Zeer professioneel en netjes afgehandeld.

Aankoop is zeer netjes afgehandeld. Bij de aanschaf had ik nog wat aandachtspunten, zelfs de kleinste daarvan zijn opgelost. Een mooi stapje boven wat ik bij andere dealers heb ervaren.

Tot aan het zetten van de handtekening op de koop overeenkomst, prima, daarna minder.

Na diverse gesprekken, zijn we tot een deal gekomen. Was een prettig gesprek en een goed gevoel. Echter na het zetten van de handtekening, werd dat gevoel, helaas, wat minder. Doet niets af aan de auto, die is top.

Eerste ervaringen….super

Erg vriendelijk geholpen! Leuke aflevering, alles voor elkaar!

Netjes geholpen

Zie bovenstaande

Prettige service

Fijne mensen bij de receptie, show bij aflevering is niet mijn ding.

Zeer goed geholpen.

Heel leuk en deskundig geholpen door Dennie. De moeite waard om bij jullie langs te gaan.

Waanzinnig mooi & bijzonder!

Bij Mulder Mazda staat "wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra" en daar is geen woord aan gelogen!!! De stap extra begon al toen ik wegens omstandigheden de aankoop van mijn Mazda 2 (occasion) op de afgesproken datum kon afbetalen en men bereid was de auto nog langer voor mij vast te houden. De aflevering was idd een feestje en heel bijzonder! En het bezit van deze fantastische auto is ook zorgeloos zowel om heerlijk mee te rijden als de service van dit mooie bedrijf. Dank jullie wel!!

Spectaculair

De aflevering was spectaculair. Je nieuwe auto wordt echt onthuld... heel erg leuk. Ook de service is perfect. Er was helaas geen SD kaart geïnstalleerd voor de navigatie maar werd opgelost. Geholpen door een zeer behulpzame monteur die nog wat extra uitleg gaf.

Auto totaal niet volgens afspraken afgeleverd.

Door eerdere ervaringen weer bij mulder terechtgekomen. Met Bas overeengekomen over een prachtige cx5 homura. Omdat we graag de auto strak willen hebben, afspraken gemaakt over een aantal reparaties/vervangingen. Helaas bij levering bleken er behoorlijk wat punten niet uitgevoerd. Bas beloofde ons echter wel meteen dat het geregeld zou worden en stond open voor elke oplossing bedankt daarvoor. Als het goed is word het aankomende week allemaal opgelost. Ook een aantal keer gebeld en werd niet opgenomen, ook niet teruggebeld dat vond ik ook niet zo netjes. Al met al is de homura echt fantastisch wat een toffe auto, maar hoe het allemaal is verlopen vind ik niet mulder waardig eerlijk gezegd. Ik wacht deze week af en het zal echt allemaal wel goed komen, maar daar baseer ik dan mijn eindoordeel op. Bas gaf al aan dat het erg druk is en lastig met personeel dat begrijp ik ook allemaal maar een auto van dit kaliber waar ik zoveel geld voor betaal moet gewoon goed zijn. Dan had ik liever nog een week langer gewacht. Maar goed eerst deze week afwachten en hopelijk blijf ik dan in de toekomst nog klant bij Mulder mazda. Met vriendelijke groet, Peter van Leeuwen

Vergeten aflevering

De aankoop en inruil ging goed. We kwamen op een zaterdag zonder afspraak op een auto, die eigenlijk nog niet binnen was. De auto was al wel binnen, maar nog niet klaargemaakt voor de verkoop. We konden er wel mee rijden en de overeenkomst werd diezelfde middag nog gemaakt. Tot zover ging het goed. Het maken van de afspraak voor aflevering ging wat moeizamer, uiteindelijk er zelf achteraan gegaan en de afspraak gemaakt. Op de dag van aflevering duurde het allemaal erg lang. Wat bleek, ze waren ons vergeten. De auto was niet klaar. Hij is snel gepoetst en aan ons afgeleverd. Helaas, niet goed. Afspraak gemaakt om alles alsnog in orde te maken. Alles leek nu in orde, maar ook dit is niet het geval. Binnenkort maar weer een vervolgafspraak maken... De slogan: "Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér!" is totaal niet nagekomen, eerder het tegenovergestelde. Gebaseerd op de hoeveelheid Mazda's die hier rijden, zal het een incident zijn. Echter de oplossing is ook maar half uitgevoerd. Zonde, want de 2 Mazda's die we nu rijden bevallen in de basis heel erg goed.

Goede en prettige behandeling

Het ophalen van de Mazda was een verrassend feest.

Het ophalen van de Mazda was een verrassend feest. Leuke show met rook en muziek. Top !!! Na het koppelen van onze mobiele nummers werd de Mazda voor gereden. Klaar voor vertrek. Helaas werkte de navigatie niet, waarschijnlijk de SD kaart niet geregistreerd. Dit was wel snel verholpen. Bij thuiskomst was er geen boekje " verkorte handleiding " aanwezig en hadden we geen uitleg gehad over de afneembare trekhaak. Zelf ook niet aan gedacht om dit te vragen. Al met al zijn we zeer tevreden met onze nieuwe Mazda. met vriendelijke groet, fam. de Haas

Veel keuze, fijn gesprek, leuke deal en Spectaculaire aflevering!

Een afspraak gemaakt voor een proefrit in een mooie Mazda CX5van 2 jaar jong. Hierna een vakkundig en fijn gesprek gehad met Leon Vermaas We hebben een nieuwe voorraad CX5 en de 2 jaar jonge CX5 bekeken en berekend hebben en uiteindelijk tot een deal kwamen voor de 2 jaar jonge Mazda CX5. Een kleine 2 weken later werd de aflevering gepland welke spectaculair was met muziek en rook! Hierna op weg naar huis. Na een paar honderd meter constateerde ik een sterretje in de voorruit en ben terug gereden. Bij de garage aangekomen werd het sterretje deskundig beoordeeld en bleek deze nog niet gerepareerd. Snel werd er contact opgenomen met een ruithersteller en is dit direct vakkundig gerepareerd. Tot op heden bijzonder blij met mijn (2e) Mazda CX5 en de samenwerking met Mazda Mulder in Waddinxveen.

Klantvriendelijk en eerlijk oprecht

Zijn zeer goed geholpen door vriendelijk personeel met kennis van zaken en oprecht mensen.

Klantenservice met een hart voor Mazda

Heel goed geholpen bij het kopen van een gebruikte Mazda CX5. Niet pushen valt gelijk op. Verkopers zijn geduldig en leggen alles goed uit. Er is aandacht voor de wensen en dat leidde uiteindelijk tot de aankoop. Moest wel wat wachten voordat de auto afgeleverd werd. Het was echter de moeite meer dan waard. De 'show' bij de ontvangst, daar moet je van houden. Heeft wel impact. De auto rijdt smooth. We hadden ook niet anders verwacht, want het is een Mazda. En ook nog met 1 jaar garantie. We gaan er veel plezier van hebben.

Een keer mazda altijd mazda.

het rijdt soepel en weinig problemen.

Prima, goed geholpen

Prettig om zaken mee te doen.

Alles is goed geregeld en komen beloftes na

Het is de 1e x dat ik een auto bij een dealer koop en ik moet zeggen dat het allemaal prima voor elkaar is en er ook vertrouwen wordt gewonnen door de manier van zakelijk handelen. Of je nu een auto van 5000 of 80.000 koopt maakt niet uit elke klant wordt goed behandeld . Helaas is er 1 min puntje de cx-5 die ik heb aangeschaft wordt niet erg warm als de kachel vol uit staat. En met dit koude weer is dat erg jammer. Daar in tegen wordt het wel spoedig opgelost en komen ze zelfs de auto ophalen thuis voor de reparatie.

geen fijne ervaring

Jammer, presentatie van auto was geweldig. Daarna was de aandacht voor ons als klant weg. Te weinig aandacht gehad en te weinig uitleg, kon uiteindelijk niet eens wegrijden ( ik had geen idee) met mijn nieuwe auto. Jammer !

Goed! Goed geholpen, alles goed geregeld.

Niks op aan te merken. Gewoon zoals het hoort, afspraak is afspraak.

Wordt al jaren goed geholpen

Wij waren op zoek naar 2 occassions en wilden onze oude auto inruilen. We zijn onwijs goed geholpen door Robbert en Bas, van advies totaan de aflevering van onze nieuwe auto's. Er werd meegedacht met onze proefritten van het ene filiaal naar het andere en weer terug met een andere auto. Er is een mooie prijs gemaakt voor onze inruil auto. De aflevering is een feestje. En ook de nazorg is helemaal in orde. Ze geven je echt een stukje méér!

Fijne, persoonlijke benadering

Vanaf het eerste moment een welkom gevoel gekregen. Iedereen neemt de tijd voor je. Je wordt serieus genomen en ook het rapport wat opgemaakt wordt bij de inruil van je eigen auto wordt meteen grondig aangepakt. Het ontvangen van mijn nieuwe occasion was een feestje! Al met al kan ik alleen maar positief zijn. Wat fijn dat er nog een bedrijf is wat zo te werk gaat. Mulder-Mazda is zeker een aanrader.

een feestje!

Klantvriendelijk, goede informatie super ervaring

Fijn bedrijf om mee te werken!

Vriendelijke, service-gerichte mensen. Ik ga m'n onderhoud er ook laten doen.

Ik vind Mulder Mazda een Top Dealer

Men zegt wel eens al wat je van ver haalt is goed dit is niet altijd juist maar bij Mulder Mazda klopte echt alles. Vriendelijke ontvangst en kundig personeel. In alle redelijkheid een nette inruilprijs voor je auto. Je nieuwe auto wordt keurig netjes en met een leuk show de showroom binnengehaald. Dat was nog eens een beleving echt toppie Met een vriendschappelijke handdruk en een leuk presentje stapten we voldaan in onze nieuwe auto terug naar huis.

Kanaaldijk 42

2741 PA Waddinxveen

0182 - 60 60 03

Over Mulder-Mazda-'t Groene Hart

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.