Overzichtelijk site, mooie materialen, vlot geleverd..!! Aanrader..!!!

Goede en snelle levering.

Mooi product, duurt wel ongeveer 3 weken voordat het helemaal roestig is.

Mooie palissade bloken

Netjes op tijd geleverd en chauffeur had geen probleem waar ik wou hebben staan

Positieve ervaring

Mooie planken geleverd, een dag eerder dan de aanvankelijk gekozen datum. Dit lieten ze ook netjes telefonisch weten. Prijs/kwaliteitverhouding dik in orde en relatief late bezorgkosten t.o.v. andere aanbieders.

ik ben erg tevreden want mijn vrouw is erg blij met ons tuin

Hier krijg ik goed en eerlijk advis tegels en natuulijk goed prijs. ik zou ook tegen vrienden zeggen.ze zou zelf ook zien.

Service was perfect! Erg klantvriendelijk geholpen.

Minpuntje zijn de foto's in de website.. Scherpzand lijkt op foto zwarte tuinaarde.

Heel fijn bedrijf

We hadden stenen besteld, stond keurig klaar. Later hadden we toch nog meer nodig, dat was ook zo geregeld.

Snelle accurate levering

Vriendelijk personeel, snelle accurate levering. Bestelling is goed verpakt. Top!

Mooi product, een echte aanrader, en vooral heel goede service.

Alles was goed geregeld, het plaatsen van de order ging simpel en de communicatie erna tot en met levering was prima. In eerste instantie had ik wat commentaar op het product maar dat is volledig naar tevredenheid opgelost door de klantenservice en daar zit voor mij de kracht van een bedrijf. Ik heb zelfs nog een paar mooie foto’s gestuurd na plaatsing van de staptegels in mijn tuin. Zelden zulke mooie staptegels gezien. Aarzel dus niet om zaken te doen met TuinVisie. Wim Dijs 4-9-2023 Kerkrade

Goed en snel geleverd prima

Keurig voor de deur afgeleverd

Ik had er zorgen over of de bezorger met een lange auto wel de straat in kon maar dat heeft hij keurig opgelost door met een kooiaap verder de straat in te rijden.

Snel en goede prijs !

Prijs is prima niet te duur. Levering zeer snel en je word keurig op de hoogte gehouden. Zou er zo weer bestellen.

Betrouwbaar,snel en vriendelijk!

Stenen snel gebracht! Klantenservice snel en vriendelijk! Mooie stenen voor een mooie prijs.

Goede communicatie, snel en goed geleverd. Een mooi produkt. Bedankt ik ben er blij mee.

Gewoon goed!

Snelle levering en fijn contact met de klantenservice

Wij hadden elders big bags zand en tegels besteld, maar ivm de bouwvak kon het pas begin september geleverd worden. Wij kwamen bij Tuinvisie terecht en zij konden wel binnen de aangegeven levertijd leveren. Klantenservice dacht goed met ons mee (want we liepen al achter op schema door dat andere bedrijf) en de levering kwam zelfs al op vrijdag ipv maandag. De klus is geklaard en we lopen weer op schema.

Snelle keurige levering van kuub ophoogzand

Alles was helder en duidelijk.

Wat ik nodig had was allemaal makkelijk te vinden op de site van Tuinvisie. De prijzen van mijn artikelen waren prima. Ook de lage vervoerskosten waren prima. Na mijn bestelling werd ik gebeld door een vriendelijke medewerkster of de bestelling een dag eerder geleverd kon worden. Alles prima geleverd door de chauffeur. Echt een topbedrijf Tuinvisie.

ein super Service

Das Team war mehr als bemüht, dass auch eine Bestellung aus Deutschland total unkompliziert abgewickelt wurde. Ein rundum toller Service und alles hat reibungslos geklappt. Absolut empfehlenswert und ein tolles Preis-Leistungsverhältnis noch dazu.

Top service

Goed product, snel geleverd en top service!

Snel en netjes volgens afspraak geleverd.

Vanuit ruime keus tot op de tegel nauwkeurig geleverd. De chauffeur kwam overleggen hoe en waar te lossen. Op de afgesproken dag op pallet geleverd.

Snelle levering!

Product snel geleverd en goed geïnformeerd ivm transport

Doen, wat je verwacht

Stenen besteld en gekregen zoals verwacht. Helemaal goed dus

Zeer snelle levering die door een erg vriendelijke en ervaren chauffeur werdt gedaan

Super !!

Nette afhandeling, keurig !!

Ekkersrijt 7053

5692 HB Son

Over tuinvisie.nl

Wij zijn er voor elk groen hart. Dat klopt! De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woning. Trek de rust en gezelligheid van binnen door naar buiten. Hier geniet je van je kop thee of droom je na een lange werkdag even lekker weg in je hangmat. Of wat dacht je van urenlang barbecueën en borrelen met vrienden? Tuinvisie is de plek waar je inspiratie opdoet voor jouw tuin. Wij zijn er voor elk groen hart! Welke tuin sluit perfect aan bij jou? De keuze uit ons ruime assortiment maakt het er misschien niet makkelijker op, maar onze tuinspecialisten helpen je graag. Veel van onze producten komen direct van de bron, waardoor we je altijd een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast vullen onze partners het assortiment aan met kwalitatief hoogwaardige producten die een lange levensduur en veel tuinplezier geven. We hebben een breed assortiment aan producten, van stapelblok tot schutting. Heel veel tuininspiratie vind je onder andere in onze catalogus en bij tuininspiratie. Dit is dan ook de plek waar je allerlei ideeën opdoet voor jouw droomtuin. Net als op onze locaties in Utrecht, Eindhoven en Enter. Hier ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze inspiratietuinen. Wel een groen hart, maar geen groene vingers? Geen probleem voor Tuinvisie. Wij brengen je in contact met een hovenier die jouw tuin in een droomtuin omtovert. De hoveniers die met ons samenwerken zijn stuk voor stuk vakmensen die onze werkwijze en ons productassortiment door en door kennen.