prima.
Het frame veroorzaakt geen irritatie meer op de behandelde plek, maar nu op andere plekken waar het eerder geen irritatie veroorzaakte. Dus maar een afspraak voor een nabehandeling maken. Gaat lukken.
Prima.
Had afspraak gemaakt voor half jaarlijkse controle bij aankomst had men een gebitsreiniging ingepland Foutje kan gebeuren
de behandeling is nog niet afgerond
Gevoel dat de mondhygiënist puur voor de knaken werkt.
Door mondhygiëniste teveel tandsteen en te diep weg te halen, zijn er veel problemen ontstaan, die ik met mijn vorige tandarts probeerde te voorkomen. Nadat tanden zijn getrokken en er later implantaten zijn geplaatst , was het erg goede zorg gelukkig.
Fijne tandartsen praktijk vriendelijk en behulpzaam
Volgens mij weten deze mensen goed waar ze mee bezig zijn,ik vind de kwaliteit van de behandelingen ook goed Maar ik moet er ook goed voor betalen !
Mijn behandeling is uitstekend
Er zitten fijne tandartsen en assistentes, afspraken worden netjes na gekomen. Ook word er nuttig advies gegeven. Mijn dochtertje kwam voor het eerst en vond het erg spannend, hier werd goed op ingespeeld zodat ze uiteindelijk niet meer weg wou.
Duidelijke uitleg over de behandeling en mogelijke vervolgstappen Ik weet alleen dat mijn behandelaar Jawed heet. Ik zie hem niet terug bij de behandelaars
Er werd geluisterd en heb goede adviezen gekregen.
Goed behandeld.
Ik kan niet goed vergelijken en oordelen. Je vertrouwt erop. Ik ben niet deskundig op dat gebied
Het was heel rustgevend omdat ze alles uit legde en ook interactie zocht
Goed. Wachttijd wel lang. Om 1520 afspraak en pas om 1600 geholpen.
Altijd goede uitleg en communicatie over de evt kosten
geholpen door tandarts Armin. Een behulpzaam en vriendelijke tandarts. Dankzij hem kan ik eerder geholpen worden bij de orthodontie.
Fijne behandelingen gehad.
Vreselijke kiespijn, door denpoint getrokken, Nadien wondonsteking gekregen, direct weer naar denpoint en prima geholpen met spoelen en medicatie. Mijn angst voor tandarts in het algemeen is er door de behandeling niet minder door geworden, maar de tandarts die me behandeld heeft is wel een hele prettige man die rekening houdt met mijn traumatische angst. Blijkt dat er nog een kies uit moet, maar dat ga ik voorlopig niet durven.
Mondhygiënist prima, correct werk! Behandeling bij tandarts-controle, kan beter! Terwijl ik met mondvol materiaal in de stoel lig voor de foto, wordt tussendoor werkoverleg gepleegd op de gang....Niet prettig! Assistent denkt een gaatje in gebit te zien, maar DENKT het ook weer niet..... En zo geen zelfverzekerde tandarts-assistent! Wel heel vriendelijk.
Heel netjes en super snel geholpen door een afgebroken tand nog de zelfde dag te maken ivm feestdagen