmet een hardhouten profiel wat een mooi rustig beeld geeft over de volle lengte van de schutting.

Vriendelijke en snelle service

Schutting staat er zoals gepland en lekker snel ook! Daarnaast vriendelijk personeel! Zeker een aanrader.

Goed geholpen met het ontwerp van de schutting. Het plaatsen ging ook erg voorspoedig. Kaarsrecht geïnstalleerd en alles weer netjes opgeruimd.

Prima Schutting

Mooie netjes afgewerkte schutting, geplaatst door klantvriendelijke monteurs.

Vakmanschap met ruimte om te leren voor beginners.

Snelle, nette, vriendelijke mannen hebben ons een prachtige schutting geleverd. Wij zijn erg tevreden over de volledige afhandeling. Zowel de aanvraag offerte als plaatsing.

Uitmuntend

Schutting gigant is een fantastisch bedrijf dat 100% klanttevredenheid nastreeft en dat in ons geval meer dan waar heeft gemaakt. Van offerte tot oplevering een feest om met hen te werken. Snelle reactietijd en correcte correspondentie vanaf de verkoop en een hardwerkend, gemotiveerd en professioneel jong team van nette Nederlands sprekende mannen op het erf om de poort en schuttingen te plaatsen. Van A-Z kwaliteit. Prachtig voorbeeld van positief onderscheidend ondernemerschap. Een hele sterke aanrader!

prettige en prima ervaring met Schuttinggigant.

zeer prettige ervaring met het bedrijf Schuttinggigant.Deskundig personeel die met je mee denken.hebben de schutting keurig geplaatst ondanks verborgen obstakels in de grond.keurig nette afwerking,alles werd keurig en schoon achter gelaten.

Uitstekend werk

De mannen waren ondanks de regen en harde wind echte vakmannen die snel en professioneel onze schutting hebben geplaatst

Goed werk geleverd

Een goed team met ervaring denken mee en een prachtige schutting geworden Eén dikke pluim

Top geregeld

Alles verliep soepel bij SchuttingGigant

Nette monteurs, mooie schutting

Prima bedrijf. Communicatie liep goed en vlot.

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.