Goede en snelle service van de mannen van Mulder Mazda Rotterdam

Na een proefrit te hebben gemaakt in een Mazda 2 direct een Mazda aangeschaft. Bij het krijgen van de auto bleek dat er een miscommunicatie was m.b.t de opties van de auto! Geen probleem zeiden de mannen en 24 uur later stond er een andere exact dezelfde Mazda 2 voor ons klaar. Dit ging allemaal zonder slag of stoot en met een te gekke service. Ik zou iedereen aanraden om hier een kijkje te nemen en wellicht een auto aan te schaffen. Stefan & Christiaan, bedankt voor de goede service! Tot snel.

Prettige en professionele benadering.

Bij binnenkomst vriendelijke receptie. Verkopers zijn zichzelf en goede kennis van de auto's. Goede service bij inbouw beveiliging. Mooie overzichtelijke showroom.

Excelent !

Alles verliep perfect.

Had niets anders verwacht

Rij sinds 1982 Mazda. D it is mijn 13 e of 14e mazda

Fantastisch geholpen met liefde ebn veel kennis.

Fantastisch Stefano heeft mij echt super geholpen met de aankoop van mijn. *snoepje* maxda mx5 Ik kom snel even langs Willeke Nagel

Goede en professionele begeleiding

Niels heeft me prima geholpen en begeleid tijdens de aanschaf van mijn CX 5. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de auto bevalt prima.

Matig

Jammergenoeg was bij ons de aflevering geen feest Maar na een prettig telefoon gesprek heeft de firma Mulder ons uitgelegd wat hier de rede voor was En heeft dit dan ook goed gemaakt met een bloemetje

Vriendelijk, kundig en professioneel

Mooie showroom en werkplaats. Vriendelijke, kundige medewerkers. Geen verkooptrucjes, maar gewoon een eerlijke prijs én inruil.

Fijn en direct geholpen bij het eerste bezoek voor een proefrit.

Na de proefrit zijn we gelijk gaan zitten voor de Mazda cx5 Na de onderhandelingen over en weer ben ik en mijn vrouw tot de stap gekomen om de Mazda cx5 homura te bestellen. Werden daarna regelmatig op de hoogte gehouden over hoe en wat. En gisteren was het zover dat wij de auto konden ophalen. Ook daarbij weer prettig geholpen. Rijden nu lekker met de Mazda cx5 rond.

Doen!

Prima contact en service met goede aflevering

Ervaring is op afstand geweest ivm leaseauto. Contact dat er was was prima en persoonlijk. Aflevering in Rotterdam is niet mogelijk ivm de afstand. Mulder Mazda heeft met de leasmij. een goede aflevering op locatie geregeld.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ook op vragen (via de mail) werd snel gereageerd. Bij de aflevering ook voldoende tijd genomen om één en ander uit te leggen. Jammer dat de lifehammer niet gemonteerd was, maar dat was ook het enige minpuntje.

Bij Mulder Mazda ben je echt nog klant.

Ook bij onze 2e nieuwe auto zijn de ervaringen zeer positief. Je bent echt nog klant en ze komen alle afspraken na (zelfs als je getekend hebt). Vriendelijk en hulpvaardig personeel en niets is teveel.

Mooie auto met kinderziektes, aflevering niet volgens verwachting

De CX-60 stond in een aparte ruimte, de beamer was kapot wat bedoeld was denk ik om een verrassingseffect te creeeren. De tank met benzine was halfvol, wel hebben betaald, de accu was niet volledig opgeladen. Volgens de filmpjes van Mazda zou de verkoper de connected services met ons door moeten nemen wat niet gebeurd is. We hebben een auto van meer dan 60K aangeschaft een flinke investering dus waarbij we alleen een klein doosje met bonsbons hebben gekregen. Dit karig gebaar heb ik nog niet eerder meegemaakt. Om te zeggen bij mulder krijg je meer daar wacht ik nog op. Ik hoop dat ik de onverwachte stap extra ga ervaren naar aanleiding van deze review. Update: Verkoper heeft mij benaderd naar aanleiding van deze review. Er is een oplossing aangeboden door een korting aan te bieden op de 1e beurt.

Perfecto.

Goed en vriendelijk ontvangen. duide;ijke uitleg van de auto. We zijn zeer tevreden over Mulder-Mazda Barendrecht en als mensen een mazda willen kopen sturen wij ze zeker door naar Stefan.

Super service

Hele fijne autodealer. hier werken nog mensen die met je meedenken.

de perfecte combinatie van kennis en Klasse

Het is altijd een een mooie combinatie van het tot binnenkomen van en mooi bedrijf, tot het aan geholpen worden door spontane mensen, met kennis en oog voor de klant.

Goede service vriendelijke personeel

Nette ontvangst.Goede begeleiding. Auto top (cx 60). Wat een auto

Top bedrijf

Fijne en eerlijke benadering , vriendelijk personeel en goede service , een aanrader .

Fijne ontvangst en netjes geholpen

Een mooie showroom met voldoende keus ,we zijn keurig netjes geholpen met een goede uitleg wat ons de doorslag heeft gegeven om om een nieuwe Mazda CX5 te kopen.

Klantvriendelijke en eerlijke dienstverlening

Stefan Snijders, een verkoper met een hart op de juiste plek. Hecht belang aan een goed, informatief, sociaal, transparant en eerlijk gesprek. Stefan Snijders heeft ons perfect geholpen met de aankoop van ons nieuwe Mazda 3. Een uitermate goede uitleg gekregen over hoe alles werkt. Wij waren in zoverre tevreden over Stefan dat wij zelfs de ontvangstname van ons nieuwe auto hebben aangepast aan de vakantie van Stefan. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat "vooral" binnen de sales, de manier van aanpak van Stefan, als opleidingsstof zou moeten/kunnen dienen. Hecht je als klant veel waarde aan een klantvriendelijke en eerlijke dienstverlening dan ben je bij Stefan Snijders in goede handen. Wij wensen Stefan nog vele jaren plezier bij het uitoefenen van zijn functie binnen Mulder-Mazda.

De koop en aflevering zijn zeer vlot verlopen

Het model Mazda CX-5 is een kwaliteitsauto waar ik al geruime tijd mijn oog op heb laten vallen. Het is een zeer complete auto die alles heeft wat ik graag wilde. Ik ben blij dat ik de knoop heb doorgehakt om deze te kopen, nadat ik een vergelijking heb kunnen maken met andere automerken, die veel duurder bleken te zijn. Van de gehele aankoop tot de aflevering toe heb ik hier een goed gevoel aan overgehouden.

Heel netjes

Geholpen door Mulder Mazda bij een aankoop via de Occasionkampioen. Auto is vanuit Waddinxveen naar Barendrecht (onze woonplaats) gehaald voor de proefrit. Onderhandelingen met Mulder, via Occasionkampioen, zijn keurig verlopen. Dankzij nette service, is de auto met 4 nieuwe banden wederom naar Barendrecht gekomen voor de aflevering. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.

Zeer prettig

Goed geholpen tijdens de gehele bestelling, al mijn vragen werden netjes en snel beantwoord. Ook de aflevering is als erg prettig ervaren.

Leuke spontane mensen die gelijk klaarstaan om te willen helpen.

Het was een fijne ervaring. Hadden mij goed op de hoogte gehouden van de status van de auto. Ook toen het subsidie potje begin van het jaar weer werd opengesteld voor aanvragen, hadden zij mij een paar dagen ervoor gebeld. Goede service en een nette zaak.

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.