Alles super geregeld

Alles prima geregeld, vervoer tegels , blokken Super goed materiaal

Bestelling binnen een paar dagen binnen. Prima service, van te voren gebeld wanneer de bestelling gebracht wordt.

Goeie levering, goede prijskwaliteit

Jaa snel gezocht en veel keuze, precies wat ik moest hebben, snelle levering, en fijn overleg.

Perfecte commmunicatie en levering.

Beatellen via de website eenvoudig en duidelijk. Communicatie m.b.t. levering uitstekend. Product werd zelfs een dag eerder bezorgt in overleg met bezorgdienst.

Uitstekend!

Netjes een dag voor levering opgebeld en nogmaals op de dag zelf door de chauffeur. Super geregeld!

Snelle en goede levering

Het bestelde goed werd snel en correct geleverd.

Ondanks mijn kleine bestelling is het netjes geleverd

Goed geholpen en mee gedacht, bestellen ging gemakkelijk en toen ik nog wilde wijzigen, waren ze erg behulpzaam! Prettig bedrijf

Makkelijke overzichtelijke site, vriendelijke chauffeur, netkes geleverd op de dag dat we hadden afgesproken en een goede track en trace.

Goed contact, correcte levering aan huis

Alles goed gegaan

duidelijke website, scherpe prijzen, snelle levering, goeie communicatie

in één woord: top! bestellen gaat gemakkelijk, er werd vooraf keurig contact opgenomen omtrent levering. Spullen zijn volgens plan geleverd.

Alles top geregeld

Komen afspraak na

top

Duidelijke communicatie en supersnelle levering

Duidelijk snel alles correct geregeld en snel geleverd.

Gewoon een goed adres om je tuin op te knappen.

De ene dag besteld, en de volgende dag geleverd. Top.

Snel goede service

Goed en punctueel volgens afspraak.

Goed product, keurig geleverd op aangegeven tijd en prima chauffeur die pakketten netjes neerzette op aangegeven plaats.

Op tijd geleverd

Alles op tijd goede communicatie alleen bleek achteraf dat 2 van de 11 grote tegels gesneuveld waren. Dit is achteraf keurig gecrediteerd.

Ik heb diverse materialen besteld voor mijn tuin, correct geleverd. Toen bleek dat ik wat over had kon ik dat gratis retourneren. Prima service dus!!

Top bedrijf

Top bedrijf goede spullen en de mensen denken echt met je mee.

perfect geregeld

top bedrijf

Fantastisch

In eerste instantie had ik wat verkeerd besteld. Werd netjes gebeld en de bestelling aangepast. Bezorging was verlaat, werd netjes gebeld, vandaag alles binnen gekomen. Ben tevreden.

Snel geleverd, wel verrassend.

Stenen snel geleverd alleen kwam ik er later achter dat 1kuub zand geen 1000kg is. De verrassing was dat 1000kg 0,6kuub is. Gelukkig zijn ze klantvriendelijk genoeg om de extra bestelling zonder transportkosten op te sturen. Website mag op sommige stukken duidelijker. Klantvriendelijkheid top!.

Duidelijk en punctueel

Werd goed op de hoogte gehouden en keurig op afspraak geleverd!

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.