super goed geholpen

Omdat ik op zoek was naar een andere auto ben informatief bij mazda gaan kijken en ben daar gelijk goed te woord gestaan en geholpen door Stefan Snijders ,dat het voor mij al snel duidelijk was wat het ging worden. Na de bestelling iedere keer goed op de hoogte gehouden en de aflevering was ook netjes verzorgd . Alle lof voor Mazda Mulder en in het bijzonder Stefan Snijders

Super vriendelijk, geduldig en geïnteresseerd in alles wat ik vertel. Complimenten

Ontzettend klantvriendelijk en ben dus heel erg tevreden hoe ik ben geholpen. En heel meelevend.

enthousiast en ter zake kundig.

Gebeld voor inruilprijs auto maar kreeg niet de inruilprijs die ik in mijn hoofd had. Later op de dag terug gebeld door Mazda met een hogere prijs. Na proefritten in ander type auto toch terug naar Mazda en proefrit aangevraagd. Keurig geholpen door verkoper en uitgebreide overdracht in kennis van de auto gekregen. Dit gaf de doorslag en de auto gekocht met inruil van mijn eigen Mazda.

Prima bedrijf

Erg fijn geholpen goede verkoper

Positieve ervaring

Ondanks de steeds uitgestelde levertijd bleef het contact goed. Verkoper was erg klantvriendelijk en reageerde altijd bij vragen.

Professioneel

Ik werd goed ontvangen met een goeie kop koffie. De collega die mij ontving was erg vriendelijk en professioneel. Nadat ik de eerste keer moest afzeggen werd ik goed geholpen om een nieuw tijdstip te vinden waarneer ik de auto kon ophalen. Het is een mooi moment om eindelijk je auto te ontvangen en dat alles dan ook goed geregeld is wordt erg gewaardeerd.

Goed en fijn geholpen

Prima geholpen

Nette en correcte verkopers

Wat een feestje om een nieuwe auto te bestellen bij Mulder Mazda

Van het uitzoeken en samenstellen van mijn nieuwe leaseauto tot het ophalen ervan enorm goed geholpen! Je voelt je erg welkom in de showroom, je wordt goed op de hoogte gehouden en de aflevering zelf is echt een feestje.

Ronduit prettig

Mijn ervaring met Mazda-Mulder is ronduit prettig te noemen. Vanaf eerste contact tot en met aflevering en nazorg. Bovendien is Mazda er in geslaagd om niet alleen geweldig rijdende machines te ontwikkelen maar ook nog eens te voorzien van een zeer hoog afwerkingsniveau. Ik had mij voorgenomen om alleen dáár een auto te bestellen waar ze héél erg aardig zijn: dat is bij Mazda Mulder meer dan geslaagd. Dankjulliewel! Team Mulder!

Aanrader voor mensen die van plan zijn een Mazda willen aanschaffen.

Straalt rust uit. Laten je gang gaan komen niet als een dolle naar je toe. Zeer prettig en zeer correct personeel.

Ik ben uitmuntend geholpen, met de aankoop van mijn nieuwe auto.

Mijn bovenstaande opmerking zegt genoeg ,denkt ik zo.

Goede en complete uitleg van de opties van de auto en vriendelijk geholpen

Geweldige service gecombineerd met kennis van zaken

Vandaag brandde opeens het accu-lampje. Zonder afspraak direct geholpen. Na diagnose direct accu vervangen. Met 30 min was ik weer mobiel. En 2 weken daarvoor lakschade - op afspraak - super goed opgelost tegen nette prijs. Altijd vriendelijke ontvangst, prima koffie en alle medewerkers weten veel over de auto's die ze verkopen. Ze stralen enthousiasme uit over dit mooie merk!

Zeer goed geholpen en zeer fijne auto.

Mijn CX-5 black edition in ontvangst genomen en echt een heerlijke auto. Ook ben ik door Niels zeer goed geholpen vlotte vent die zeker niet het gevoel van een standaard auto verkoper geeft. Dat is fijn, aflevering allemaal netjes verlopen dus vol lof!

Super!

De aflevering was zeker een feest. Belangrijker nog, het is een feest om in de Mazda CX-5 rijden. Dank voor de ontvangst en de manier van afleveren van de auto.

Super!

Vriendelijk en aandacht voor de klant

Zeer correct geholpen, alles wordt ook netjes geregeld, verzekering etc. Ondanks dat er een Mazda dealer is in Dordrecht voelt Barendrecht voor ons beter aan.

Netje en leuk afgeleverd

Moet nog wel veel wennen aan het dashboard en de projectie op het raam.Verder mooie en goede auto

Kamerlingh Onnesweg 28

2991 XL Barendrecht

010 - 311 68 85

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Zuid

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.