Professioneel en uitstekende service

Via de telefoon goed geholpen met onze keuze voor een afscheiding onder de carport. Uitgekomen bij een Rhombus scherm. Plaatsing is vakkundig gedaan binnen korte tijd. Zeer tevreden.

Netjes/prima

Precies volgens afspraak en netjes afgewerkt

Goed meegedacht, mooi eindresultaat!

De jongens hebben vakwerk geleverd!

Op 31-7 een schitterende schutting laten plaatsen door schutting gigant! De mannen hebben keurig werk geleverd. Uiteindelijk troffen we een paar schoonheidsfoutjes maar deze zijn keurig en snel hersteld, kosteloos kwamen ze de boel oplossen. Erg fijn contact gehad met dit bedrijf! Ook zijn de heren makkelijk in omgang. De jongens zijn gezellig en nemen een leuke sfeer mee naar hun werkplek. Al met al TOP service!

Korte lijnen met het bedrijf fijne ervaring

Vak mensen weten wat ze doen. Snelle reacties op de mails. Kort om super bedrijf

Snel en secuur gewerkt mannen daar houd ik van

Netjes en goed vakwerk afgeleverd , wij zijn heel erg tevreden. Kan schutting gigant iedereen aanbevelen. Nogmaals schutting gigant erg bedankt . H.Oldegbers

Prima en supermooie schutting

Goede offerte en duidelijk Ze waren op tijd Binnen 5 uur stond de schutting Jongens hebben het vaker gedaan Tip: iets meer overleg als er vanuit de klant iets word gevraagd. Onze deur is iets te hoog geplaatst

Keurig werk geleverd

Ondanks dat er wat kleine probleempjes zich voordeden zijn deze keurig opgelost.

Het was de tweede x dat de schuttinggigant bij ons de schutting (ver)plaatste. Het is netjes geregeld, zowel de opdracht telefonisch geregeld als het plaatsen. Zowel de eerste x als 2de x, vriendelijk en professioneel personeel. Ik ben dan ook super tevreden ober de diensten van de.schuttinggigant

Top bedtijf

2de keer hier een schutting gekocht. Super aardige mensen.

Prima met een team van vakmensen!

Heb vanaf orderplaatsing tot de uitvoering van dit alles als heel prettig ervaren met een perfekt eindresultaat!

Betrouwbaar, snel, netjes

Zeer betrouwbaar, klantgericht, snel en netjes werk. Ik heb ze al aan diverse aangeraden!

top

goed resultaat, snelle verwerking, vriendelijk personeel

Goede kwaliteit voor een goede prijs

De schutting is vakkundig geplaatst. Keurig werk afgeleverd door vriendelijke vakmensen.

Onze 3e positieve ervaring

We zijn echt blij met Schuttinggigant. Dit is nu de derde en laatste keer dat we hen hebben gevraagd om een schutting te plaatsen, en we zijn echt tevreden. De mensen zijn erg behulpzaam, ze werken echt hard en zijn altijd vriendelijk. De schuttingen die ze plaatsen zijn echt goed van kwaliteit. Ze praten altijd met ons voordat ze beginnen met werken aan de schutting. We kunnen alleen maar goede dingen zeggen over onze ervaring met Schuttinggigant. Ben je op zoek naar een nieuwe schutting? Dan moet je bij Schuttinggigant zijn. Ohja tip; ze hebben ook de website Tuingigant voor coating. Blijven de palen langer mooi! Helaas geen afbeelding gemaakt, maar wel van de eerste keer. Deze kan je terug vinden bij Google Reviews.

Helemaal Top

Chris bedankt, kwam alleen en heeft een perfecte schutting afgeleverd. Alle lof!

Top vakwerk en snelle service

De heren van schuttinggigant waren op tijd aanwezig. En hebben heel mooi werk achtergelaten, snel en netjes.

Aardige medewerkers en goede nazorg na wat kleine probleempjes.

Super!!!!!

We hadden 3 vrolijke jongens aan het werk.. Wij en vooral onze hond hadden veel lol met de boys. Ze waren aardig spontaan en deden hun werk erg netjes. Blij met onze nieuwe schutting

Super service

We hebben een overkapping laten plaatsen en dit is super goed geregeld door Schuttinggigant. Goede afspraken gemaakt en vriendelijk personeel. Hebben alles keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader!

Doen wat ze beloven

Prima uitgelegd wat de bedoeling is. Duidelijk en eerlijke afspraak. Alles wat ze beloven komen ze na.

Hele leuke spontane bouwers

Top werk

De ochtend begon wat minder maar dat is loop der dag helemaal goed gekomen toen ze eenmaal begonnen waren! Snel geplaatst binnen 5 uurtjes en dat in de regen! Erg blij met me schutting en de werkwijze waarop ze te werk gaan, tot aan de milimeter werk is mijn schutting helemaal afgesloten van me buren, ook erg klantvriendelijk en komen hun woord ook na als ze iets beloven! Kortom een aanrader dus, ik blij maar vooral me hond ook!

Snel en goed gezet

De schutting stond snel en is goed gezet en netjes afgewerkt. Blij mee

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Schuttinggigant.com

Dat uw schutting naast praktisch er ook mooi uit moet zien weten wij als geen ander. Wij hebben daarom de beste en mooiste materialen voor u geselecteerd. Van modern zwart grenen tot stoere douglas schermen. U vindt alle opties in onze online calculator. Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen kijk dan eens bij onze voorbeelden van tevreden klanten.