Prima ervaring bij MulderMazda

Na 35 jaar Mazda 2 andere automerken geprobeerd , ben blij weer op het “oude Mazda nest” terug te zijn

Super blij met mijn nieuwe Mazda

Het was even wennen een automaat, maar na een paar dagen went dat al snel. Hele mooie auto, zeer vriendelijk personeel, ben er heel blij mee.

Ik ben weer thuis!

Mijn familie heeft zo ongeveer een voetbalveld vol met auto's gekocht in de vele 10-tallen jaren dat wij klant zijn van Autobedrijf Mulder. Onze buurtjes van vroeger zorgen nog steeds voor een gevoel van thuiskomen. Na een uitstapje naar een gedistingeerd Engels automerk ben ik weer terug ... het kon niet anders ... ik ben weer thuis!

Geweldige service

Heel fijn geholpen bij de aanschaf van mijn mx 30. Ook bij de vragen die ik daarna had stond het team klaar om te helpen met een bakje koffie erbij

Zeer prettige ervaring !

Vooraf telefonisch contact met een duidelijk voorstel. Bij binnenkomst een "warm" gevoel bij ontvangst en de inrichting van het filiaal. Vervolgens prettig en duidelijk zaken gedaan met deze firma. Levering auto op leuke, afwijkende, wijze ! Geen standaard verhaal. Nalevering van accessoires werd door personeel zelf in de avond thuis bezorgd, wat een service !! Ook tussendoor even langs geweest en zeer leuk contact met medewerkers. Ik zeg: ga op deze wijze door........visitekaartje voor het merk Mazda en de firma Mulder.

Een mooie ervaring

De kennismaking met deze dealer voelde als een warm bad. Een uitstekende begeleiding bij het in onvangst nemen van de nieuwe auto

Uitmuntend

Door omstandigheden moesten wij eerder dan gepland overstappen naar een andere auto . Wij kwamen bij Mazda Mulder terecht en werden daar vanaf de 1ste minuut op een zéér vriendelijke, professionele, kundige maar óok eerlijke manier geholpen ! Er wordt gevraagd en gekeken naar je wensen en mogelijkheden en van daaruit gaan ze met de klant verder kijken wat mogelijk , verstandig en wenselijk is! En onze ervaring is ?? Gabrielle , Mike en Robert zijn fantastische en professionele medewerkers die ons niet alleen op professionele wijze hebben bijgestaan/geholpen maar zéker ook op sociale , vriendelijke , eerlijke en gastvrije wijze . Van zowel mijn echtgenoot als mijzelf ? Een dikke 10 mensen , wens jullie nog véél meer clandizie en nog véél meer mooie reviews !

Een zeer tevreden klant!!

Mijn ervaring aan Mazda-Mulder Rotterdam en aan Robert is zeer positief!! Top geholpen en uitstekende service. Nogmaals bedankt,

Martin Luther Kingweg 21

3069 EW Rotterdam

010 - 421 42 00

Over Mulder-Mazda Rotterdam-Noord

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.