Uitstekend geholpen zou in mijn ogen echt niet beter kunnen. Vriendelijk,weet waar ze het over hebben. Snel geregeld. Komen afspraken na.

Service van een top niveau!

De persoonlijke aandacht, benadering, het meedenken en inspelen op de behoefte van de klant. Super!

Goede service en scherp geprijsd

Na enkele weken zoeken naar een Nissan Qashqai via AutoScout kwam ik o.a. Bij Occasion Kampioen terecht. Ik kwam na lang oriënteren uit op de meeste luxe versie, de Tekna+. Binnen het budget waarin ik zocht had ik ongeveer 5 geschikte advertenties gevonden, waarvan er 2 echt uitsprongen, deze en een ander autobedrijf in Breda. Mede door de goede service en de scherpe all-in prijs (1 jaar garantie, beurt, APK, schoonmaak) kwam dit bedrijf toch echt met stip op de eerste plek. Bij het ophalen ook vriendelijk geholpen en de auto als nieuw afgeleverd gekregen. Tot nu toe rijdt de auto nog als een zonnetje. Al met al erg tevreden met de aankoop en de service tot nu toe!

Goede, vriendelijke service

Wij zijn heel goed geholpen bij de inruil van de vorige èn de aankoop van de 'nieuwe' auto! Zeer vriendelijk personeel en een top service!! Een aanrader!!

Servicegericht

Vorig jaar hebben we bij de buren (en de grote broer van Occasion Kampioen), Mulder Mazda, een mooie CX5 gekocht. We zijn nog steeds tevreden over het contact met Mulder en de service. Nu hadden we echter, iv.m. werk, een extra auto nodig. Niet zo groot als de CX5 en graag een stuk voordeliger. Daarom besloten we nu te kijken bij Occasion Kampioen. We werden heel vriendelijk te woord gestaan door Leon en konden een proefrit maken. Na de proefrit besloten we al snel de auto te kopen. Deze konden we een week later ophalen. Omdat we in de tussenliggende week toch twee auto's nodig hadden, werd ons een leenauto aangeboden. De auto kreeg een servicebeurt, een nieuwe APK en zag eruit als nieuw. Ook kregen we nog een mooie bos bloemen en dat terwijl we echt niet de duurste auto hebben gekocht. De ervaring was daardoor net zo leuk als toen we vorig jaar de Mazda kochten.

Super klantvriendelijk

Al vanaf het maken van een afspraak voor een proefrit voor de online gevonden Opel Grandland X, heb ik het contact met de verkoper als zeer fijn ervaren. Op de dag van de proefrit heeft hij alle tijd voor ons genomen, om alle ins en outs van de auto door te nemen (zowel voor als na de proefrit) en daarnaast kregen we alle tijd om de Opel uit te proberen. Nadat we dezelfde dag hadden besloten om de auto aan te schaffen, kwam hij met een inruilbod voor onze "oude" auto wat ruim boven onze verwachting lag, dus de deal was snel beklonken. Week later bij het aflevermoment waren ook weer alle zaken snel en duidelijk geregeld en ook toen nam hij weer alle tijd om het e.e.a. toe te lichten. Al met al een heel fijn autobedrijf met een hele vriendelijke, behulpzame verkoper die alle tijd voor je neemt. Onze volgende auto zullen we hier zeker weer gaan aanschaffen.

Betrouwbaar autobedrijf

Wij waren op zoek naar een hyundai tucson en zagen deze auto bij occasion kampioen. Hij stond wel op de site maar nog zonder foto's dus de auto was nog niet showroom klaar. Toch mochten wij deze auto meteen komen bekijken en er een proefrit mee gemaakt Zeer tevreden over de auto en hebben hem dan ook meteen gekocht De auto is daarna gepoetst van binnen en buiten en een onderhoudsbeurt gehad Daarna prima afgeleverd

Super service!

Hele fijne sfeer en super geholpen. Ik ben erg blij met mijn auto!

Super!

Ik ben zeer tevreden met de auto die ik bij Occasion Kampioen heb gekocht! Er heerst een fijne sfeer in de zaak, de verkopers weten waar ze over praten en nemen de tijd voor je. Het voelt alsof je echt een nieuwe auto koopt en het ophalen van de auto was ook zeker een feest:) Al met al dus zeer tevreden!

Super!!!

Afgelopen donderdag onze Peugeot 108 opgehaald bij Leon. Wij zijn super tevreden met de service en de klantvriendelijkheid! Inmiddels heeft mijn schoonmoeder ook een auto gekocht bij Leon, die zal deze week worden afgeleverd. Ga zo door Occasion Kampioen!

Goed geholpen, leuk contact, aanbeveling

Telefonisch contact gehad op de dag dat ik auto wilde gaan bekijken. Auto stond klaar en kon hem direct uitproberen. Bedrijf nam mijn auto in voor goede prijs. Goed onderling contact. Stuurde mij foto’s toe. Op de dag van ophalen was alles top geregeld. Goede garanties mee gekregen, waarmee ik bij vele garages terecht kan.

Super ervaring!

Alles is goed verlopen, goede verkoop en netjes en professioneel geholpen door leon !

Erg fijn geholpen bij mijn nieuwe occasion.

Fijne ervaring, netjes geholpen. Fijne aflevering van een mooie auto.

Een fijne en ongedwongen sfeer

Wij zijn uitermate tevreden vertrokken met een mooie BMW. We zijn hartelijk ontvangen en er wordt genoeg tijd voor je genomen (ondanks de drukke zaterdag). Wij voelen ons gewaardeerd en absoluut niet gedwongen om overhaast een beslissing te nemen. Ook tijdens het ophalen van de auto wordt er ruim de tijd genomen en krijgen we na een paar dagen nog wat foto's toegestuurd en de vraag of alles naar wens is. Al met al een fijne ervaring en absoluut een aanrader. Dank Leon! Ga zo door!

Goed geholpen mooie auto alleen kijken welke banden eronder zitten niet iedereen rijd het hele jaar op winterbanden .probleem Word opgelost door occasion kampioen

Prettige ervaring

Mijn ervaring met Occasion Kampioen is zeer positief. Je loopt geen grote schuur met occasions binnen, maar een frisse nette ruimte. De ontvangst was zeer vriendelijk. Na de ingeplande proefrit hebben we de Volvo aangeschaft die we op het oog hadden, zonder verkooppraatjes en onderhandelen over de prijs. Die was namelijk gelijk goed (we hadden al wat occasions gezien inmiddels). De foto's op de site kwamen overeen met de werkelijkheid en de aflevering was zeer goed verzorgd. Voor mij een groot pluspunt dat Occasion Kampioen onderdeel is van een Mazda dealer. Ik heb er alle vertrouwen in dat als er in de garantieperiode iets aan de hand is dat ook snel opgelost kan worden.

Uitstekend!

Zeer professionele club en klantgericht. Advies en persoonlijke aandacht was optimaal. Nu al paar maanden de auto en zeer tevreden. Ook de telefoontje na twee of we nog steeds tevreden zijn was boven verwachting.

Gelijk een goed gevoel bij aankomst , vertrouwt en een mooi bedrijf!

Alles goed geregeld en een hele mooie occasion kunnen kopen , vertrouwt en alles goed geregeld Mvg Daniël

Geweldige service

Heel goede ondersteuning en een mooie auto rijker! Bedankt, met name aan Stefan!

Goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto!

Onze oude auto hier ingeruild en een nieuwe gekocht. Communicatie was duidelijk en snel. Ook de auto zijn we erg blij mee

Sublieme service en eerlijk advies

Ik ben erg goed geholpen en heb eerlijk en oprecht advies gehad. Ik kan Occasion Kampioen van harte aanbevelen.

Kanaaldijk 40

2741 PA Waddinxveen

Over Occasion Kampioen

Wat als het zoeken naar de perfecte occasion ook leuk kon zijn? Geen zorgen over de prijs en vooral geen zorgen over de kwaliteit van de auto. Dat is de Occasion Kampioen in een notendop: geen gedoe, wel zeker van een goede occasion.