Goed bereikbaar, Wactkamer mooi schoon. Ik heb 1 opmerking ,omdat ik met rollator loop,moeite met de deur te openen
Vriendelijke medewerkers, deskundige behandeling.
kundig en vriendelijk peroneel
Legde uit wat er ging gebeuren.
Ze nemen hun werk serieus en zijn vakkundig !
Zeer prettige behandeling legt alles uit als je het lastig vind de behandeling
Ondanks mijn angst heel goed en vertrouwd behandeld om over mijn angst heen te komen.
Ik ga niet graag naar de tandarts, of mondhygiëniste maar ik weet dat ze mij de best mogelijke zorg geven. En dat geeft toch wel een prettig gevoel.
Altijd prima en duidelijk
Vriendelijk, correct en veel uitleggen. Snel geholpen, van hygiëniste direct naar de tandarts. Zeer prettig geholpen.
Deskundige personen die altijd vriendelijk zijn. Daarnaast is er altijd snel plek voor iets wat tussendoor ineens op komt zetten. Ook als je aangeeft dat je de voorkeur hebt voor wen vaste tandarts wordt daar gehoor aan gegeven. Je wordt niet langer dan nodig is door de gespecialiseerde mondhygienist behandeld, maar doorgezet naar de preventie.
Goed advies, vriendelijk, toegankelijk
Ja dit was echt super. Goed gesprek gehad en met super gevoel naar huis
Ik heb fijne tandarts en mondhygienist
Zorgvuldige behandeling en uitleg.
Mijn ervaring is dat je altijd rekening moet houden met een half uur wachttijd. Verder vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten. Alleen bij mij blijven zeggen dat ik een voortand beter kan laten repareren maar dat is al 3x gebeurd. Doordat het zo'n klein hoekje is breekt de reparatie er na een dag weer uit want ik kan geen boterham of appel eten of het stukje knapt er af.
Sluit niet op elkaar aan en je kunt geen afspraak maken voor over een half jaar. In Corona tijd 45 minuten wachten in de wachtkamer
Snel een bekwaam
Jaren veel wisselingen gehad en dat was niet prettig. de laatste tijd wel dezelfde personen
Ik ervaar mijn behandelende tandarts dhr. Onczul als zeer deskundig. Bovendien denkt hij met je mee en is hij flexibel. Ook de mondhygiëniste oefent haar vak op een toegewijde manier uit. Daarom ben ik nog steeds cliënt, al hoewel ik vlakbij Gouda woon!
Als dit zo doorgaat ben ik snel bij jullie weg.
Tot nu toe 1 keer geweest, met de angst voor de tandarts denk ik dat ik hier goed zit
Mijn gezin en ik waren voornemens om een andere tandarts te zoeken ivm een tekort aan algemene info en geen info over behandelingskosten. Tijdens de intake was er nauwelijks ruimte voor kennismaking; gelijk de stoel in. Met de conclusie dat we allemaal veel achterstallig onderhoud hadden en dat dit met spoed gerepareerd moest worden. Wij vonden dit met z'n allen te kort door de bocht en geen vooruitgang mbt tot onze huidige tandarts. Kan ook zijn dat onze verwachtingen te hoog waren, maar besloten om toch maar bij onze huidige tandarts te blijven. Wel 100 euro p.p. aan kosten gemaakt voor dit uitstapje.