Bij Mazda Mulder ben je klant.

Persoonlijke aandacht gericht op het maken van de juiste keuze. Het gastvrije ontvangst zorgt ervoor dat je er graag langs gaat. Top verkoopteam Rotterdam Noord. Ze hebben er een enthousiaste klant bij.

Bijzonder mooie ervaring bij Mulder Rotterdam Noord

Op 31 oktober onze nieuwe Mazda CX-60 op kunnen halen die op een bijzondere manier onthult werd... De auto aangekocht bij Mike, goed gesprek, goede deal en in 2 weken geleverd dus zeer snel, zijn erg blij met de auto, rijd geweldig. Worden nog paar dingen nageleverd maar dat komt vast goed. Over after-sales kan ik dus nog geen oordeel vellen maar dat zal ongetwijfeld goed zijn

Goede service en aflevering nieuwe auto.

Het totale verloop van inruil tot aflevering nieuwe mazda, de mogelijkheid van maken van een proefrit en de inruil gaf mij een goed gevoel. Alleen het reinigen van de binnenkant van de auto vond ik wat minder vuile strepen op het leer van dashboard en deur.

Deze Mazda 2 hybrid is mijn 4e Mazda. De service bij Mulder Mazda Rotterdam noord is echt super. Ze gaan net even dat stapje verder om je te helpen. Ik ben heel erg tevreden over mijn nieuwe auto, na een dag nog even langs geweest om wat instellingen te laten veranderen. Bedankt medewerkers Mazda!

CORRECT BEDRIJF

PRETTIG CONTACT , NETTE AFHANDELING , VERTROUWD.

Feestje om er te komen!

Vanaf dag een voel je je welkom bij Mulder-Mazda. Je wordt vriendelijk verwelkomt, keurig te woord gestaan. Alles is tot in de puntjes geregeld. Bij vragen/opmerkingen ontvang je altijd reactie. Ook bij eventuele storingen in de auto gaan ze adequaat te werk en wordt het opgelost. Goed overleg en contact. Je wordt verwend met een heerlijke kop koffie met koekje! Kortom hier kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Mvg

Leuke en verrassende sleuteluitreiking!

Flexibel met maken van afspraak, tijd genomen voor uitleg van auto. Goed geregeld.

Geweldig!

Goede service en heel blij met onze Mazda CX 60

Zeer attent personeel.

Ik heb mijn oude auto ingeruild voor een mx5 occasion. Aandacht voor de klant. Proefrit kon onmiddellijk geregeld worden en inruilprijs voor de oude auto. Goede en nette communicatie per telefoon en e-mail.

Nette service

Service is en communicatie is over het algemeen goed. Wel is het goed om minder stellig te zijn in het kunnen halen van bepaalde levertijden. In een verkoop gesprek aangeven dat “onze levertijden wel echt de levertijden zijn en niet langer dan een week of twee zullen uitlopen” is niet handig als er vervolgens ruim twee maanden na de genoemde levertijd pas wordt uitgeleverd (in de wetenschap dat iemand gedurende die periode echt zonder auto zit).

Een feestje!

Nooit eerder werd mijn nieuwe auto op deze manier gepresenteerd! Het was een feestje :)

Top aflevering en ervaring

Het bestelproces en de aflevering waren top geregeld.

Prima, naar verwachting

Leuk dat ze er een feestelijk tintje aan willen geven. Ook fijn dat ik dat over mocht slaan. Goede uitleg over alles

Uitstekende service

Persoonlijk, klantvriendelijk

Alles gewoon supergoed geregeld !

De CX 60 is een fantastische auto, ik ben nog aan het leren hoe alles werkt want ik heb hem pas 4 dagen, maar schitterend.

Meer dan prima!

Altijd een gezellige en gemoedelijke sfeer. Je wordt goed ontvangen en de benadering is persoonlijk. Ook wordt er gedaan wat is afgesproken. Daarnaast, als je dan in mijn geval met een dikke glimlach je nieuwe zwarte CX-60 de showroom uitrijdt, kun je niet anders dan tevreden zijn. Want ook de auto bevalt meer dan goed! Bedankt Mulder-Mazda R'dam-Noord!

Fijn contact gehad met Mike, duidelijke uitleg.

Was al een aantal keren langs geweest om te kijken, wat ik fijn vond is dat er niet gelijk een verkoper in m'n nek stond, maar wel alles kon vragen. Verder hebben we de auto nu een dikke week en zijn er blij mee. Met de service verder nog geen ervaring, maar ga er vanuit dat die ook goed is.

Prima aflevering

Tijdens de aflevering werd de nieuwe auto op een leuke/ludieke wijze gepresenteerd. Duidelijke uitleg, maar had hiervoor een andere Mazda dus veel zaken waren bekend.

Hele fijne ervaring!

Goed, snel en altijd fijn geholpen. zowel bij het uitzoeken van de auto als bij het leveren. zelfs nog even terug geweest toen ik vragen had en bij zaken er niet uit kwam. goed geholpen en met verkoper een rondje gedaan om alles naar wens te installeren. Kortom, erg leuk en fijne ervaring.

Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan om de aflevering te bespreken. Ik had alleen wel gehoopt wat tekst en uitleg te krijgen toen de auto werd geleverd. I.v.m. lease ik heb geen proefrit of iets vooraf gemaakt, dus wat uitleg over hoe bepaalde zaken werken was prettig geweest.

Goed geholpen door personeel en alles volgens planning gegaan.Ben blij met mijn cx60

Persoonlijk en betrokken

Afgelopen week mijn Mazda CX-30 opgehaald bij Niels van Mulder Mazda in Barendrecht, alles prima verlopen en alle afspraken zijn nagekomen. Nu lekker genieten van deze fantastische auto.

Altijd een feestje als je je nieuwe Mazda haalt!

Het is gewoon leuk wat voor werk ze er van maken om je nieuwe Mazda in ontvangst te nemen. Niet zomaar de sleutel ontvangen met een handdruk en weg. Maar met een rookmachine en muziek komt hij uit de werkplaats rijden. Daarna nog netjes wat tekst en uitleg en de sleutels in een mooi doosje. Echt een belevenis!

Keurige afhandeling

klantvriendelijk en goede service ontvangen bij mijn aankoop

Zeer deskundige medewerkers en uitstekende service!

Alles tot in de puntjes geregeld!

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam

010 - 421 42 00

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Noord

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.