Tuinvisie compenseert naar tevredenheid voor niet leveren tegels

5-5-2023: Half februari 2023 heb ik via Kuipers Denekamp o.a. tegels besteld bij Tuinvisie. De verkoper van Kuipers heeft toen terplekke gebeld met Tuinvisie over de beschikbaarheid van de tegels, want niet alle tegels zijn leverbaar. Ik zat erbij toen de vertegenwoordiger van Tuinvisie aangaf dat eind maart/begin april geproduceerd zou worden, dus levering op afroep vanaf half april was geen probleem. Na diverse keren navragen waar de tegels bleven, ontvang ik, via Kuipers, op 3 mei een mail van Tuinvisie, met de melding dat in ieder geval tot eind mei geen productie voor deze tegel gepland staat (....). In de mail een bijlage met de opdracht tot levering op d.d. 30-4-2023. Na contact met Tuinvisie wordt verwezen naar de Poolse fabrikant en naar de oorlog in Oekraïne. Overmacht en daarmee klaar. Geen alternatief, geen oplossing. Er wordt ook strak ontkend dat enige uitspraak zou zijn gedaan over levering, terwijl twee mensen hier duidelijk anders over denken. 20-5-2023, update recensie: Op 5 mei 2023 heb ik op deze site een ervaring met Tuinvisie geplaatst, waarin ik mijn teleurstelling en boosheid heb gedeeld over het niet leveren van bestelde keramische tegels en de manier waarop ik daarover te woord ben gestaan door Tuinvisie. Tuinvisie heeft later contact opgenomen met de reseller waar ik de bestelling had geplaatst, Kuipers BMH te Denekamp. Kuipers heeft het probleem van de niet geleverde tegels opgelost, met een alternatief. Tuinvisie heeft, via Kuipers, een compensatie aangeboden voor de door mij ervaren problemen. Een deel van de totale bestelling bij Tuinvisie wordt kosteloos geleverd. Ik vind dit een net en correct gebaar van Tuinvisie. Het heeft mij doen besluiten om mijn eerdere beeld van Tuinvisie te herzien met deze aanvullende positieve ervaring.

Ontime en goede prijs

De Tuinvisie bestelling was op tijd en juist geleverd, Gekozen doordat ze de beste prijs hadden en snel konden leveren. Prettig dat ze de dag ervoor nog even bellen met lever bevestiging.

Hele snelle goede levering

Prima verzorgde levering

Goed prima

Gewoon goed!

Goede communicatie en snel geleverd.

Prima levering en uitstekende sevice.

Vriendelijke medewerkster hielp ons uitstekend met de planning en de levering was keurig op tijd. Ook de chauffeur was zeer behulpzaam met het plaatsen van de levering. Beide personen wensten ons veel plezier met de spullen. Hulde.

Fijn meedenkend bedrijf

Zeer prettig

goed geregeld

alles vlot geregeld en goede communicatie

Prima service, prima prijzen

De layout van de website mag nog wat verbeteren maar de service vind ik uitstekend. Ik was nog wat vergeten te bestellen maar dat kon probleemloos aan de bestelling worden toegevoegd zodat uiteindelijk alles in een levering thuisbezorgd werd. Het contact met de klantenservice daarover was heel prettig en er werd netjes even teruggebeld om te melden dat alles in orde was. Iets wat je zeker niet overal meemaakt.

Goedkoop en snel geregeld

niet duur en kon binnen paar dagen mijn bestelling zelf afhalen op lokatie van mijn keuze

Snel bezorgd stapelbakken zijn heel mooi

Prima ervaring met tuinvisie voor de eerste keer besteld, uitstekende service.

Fantastisch

Wij hebben stapelstenen bij tuinvisie besteld en volgens afspraak geleverd. Nadat ik besteld had kwam ik er achter dat ik er twee te weinig hard besteld en met een belletje naar tuinvisie is het opgelost. Reageren snel op mail! Top bedrijf!

Mijn ervaring is uitstekend met tuinvisie!

Bij de klantenservice ontzettend goed geholpen. Duidelijk, komen afspraken na en zijn erg vriendelijk. Met de producten zelf zijn we ook erg tevreden. Ik raad tuinvisie zeker aan!

Netjes gekeverd

Goede service, van te voren werd ik gebeld om te vertellen wanneer de stenen gebracht worden, netjes veroakt op een pallet voor de deur gebracht. top

Keurig op tijd bezorgd

Keurig op tijd bezorgd.

Super service

Zeer goede service klantenservice denkt met je mee en je wordt super vriendelijk geholpen kunnen nog veel bedrijven iets van leren

Goeder service snelle levering

Duidelijke site, snelle levering duidelijke bevestigingen, acceptabele bezorgkosten, chauffeur belde half uur voor levering vriendelijke chauffeur en goede nazorg. Ik kan alleen maar zeggen top! volgende keer weer.

Top, klantenservice ook!

Snelle levering en had wat problemen met inloggen, ook hier goed mee geholpen. Chauffeur belde netjes kwartier van te voren.

Goede kwaliteit keramische tegels!

Snel geleverd tegen een nette prijs.

Een probleem enorm goed opgelost

Ik had leren tegels besteld , waarvan ze te weinig op voorraad hadden. Ze hebben voor mij in t magazijn gezocht om nog meer dozen te vinden. Die bleken retour van klant gekomen te zijn, maar dat zou niet moeten uitmaken. Helaas heeft die persoon ze onzorgvuldig terug in dozen gedaan. Met vlekken, met krassen, veel gesneden, zelfs enkele die al op muur geplakt waren weer in de dozen gedaan. In enkele dozen ook te weinig. Zonde van al dat goede leer. Heel prettig contact gehad met medewerkers van Hello Home. Ik krijg van Hello Home mijn geld terug. Een hele goede oplossing. Zo jammer dat er mensen zijn die gebruikte en gesneden spullen retour sturen en keihard liegen. Een hele dikke pluim voor klantenservice van Hello Home.

Snel, goedkoop en uitstekende aftersales

Stapelblokken en opsluitbanden besteld. Ze werden snel afgeleverd tegen lage verzendkosten. Slechts 35 euro i.p.v. richting de honderd euro bij andere aanbieders. Kwaliteit en verpakking was uitstekend en 1 kapotte opsluitband hebben ze vergoedt. Hier hoefde ik maar 1 mailtje voor te sturen. Een goed voorbeeld voor de concurrent.

super goede en snelle bestelling/levering

Het was zeer makkelijk te bestelen.. Korte levertijd en schappelijke prijs. Het pakket werd keurig thuis bezorgd. Ook dat verliep heel netjes. Zeer tevreden al met al.

Top kwaliteit!!!

Ik ben heel tevreden met de houtstrip peneel Boho nature! Het product is professioneel verpakt en precies op aangegeven tijd binnen. Top kwaliteit en eenvoudig te monteren! Een aanrader!

Wederom mijn bestelling snel in huis

Al eerder hier besteld en was daar heel tevreden over. Nu ook weer is de zending op tijd geleverd en was het goed verpakt. Ze komen gewoon de gemaakte afspraak na. En heb je een vraag krijg je binnen paar uur een goed antwoord terug.

Perfecte bezorging voor nette prijs

Eindelijk een leverancier die kwaliteit levert, maar ook voor nette verzendkosten. Dikke aanrader

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.