Super uitgevoerd

De schutting is netjes en goed neergezet, de heren waren goed bezig, gestructureerd en secuur.

Uitstekend werk geleverd

Vriendelijke vaklui die hun werk verstaan. Maken alles netjes in orde en stemmen goed af met de klant

Meedenkend en klantvriendelijk

We zijn telefonisch goed geholpen en ook bij het plaatsen van de schutting werd er hard en nauwkeurig gewerkt. We zijn zeer tevreden over het resultaat!

Super betrouwbaar bedrijf

De schutting is prachtig geworden. Twee hele leuke werknemers met vakmanschap. Dik en dik tevreden.

Top geregeld!!

Top gezet! Hele vriendelijke mannen die alles in bespreking deden. En heel goed hun werk achterlieten Alles zag er netjes en verzorgd uit! Zeker een aanrader! Top resultaat

Prachtige schutting opgeleverd

Schutting gigant heeft een prachtige schutting afgeleverd door vriendelijke en vakkundige mensen!

Super vlot en professioneel werk geleverd!

Zowel online op de website als telefonisch ben ik meerdere keren super te woord gestaan en op weg geholpen om tot een passende schutting te komen tussen mij en de buren. Uiteindelijk het moment van plaatsen, de heren waren er mooi op tijd en hadden de schutting in no-time staan, geweldig! Strak afgeleverd, ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Uitstekende service

Recent hebben wij 2 poortdeuren en een mooie zwarte schutting laten plaatsen. Circa 25m. We zijn er heel blij mee. Ze maken het werk netjes achter elkaar af. Bij de poortdeuren krijg je ook 3 sleutels per slot. Schutting gigant kan ik van harte aanbevelen.

Gewoon top

Goeie service, goeie prijs, fijne mensen, hardwerkende jongens en als eind resultaat een mooie stevige schutting.

Snel en vakkundig geplaatst !

De mannen kwamen mooi op tijd en werkten snel en vakkundig. Even iets aanpassen of extra doen geen probleem. Prima !

Prachtige schutting, allemaal volgens afspraak verlopen, super!

Vanaf aanvraag tot plaatsing heel fijn verlopen, schutting geplaatst door nette en kundige monteurs. Erg blij met de nieuwe schutting.

Mooie schutting en met een lach geplaatst. Ook weghalen van oude schutting met begroeiing en de zooi die ervan kwam keurig geregeld. Jammer dat we er best wel achteraan hebben gemoeten om de offerte te krijgen maar dat mag het eindresultaat niet negatief beïnvloeden. Als we gespaard hebben voor de andere kant van de tuin schakelen we jullie weer in!

Vakkundig en snel geplaatst

Er was goed overleg over positie en hoogte, en er werd meegedacht. Wij zijn heel tevreden!

Super netjes en fijn overleg

Mooie schutting en nette afwerking. Vriendelijke jongens.

Perfect van het begin tot het eind

Perfect van begin tot het eind vat alles precies samen voor dit fantastische bedrijf. Van uitstekende communicatie tot het plaatsen van een heel mooie schutting. Geplaatst door een prettig vakkundig team. Alles geplaatst en afgevoerd in 1 dag voor de afgesproken prijs. Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik zeker een 10+ geven

Mooie schutting geplaatst door hele goeie monteurs

Ervaren en vriendelijke medewerkers hebben in korte tijd keurig werk afgeleverd

Alles volgens afspraak en goed overleg bij aanpassing

Betrouwbaar en kundig

Er zijn vele aanbieders maar Schutting Gigant heeft het van begin tot eind perfect gedaan, en tegen een prima prijs ook. Ze dachten mee in oplossingen en hebben het precies zo geplaatst zoals ik wilde. De aardige vaklui hebben kwalitatief erg goed werk geleverd, zeker ook bij de ingekorte schuttingdelen.

SchuttingGigant heeft bij ons voor de tweede keer een schutting geplaatst. Het bestellen en de communicatie verliepen vlot net als de montage door twee bekwame monteurs! Alles is netjes achtergelaten en weer op orde gemaakt.

Super strak werk!

Zeer tevreden. Binnen 1,5 dag coniferen eruit , afgevoerd en schutting geplaatst. Top!!

Prima levering en afspraken

Goede afspraken gemaakt vooraf en prima deze afspraken nagekomen. wij zijn erg tevreden met de plaatsing van onze schutting met poort.

Goed werk afgeleverd

Er is goed geluisterd naar onze wensen en alle afspraken zijn nagekomen. De vriendelijke medewerkers hebben de schutting mooi neergezet en netjes afgewerkt. Tevreden met het resultaat!

Prima. Afspraken worden netjes nagekomen

nvt

Doen wat je belooft

Van opmaken van de offerte tot het plaatsen van de schutting was één positieve ervaring. Vooraf weten wat je moet betalen voor het product en vervolgens de schutting plaatsen zoals afgesproken, snel en vakwerk.

Snel en strak geplaatst door vaklui!

Montageploeg op tijd aanwezig en direct aan het werk! Schutting strak en waterpas op geleverd. Planken van de schuttingdelen zouden dikker en breeder mogen. Eigenlijk zou je hier een keuze in moeten maken!

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.