zeer fijne service

Pakketje iets beschadigd bij levering. direct een nieuw exemplaar mogen ontvangen.

snel en goedkoop

Prima tent om je spullen te kopen

Informtie ws goed, daarna contact met de klantenservice ook goed verlopen. Ben goed geholpen, bezorging daarna ook top!

Betrouwbaar qua levering en goed gecommuniceerd

Zie boven.

Goede prijs en prima levertijd

Alleen de bezorging van onze stapelstenen had beter gekund. Er was namelijk al 1 stapelsteen 60x12x12 stuk onderop de pallet. Helaas heb ik ook niet extra besteld.

Zeer tevreden artikelen werden snel bezorgd en bezorger was heel vriendelijk

Op de juiste tijd geleverd.

Uitstekende ervaring. Levering en contact was super

Uitstekend. Levering volgens afspraak en duidelijke communicatie over levertijdstip

Goed, goedkoop, snel geleverd

Mooie producten

Mijn eerste ervaring met Tuinvisie, mooie producten, nette prijzen en exact overeenkomstig afspraak op tijd geleverd. Top.

goed product en afspraak voor levering correct

Levering is heel goed gegaan, geheel volgens afspraak. Wel jammer dat niet alle producten onbeschadigd waren aangekomen, en er smerige vlekken van iets ingetrokken waren in de blokken. Als het duidelijker was dat het om een afgekeurde partij gaat dan weet je wat je kan verwachten, nu is het een tegenvaller. Wel is het op te lossen om deze blokken op een minderzichtbare plek te plaatsen, maar fijn is het niet om ermee geconfronteerd te worden.

Bijna perfect.

Snelle levering en goed te volgen, helaas 1 blok door de midden maar na wat zaagwerk kon ik die ook gewoon gebruiken. Vriendelijke chauffeur die ook de blokken netjes op de inrit wilde zetten.

Perfect van bestelling tot levering.

Bij het bezoek aan tuinvisie hebben we goede uitleg gekregen. Hiermee konden we eenvoudig via internet bestellen. Dit kom trouwens ook in de winkel. Best handig. Én scherpe prijzen

Goedkoop en snelle bezorging

Een winkel zoals het hoort, kijken, bestellen en snel bezorgd.

Er waren 3 tegels kapot, zonder problemen werden deze een paar dagen later gratis na geleverd.

Geleverde artikelen zijn naar wens en dankzij de toevallige korting scherp geprijsd.

Perfecte communicatie

Perfecte communicatie bij dit bedrijf. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de levering. Eerst de afspraak voor de dag, gevolgd door het tijdblok en net voor levering de aankomsttijd.

Prima met een perfecte levering!

Mooie materialen en snel geleverd!

Optimaal klantcontact met uitstekende prijs kwaliteit van aangekocht product.

Vriendelijk en goed advies bij aankoop en tijdige geheel volgens plan geleverde blockwall stenen en sluitbandjes. Kortom prima zaak waar ik graag nogeens terug kom voor een volgende aankoop.

Netjes en op de afgesproken dag geleverd.

Ik heb alles netjes verpakt en op de dag dat ik gekozen heb. Het ontvangen. Geen schade aan mijn bestelling en mooie kwaliteit. Ik zelf denk eraan om de volgende keer weer wat te bestellen bij tuinvisie

Snelle levering

Het leveren en het product zelf een dikke prima. Alleen de chauffeur die het afleverde was zeer onfatsoenlijk.

Goed en goedkoop

Correcte en tijdige levering tegen redelijke leverkosten. Goed verpakt en bijna in de tuin geplaatst.

Super,tijd afspraak ,was ook op tijd,net en behulpzaam, en beleefd personeel,zeer tevreden.

Goede service en snelle levering

Hele goede service en super snelle en nette levering

Bestelt en geleverd op de juiste lever datum

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.