Top gedaan

Onlangs bij Mulder de nieuwe CX-30 opgehaald. Heb de auto via mijn bedrijf als leaseauto in gebruik. Het mooie bij Mulder vind ik dat je er (ook als leaserijder) nog echt als klant wordt behandeld. Tomas Franssen, die het hele proces met de leasemaatschappij en mijn bedrijf heeft begeleid, heeft me altijd optimaal geïnformeerd over de voortgang. Ook de aflevering was een feestje op zich. Echt leuk om zo met een nieuwe auto te starten.

Geweldige ervaring super positief

Door Mazda lease ben ik in een situatie gedwongen om keuzes te maken. De keuze was doorgaan met Mazda leasing. Daar heb ik zeer negatieve ervaringen gehad. Toch via de verkoop afdeling van Mazda Waddinxveen in het bijzonder Remco toch blijven kiezen voor Mazda. Remco heeft mij zodanig perfect geholpen dat ik nu in een eigen aangeschafte Mazda rij waar ik super blij mee ben. Heb dit Remco meerdere malen aangegeven. Super geen andere woorden voor. Ik ben zeker een blije en Eer tevreden Mazda rijder.

Fantastisch

Ik word altijd super goed en snel geholpen bij Mazda Mulder. De mensen zijn er altijd erg vriendelijk, zeer kundig maar vooral enthousiast. Uiteraard bevalt de Mazda 6 enorm en stap ik elke dag met plezier in. 12000km verder (in 3 maanden) nog steeds een glimlach op m’n gezicht, wie had dat verwacht na voornamelijk Duitse premium en wat alfa’s te hebben gereden. De 6 doet er zeker niet voor onder! Bedankt Mazda Mulder!

Kwaliteit met een persoonlijke touch

Mijn ervaring met het aangaan van de private lease van mijn MX-30 is zeer positief. Ik zeg daar graag nog wat meer over. Zonder afspraak binnengelopen in Waddinxveen werd ik verzorgd met koffie en na enige tijd geholpen door Tomas Franssen. Een verademing na verschillende eerder bezochte verkopers (andere dealers), die liever zichzelf horen praten en gericht zijn op een snelle deal. Zo niet Tomas. Ik kwam af op een CX-30 die hij geduldig toelichtte. Maar mij ook wees op de mogelijkheden en onmogelijkheden van een electrische auto. Deze MX-30 leek mij in eerste instantie niet geschikt in mijn situatie. Na voors en tegens met Tomas te hebben besproken toch een proefrit gemaakt. En ik kwam met een grote glimlach terug in de showroom. Hoewel ik na de eerste rit al overtuigd was, gaf Tomas aan om er goed over na te denken. Omdat dit niet nodig was, heeft hij daarna alles in gang gezet om zo snel mogelijk mijn gewenste configuratie beschikbaar te krijgen. Tot mijn genoegen is dat heel goed gelukt: begin juli 2021 het eerste contact en einde van die maand al rijden! Samengevat: gastvrij en attent (receptioniste is top) adviserend, meedenkend en afspraak is afspraak, gericht op het aangaan van een langere relatie i.p.v. het scoren van een quick win. Hoewel ik in het midden van het land woon, ben ik zeer tevreden over de bevestiging van mijn gevoel om deze auto bij Mazda in Waddinxveen te bestellen. Update november 2021: Auto rijdt nog steeds geweldig; je merkt hoe goed doordacht alles is. Ook van het midden van het land naar Zuid Holland en terug is ondanks de beperkte reikwijdte goed te doen. Ga je verder, dan aan de snellader of parkeer bij meer tijd bij een laadpunt op de plaats van bestemming. Een eigen oplaadpunt thuis is wel een aanrader. Tijdens het snelladen kom ik geregeld andere EV-bestuurders tegen met niet nader te noemen andere auto’s die voor (veel) meer geld niet dezelfde kwaliteitservaring en gevoel bij het rijden hebben.

Super vriendelijk

Mazda Mulder gaf een prima prijs voor mijn vorige CX5. Dus mijn nieuwere CX5 bij Mulder gekocht. Helaas reed ik schade :-( aan mijn bumper. Ook de schade afhandeling verliep supersnel. Enne de stroopwafels bij de koffie zijn altijd vers -:) Ik kom er graag

Erg tevreden!

Ik ben goed geadviseerd met mijn aankoop van een Mazda CX3 Vriendelijk en goed geadviseerd door Thomas. Ondanks dat het bijna einde werkdag was ,werd er alle moeite voor gedaan om de Mazda nog te kunnen bekijken . De auto werd mooi gepresenteerd . Bij het afleveren werd er echt een klein feestje van gemaakt . Heel erg leuk !

Goede service. Betrouwbare zaak.

We hebben onze CX-3 hier gekocht en werden vriendelijk en geduldig geholpen door een van de medewerkers. Alles werd keurig verteld en duidelijk uitgelegd.

Klantvriendelijk en een hele goede service

Ik zag een auto op internet en die stond in Barendrecht ik vroeg of ze hem naar Waddinxveen konden halen en dat kon. Hele aardige mensen en heel klantvriendelijk. Zou mijn volgende auto hier zeker weer kopen

Tevreden ❗

Zoals al eerder aan de heer Rémon Snel gemeld, zijn wij zeer tevreden over de periode, dat we ons klant van Mulder-Mazda mogen noemen. Met name zijn begeleiding op weg naar onze uiteindelijke keuze hebben wij erg gewaardeerd. Ook de minder intensieve contacten met andere medewerkers hebben we als plezierig ervaren.

Kanaaldijk 42

2741 PA Waddinxveen

0182 - 60 60 03

Over Mulder-Mazda-'t Groene Hart

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.