Super verkopen Chris

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad in de winkel met Chris. Als vrouw ben ik in meerdere winkels de occasions uitgekeken en dat gevoel had ik totaal helemaal niet bij Chris. Super fijn geholpen snelle offerte en de offerte kwam in mijn voordeel uit na overleg met de winkel manager. Binnen 10 dagen is alles geregeld en kon ik mijn nieuwe auto ophalen.

Eerlijke deal en prima aflevering

Vooraf goede informatie ontvangen. Fijn dat er met onze wensen meegedacht werd en we tot een tevreden deal gekomen zijn. After sales nog een leuke kaart gekregen, wordt zeer gewaardeerd.

Bijzonder prettig bedrijf

Plezierig en professioneel geholpen, houden zich aan de afspraken!

Top service!

Vriendelijk personeel die de tijd neemt om je vragen te beantwoorden en met je meedenkt in je zoektocht naar een nieuwe auto. De aflevering van de auto vond snel plaats waarbij ik nog een uitgebreide uitleg heb gehad. Ben je op zoek naar een nieuwe auto ga dan zeker eens langs bij Mulder Mazda in Barendrecht.

Ik ben uitstekend geholpen door Niels Noteboom, en de auto is netjes afgeleverd en Niels nam de tijd om mij even opweg te helpen kortom goed geregeld top

Geweldig verlopen

Aankoop en aflevering verliep soepel en snel

Zeer goede uitleg en service tijdens koop. Jammer dat bij aflevering de accu niet vol was.

Je bent altijd welkom en wordt persoonlijk behandeld.

Zodra je het bedrijf binnenkomt wordt er meteen aandacht aan je geschonken. Of je nu alleen binnen loopt met een vraag, voor een servicebeurt of je komt kijken voor een nieuwe auto, je wordt altijd op dezelfde persoonlijke manier behandeld.

Fijne sfeer vriendelijk altijd behulpzaam en vlot geregeld

Bij binnenkomst showroom een prettige sfeer die rust uitstraald.

We konden eerst even rustig snuffelen, voordat we op de hielen werden gezeten door een verkoper. Nadien we interesse toonden en wat wilde vragen werden we pas benaderd door een verkoper die rustig onze vragen beantwoordde en extra informatie gaf. We kregen goede uitleg over de auto waar we interesse in hadden. De mogelijkheden en opties werden goed en duidelijk gepresenteerd. Een proefrit behoorde tot de mogelijkheden, waar we later gebruik van hebben gemaakt. Na de proefrit en de verkregen info hebben we vrij snel kunnen beslissen tot aanschaf over te gaan, vergis je niet wij waren al een jaar bezig met zoeken naar een geschikte auto. De auto kon vrij snel, binnen 2 weken, geleverd worden. Wederom de sfeer, de rust, de uitleg en presentatie hebben we als zeer prettig ervaren. Dit in tegenstelling tot eerdere ervaringen elders.

Leuk geholpen door Stefan ! Blij onze Mazda cx5

Positief. Afspraak gemaakt wezen kijk bij Mulder Barendrecht. Namen ruim de tijd ! Proef gereden. Andere cx5 opgehaald bij Mulder Rotterdam. En die ist geworden! Nu na een week gereden te hebben nog steeds fijne auto. Bedankt stefan

Goed geregeld

Super fijne ervaring gehad met Stefan, hij heeft het van a tot z super geregeld voor mij. Ben daarom ook uiterst tevreden. Dankjewel voor de service, de rit vanuit Limburg was het helemaal waard.

Zeer service gericht

Een zeer aangename ervaring. Alles was gericht op de klant. Dat is een zeldzaamheid.

Super goed!

Dank voor alle moeite en zorgvuldigheid, de service van Mazda Mulder is echt klasse

Uitstekende ervaring

Wij zijn uitstekend geholpen door Stefan

Top service!

Ben netjes geholpen, prima uitleg over mijn nieuwe auto. Kortom, het geeft een goed gevoel.

Prima ervaring

Vakkundig, informatief, meedenkend!

TOP!

Ik heb enorm veel pech gehad met mijn vorige auto en het bedrijf waar ik het heb gekocht. Vertrouwen was dus uiterst belangrijk voor mij voor het maken van een keuze/ kopen van een auto. En dit vertrouwen heb ik gekregen bij Mulder mazda. Wij zijn geholpen door Niels Nooteboom en hebben dit als enorm plezierig ervaren. Geen gladde verkooppraatjes, maar oprechte en deskundig advies. Transparante communicatie. Al met al een top service en een hele fijne auto gekocht!

Gemoedelijk en perfekt afgeleverd !!

De auto ziet er uit als nieuw . Bovendien is de beknopte handleiding erg uitgebreid, omdat de auto voorzien is van vele hulpsystemen.

Wij zijn heel goed geholpen bij Mazda Mulder bij het ophalen van de auto's wordt er echt een feestje van gemaakt super

geweldig

Goede uitleg gehad, nemen goed te tijd voor je, prima ervaring, dik voor elkaar, mooie auto,

Helemaal super !

Ruime proefrit mogelijkheden, super goed contact met Stefan. En een hele fijn auto die CX60!

Vertrouwd geweldig

Inmiddels 3e auto hier "aangeschaft". Wederom zeer prettig geholpen door Stefan Snijders. Altijd bereid een stapje extra te doen voor de klant. Makkelijke en ongecompliceerde communicatie face to face, per telefoon en via whatsapp. Afspraken worden perfect nagekomen. Prachtige CX-30 waar we weer lang mee vooruit kunnen (en moeten).

Tot nu toe ben ik tevreden over mijn nieuwe auto Mazda 6.

Mijn ervaring met de klantenservice is heel erg positief. Ik ben geweldig geholpen. Hele aardige meneer, hij heeft ons alles laten zien en alles precies uitgelegd. En hij vervulde snel alle formaliteiten. Dus wij zijn heel erg tevreden met Mulder-Mazda.

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.