Goede service, alles volgens afspraak

Goed geholpen in de winkel in Utrecht. Daarna netjes geholpen bij het afhalen. Helaas sloopte ik een steen tijdens het leggen. Dus kreeg ik er eentje van hun gratis extra

Prima afhandeling

Top bedrijf. Snelle levering.

Goede en duidelijke service

Duidelijke site. Vriendelijke service en snelle service

Goede klantenservice en vriendelijke levering

Bestellen ging makkelijk, chauffeur leverde keurig op de stoep vlak voor ons huis en tegels waren nog mooier dan verwacht.

ok

ok

Alles volgens verwachting!

Een aantal stappelblokken besteld bij tuinvisie.nl. Bij het bestellen kan je zelf aangeven wanneer ze geleverd moeten worden, dit werd keurig nagekomen. Dag ervoor werd ik nog even gebeld met een exacter timeslot. Keurig geleverd door een aardige chauffeur. Blokken zelf zijn van goede kwaliteit.

Prima materiaal

Fijn materiaal en mooi verpakt geleverd. Maar de website is niet helemaal top staan bv kortingen per ongeluk op die je niet krijgt maar ze doen het met een excuses aflevering was prima allee de planning leek er niet op gepland tussen 10 en 12 leveren terwijl ze om 13 u nog moesten laden dat kan dus beter

Flexibeldegelijk en op tijd

Heb 13 tegels gekocht, weegt 280 kg zag ik, en werd prompt afgeleverd. Het verzendbedrag was slechts 45€, dacht hoe kun je dat doen voor dat geld. Alles goed, alleen het werd om 07.15 afgeleverd, had geen track en trace ontvangen,

Keurig op tijd jd geleverd

Netjes en op tijd geleverd.

Wij gaan zeker vaker bestellen bij Tuinvisie. Onze bestelling zou op donderdag komen, maar dit kwam niet uit. Gebeld met de klantenservice en onze bestelling kon een dag later ook bezorgd worden. De chauffeur belde dat hij er met 20 minuten zou zijn. Zo konden we hem opwachten en ruimte maken waar hij het bestelde kon neerzetten.

Super een aanrader

100%tevreden

Goede ervaring.

Mijn bestelling stond op tijd klaar. Werd netjes en vriendelijk geholpen. Zou zo weer zaken met ze doen. Ik kwam wat ronde stapstenen halen. Kon zelf de mooiste uitkiezen. Zeer tevreden.

Zo hoort het! (Order 10509)

40m2 tegels besteld en betaald. zoals op de website aangegeven is het standaard transport met een grote vrachtwagen, en dat er voor alternatief transport even gebeld moet worden. Netjes een dame aan de telefoon gehad die alles heeft uitgelegd en die alle vragen kon beantwoorden. Geen extra kosten voor het aangepaste transport, nog een meevaller. Meteen een exacte datum afgesproken en alles is deze bewuste dag geleverd. Chauffeur heeft vlak voor aankomst gebeld om te melden dat hij er was, en heeft alles op de juiste plek neer gezet. Alles is prima gegaan zoals afgesproken, zijn helder met de communicatie en weten wat ze doen. Niet dan lof voor dit voorbeeldige bedrijf, waar andere leveranciers nog wat van kunnen leren.

Verzendkosten zijn laag. Gemakkelijk zelf een bezorgdatum kiezen. Snelle levering en communicatie is duidelijk. Blij met onze aankoop.

Goede en snelle aflevering. We hadden een kleine wijziging in de wens voor levering. Dit was geen probleem. Vriendelijke chauffeur!

Snelle en goede service. Juiste prijs-/kwaliteitsverhouding

Fijn om op locatie veel tegels en stenen te kunnen bekijken. Eenvoudig online te bestellen en snel geleverd.

Goede en snelle service

Had een paar stappelblokken besteld(200x). Maar een aantal de hoekjes er af,anders hadden ze de hoogste score. Verder goede service en levering.

Goed. Meedenkend.

Gewoon ouderwets goed. Klantvriendelijk en meedenkend.

Snel na het online bestellen thuis geleverd. Zeer netjes afgeleverd, vriendelijke chauffeur.

Scherpe prijs voor en correcte levering van kwaliteit

Voordat de bestelling eruit ging, even contact gehad met de klantenservice. Snel contact met de vriendelijke support. Met een aantal tips de bestelling geplaatst en werd terug gebeld dat deze in goede orde was ontvangen. Op de afgesproken datum werd via een kooiaap de bestelling netjes bij de tuin gereden en gelost, dit scheelde mij 40 x 50 meter lopen/zeulen. Ik heb voor de volgende fase van mijn tuin zojuist weer een bestelling geplaatst. Ik vind Tuinvisie een aanrader. Bel even met de klantenservice, uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Aardige en correcte mensen aan de telefoon en correcte levering.

We hebben L-elementen besteld via de site deze konden niet eerder geleverd worden dan 8 mei, volgens de site. Toen gebeld, ze zouden de bestelling er uit halen en naar 4 mei verplaatsten. Op 3 mei kregen we een telefoontje dat ze op 4 mei tussen 07.00 en 12.00 uur geleverd zouden worden. Dit is ook gebeurd, een half uur voor dat de chauffeur kwamen kregen we netje een telefoontje dat hij er aan kwam. Levering correct, L-elementen prima kwaliteit en ze staan er ondertussen.

Tevreden klant

Onze levering is op tijd en compleet geleverd. Producten zijn zoals verwacht.

niet te huffen maar toch super geregeld

Ik zocht 7 betonnen U elementen maar aangezien die dingen nogal zwaar zijn (7 stuks = 665Kg!!) en absoluut niet in m'n auto passen heb ik ze via tuinvisie.nl besteld: wat een aanrader. De bestelling en betaling waren kinderlijk eenvoudig, Ik kreeg keurig een bericht wanneer de chauffeur zou komen en op de dag van levering belde de chauffeur mij op dat ie er bijna was en heeft alles keurig voor de deur neergezet.

Top service en enorm klantvriendelijk !!

Bestelling is zeer snel bezorgd en precies in m’n voortuin kunnen plaatsen. Zeer vriendelijke mensen. En dan spreek ik uit ervaring heb hiervoor meerdere andere bestratingwinkels tegels etc. besteld was aan alle kanten opgelicht of zeer slechte service en bestellingen worden gewoon afgeleverd waar hun uitkomt. Voortaan bestel ik alleen nog maar hier. Een geweldige service en goedkopere bezorgkosten vergeleken met elke andere winkel !!

Toppie

Stenen besteld, keurig op tijd geleverd en goed product

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.