Mooi product netjes afgeleverd

Alles op tijd geleverd misten alleen drie schroeven maar heb dit zelf opgelost

Vlotte levering Er waren een kapotte stenen Dat is prima opgelost door het bedrag te retourneren

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.

Quick order turnaround.

Bought several wall blocks, which were delivered quickly and without damage.

Ik raad het iedereen aa

Ik raad het iedereen aa..

Goede planning en correcte levering

Na de keuze gelijk nette planning mogelijk. en de Levering was zeer correct

Snel, goede prijs en perfect geleverd

Goed verpakt op een pallet en geweldige chauffeur wilde wel een stukje omrijden met de pallet om die achter het huis te zetten, top!!

Klant vriendelijk en duidelijk.

Positief alles op tijd volgens afspraak de bestelling was compleet.

Prima kwaliteit en goed levering

Producten volgens verwachting geleverd op de plek die we wouden. Erg tevreden met producten.

prima, bestelling werd volgens afspraak geleverd

Duidelijke afspraken .komen dat echt na

Snelle levering en goede communicatie

Levering snel en zorgvuldig.

Beter kan niet en hoeft niet!

Very good service.

Very good service. They called the day before to make sure i was in. And on the day, just before arriving. Very happy

• Would you recommend us? Yes

Top en prima bezorging

Top en prima bezorging op afgesproken dag en werd dag ervoor gebeld door de chauffeur hoelaat hij er zal zijn en alles mooi op plek gezet een dikke duim omhoog

Super goed, servicegerichte, meedenkende en vriendelijk personeel.

Goede ervaring. Service perfect. Goede planning.

Komen afspraken na en goed product

Blokken besteld voor in de tuin. Materiaal was prima, goede verhouding prijs en blok. Alleen had graag gezien dat er tussen elke laag blokken iets had gezeten van plastic of kartonnetje. Ivm schuren blok tegen blok. Ga hier zeker vaker bestellen.

Super service

Snelle levering , en ruilen geen probleem, super service

Prettig zaken doen

Goede prijs kwaliteit

Goede service snelle levering top bedrijf

Netjes geleverd prima kwaliteit en prijs

Levering toch met grote 18m lange oplegger i.p.v. bakwagen. :-(

Bedankt voor de levering van de wallblocks, keurig op tijd geleverd. Aangezien ik van plan om de voortuin op mijn gemakje aan te leggen had ik gehoopt dat ze netjes in mijn voortuin zouden worden geplaatst. Ik heb een aantal keren specifiek aangegeven dat de levering met bakwagen plaats zou moeten vinden en ook uw antwoord geeft aan dat dit geregeld is. Op de avond voor de levering word ik gebeld door de chauffeur met de vraag of hij iets eerder mag komen, waarop ik heb geantwoord dat dit geen probleem is en ik ook hem vraag of hij het levert met een bakwagen. De chauffeur bevestigt dit. En jawel, klokslag 7 uur, zoals afgesproken, een heftruck voor de deur want de 18 meter lange oplegger kon de straat niet in. Duh! “Oh nee in je tuin kan niet, ik zet ze wel op de stoep tegen je tuin aan.” De walblocks zullen nu dus voor een geruime tijd (zoals ik al zei, op het gemakje) een deel van het trottoir blokkeren. Ach, zolang er geen rolstoel langs moet is het geen probleem. Waarom had ik dit al verwacht?

We zijn tevreden

We zijn tevreden over de bestelling en over de bezorging

Snelle levering.

Bestelling is netjes afgeleverd en op de juiste plek neergezet.

Alles netjes bezorgd

Enigste nadeel was dat de bestelde grind wel erg grof was. We hadden wat fijner verwacht.

Goede service en aan afspraak gehouden en netjes afgeleverd

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.