Was lang niet bij de tandarts geweest hebben me prima behandeld had een fijne tandarts legde alles goed uit
Zo als het afgesproken woord na geleefd
ik word prima geholpen.
Zeer kundig en aangenaam personeel
Al die keren dat we een afspraak hebben met wie dan ook....10 tot 15 minuten wachten is standaard. En keer is helemaal niet erg maar altijd wordt een beetje vervelend. De kinderen zeggen bij voorbaat al...mammmmm.....we hoeven niet op tijd te gaan loopt toch altijd uit! Voor de rest dik tevreden.
Goede ervaring,jammer dat mevr.Verpoort is weggegaan.
Er zijn soms wat wisselingen, maar de meeste werknemers zijn erg aardig.
Ik heb lang nagedacht of ik de behandeling wilde. Maar ben zo blij met het resultaat dat ik nu denk waarom heb ik het niet eerder gedaan. Ik moet wel zeggen dat jullie gebouw in inrichting van de wachtruimte wel een upgraden mag hebben. Beetje smoezelig niet modern en fris.
Ik ben sinds enkel jaren cliënt van Dentpoint in Terborg, ben erg blij, en tevreden met mijn tandarts en mondhygiëniste…. Fijne mensen die vakkundig zijn en net je mee denken.
Mijn ervaring is uitstekend. Behandeling en uitleg is prima. Ook de wachttijd is goed.
Elke keer een andere behandelaar meestal van buitenlandse afkomst,die de taal slecht machtig is,en zeer ruw handelt.Ik ging altijd eens per half jaar,nu nog eens per jaar,heb er een hekel aan gekregen.
Goed en correct behandeld
Nette mensen, goed werk, ben zeer tevreden
Ik ben gewoon zeer tevreden met Dentpoint.
Iedereen is vriendelijk en erg behulpzaam. Ook aan te bevelen bij Iedereen die op zoek is naar service en kwaliteit.
Gord
Dat ik uitstekend wordt geholpen
vriendelijke mensen en zeer vakkundig geen lange wachttijden
geen
Fijne tandarts! Denk altijd mee met de patiënt! Heb ook vertrouwen in hem!
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Ik ga niet graag naar tandarts, ( ja wie wel…) maar bij mevrouw V, had ik er totaal geen moeite mee. Ze is zo lief en stelt je zo op je gemak. En natuurlijk de assistente van de tandarts ook! Echt petje af!! Helaas gaat ze weg, en dat vind ik erg jammer.