Uitstekende service

Orima en orofessioneel geholpen!

Ik koop al jaren bij Mulder en bij de aanschaf van onze inmiddels 4e Mazda zijn we qua service en afhandeling heel goed door het aankoop proces geholpen. Dank daarvoor.

Auto prima, afleverervaring matig, inzet medewerkers goed

Goedemiddag, De nieuwe auto is prima en zoals verwacht (had hiervoor zelfde auto). Bij prikken datum auto inleveren en nieuwe ophalen was vooraf door mij duidelijk gecommuniceerd zo vroeg mogelijk ivm werkafspraak in Goes. Niemand bleek hiervan op de hoogte, was niet intern overgedragen. Wellicht was het achteraf toch beter geweest om de door mij aangedragen optie van een zaterdag te kiezen. Nu iedereen druk met papierwerk dat nog moest en weinig tot geen tijd voor eventuele uitleg. En sommige zaken zoals KvK uittreksel kun je ook vooraf opvragen. Maar verder prima hoor. Het loopt soms zoals het loopt. Groet Silvia

De klant staat op 1 bij Mulder-Mazda.

Bij Mulder-Mazda voel je je op en top klant. Met wie je ook te maken hebt, je wordt altijd vriendelijk en geduldig te woord gestaan. De aankoop van de nieuwe Mazda (nummer 5 bij Mulder, dat zegt genoeg) verliep soepel. Dat verkoper Rowan nog vrij jong is, was niet te merken. Het verkoopgesprek was prettig en professioneel. Alle opkomende vragen werden direct beantwoord. De aflevering tenslotte van de nieuwe Mazda, hoewel inmiddels bekend, blijft een feestje.

In Waddinxveen hebben we de auto gekocht Een bijzondere ervaring hoe de auto gepresenteerd werd. Behulpzaam en de tijd nemen zijn grote pluspunten.

Superleuke ophaalervaring!

Na een super ontvangst heb ik mijn eerste auto mogen ophalen bij Mulder-Mazda. Was supertof en ik ben superblij. Top!

Prima dienstverlening, goede service

Mulder Mazda staat echt voor je klaar en denken met je mee. Maken van het kopen van een nieuwe auto een feestje!

Very pleasant

Well received and everything was ready, nice coffee and the smoke was a bit of fun.

Vriendelijke adviseur verkoop om de door mij aangeleverde configuratie door te nemen. Tijdens het gesprek dacht hij met mij mee om een goede keuze te maken en snel een auto van mijn keuze te leveren.

Ik werd zeer vriendelijk geholpen, goede service. Ben al jaren bij Mulder.

Geweldige service

Beste Mazda-dealer, Wij zijn blij met ons nieuw voertuig,de behandeling van het personeel was top.

klantvriendelijk en professioneel.

Komen alle afspraken na en zijn service gericht. Voel mij als klant gewaardeerd.

De verkopers zijn niet opdringerig, laten je rustig nadenken over je beslissing

Zeer goed geholpen en dito service

Zie boven

Zowel bij de koop als bij de aflevering zijn we heel fijn geholpen

Verkoper Bas van Het Groene Hart maakte er veel werk van om ons te informeren over de auto van onze keuze en al onze vragen te beantwoorden. De aflevering die op ons verzoek dicht bij huis bij Mulder-Mazda R'dam-Noord kon plaatsvinden was een heel speciaal feestje. Het voelde van meet af aan vertrouwd bij Mulder-Mazda. En de auto rijdt geweldig, dus alles bij elkaar vormt een mooie belofte voor de toekomst.

Top. Goede service

Blijf zo doorgaan.

Mulder-Mazda is een fantastische onderneming

Vriendelijk personeel en goede service

Geweldige ontvangst, service en bereikbaarheid

Geweldige ontvangst, service en bereikbaarheid

topbedrijf!

Ik kwam mijn nieuwe auto halen, vriendelijke ontvangst, zorgvuldig voorbereid, alle stukken bij de hand en heldere uitleg van de nieuwigheden van de Mazda CX 30 Nagisa.

Aanrader

Op 27 dec 2024 kwam ik binnen bij Mulder Mazda, Voelde mij gelijk thuis. De mogelijkheid was er dat ik een proefrit kon maken en 6 dagen later kon ik mijn CX 3 ophalen. Het leek alsof ik in Hollywood beland was echt een top ervaring. Heel fijn. Rowan en Robert hebben mij heel goed geholpen. Bedankt jongens. Volgende Mazda kom ik daar weer zekers!!!

Top service en zeer klantvriendelijk!!

Op 29 november, na een lange zoektocht viel mijn keuze op de Mazda 2 .Hiervoor kwam ik uit bij Mazda Mulder in ommoord. Ik had het niet beter kunnen treffen, vanaf de eerste keer heel fijn ontvangen en op 29 november kon ik mijn auto ophalen. Wat was ik verrast, ze maken er echt een feestje van, gelukkig was mijn dochter erbij om te filmen en nog vaak terug gekeken en gedeeld! Ook de service na aankoop is uitstekend, en wil behalve Rowan die ons heel fijn geholpen heeft ook alle andere medewerkers bedanken voor hun hulp en klantvriendelijkheid!

Vriendelijk en topservice

Uitstekend geholpen en geinformeerd

Prettige dealer

Aankoop CX5 Takumi. Ontvangst in showroom door zeer vriendelijke “gastvrouw” van de oude (en juiste! stempel). Verder zakelijke en correcte afhandeling door eigenaar? Auto met rookgordijn begeleid door de indringende klanken van een fragment van de band “Survivor” voorgereden. Kortom, het is niet even betalen, halen en wegwezen dus. Wij zijn al lang klant bij Mulder Mazda en zijn tot op heden tevreden over de service. Maar ja, ze voeren dan ook een prima merk ;>).

keurig familiebedrijf

We zijn prima geholpen door Rowan en Robbert. We konden altijd terecht met onze vragen. Vooral de aflevering van de auto was voor ons een hele bijzondere ervaring, wordt heel leuk gedaan.

Top zaak!

Zijn super vriendelijk ontvangen, fijn geholpen bij de keuze van onze auto. We twijfelde tussen twee type auto's. Uiteindelijk voor de mazda cx30 gekozen en totaal geen spijt! We zijn hartelijk opgenomen bij de mazda familie.

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam

010 - 421 42 00

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Noord

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.