Allemaal prima gelopen.

Leuke onthulling nieuwe auto, net ff anders als normaal. En lekker dan een bosje bloemen!

Erg blij met de nieuwe masda2

Aardig personeel, goed geholpen

Snel behulpzaam

Met name het aanbieden van de auto (proefrit, opties, 2023 kenteken, onderhandeling) ging zeer goed. Ook het later kunnen opleveren van de auto en de uiteindelijke oplevering (geen toeters en bellen ivm persoonlijke situatie) was prima. Afspraak maken om de auto op te halen was wat lastiger.

Helemaal top

Mazda cx60 besteld. Binnen 2 weken geleverd. Het leveren was echt een feestje ze maken er echt een speciaal moment van. Nu lekker de eerste kilometers aan het maken, wennen aan het hybride rijden en opladen maar tot hier bevalt het prima. De luxe en ruimte in de auto is om verlieft op te worden. Ik zou iedereen een Mazda aanraden en zeker halen bij Mazda Mulder groenehart.

Verwachting overtreffend

Tomas heeft ons zeer goed en geholpen. Vanaf het eerste contact: vriendelijk, attent, eerlijk, open en transparant. Kortom, professioneel! De manier waarop er bij Mulder Mazda ’t Groene Hart wordt gewerkt, wekte mijn vertrouwen. Blij met de nieuwe auto!

Super geregeld

Het was allemaal goed geregeld

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN

We zijn erg blij met onze tweedehands MX5 RF en de service die we hebben ontvangen. Hartelijk dank Tomas.

Top service en zeer vriendelijk!

Vakkundig personeel en doen graag wat extra’s voor de klant zonder kosten te berekenen!

Geweldig geholpen door Bas Dost !!

Moest mijn CX 30 verkopen ivm omstandigheden werd niet moeilijk over gedaan hierbij geweldig geholpen door Bas

Voor het eerst overrompeld op de manier dat jullie onze auto presenteerde. Zeer goed geholpen en door jullie mensen en duidelijk. Zeer fijne ervaring. Een smetje is dat er ruim onder een kwart tank benzine in zat en dat verwacht je niet als je je auto komt ophalen. Uiteindelijk toch een hele mooie dag ervaren

Prima en eerlijk advies en blij met mijn Mazda

Gegaan voor Mazda cx5 en prima geadviseerd en geholpen door Bas. De dingetjes die gedaan moesten worden zijn allemaal gedaan dus ik ben een zeer tevreden.

Het ophalen van de -voor mij nieuwe- Mazda 2 was een feestje. Blij met mijn nieuwe aanwinst en natuurlijk ook het geduld om mij alle knopjes en trucjes uit te leggen.

Aflevering slecht voorbereid, door half uur wachten grote irritatie

Voor aflevering nieuwe auto geplaatst bij mensen die onderhoudsbeurt wachten. Uiteindelijk heeft Sanne, na een half uur wachten, de boel gered door de aflevering door Roy te laten doen. Die heeft dit uitstekend gedaan. Sanne heeft minimaal een bos bloemen en een groot compliment verdiend voor haar inspanningen. Hulde. Nazorg en excuses waren uitstekend. Iedereen kan steken laten als je er maar van leert. Dat is hier zeker het geval.

Fijne auto!

Prettig te woord gestaan en een leuke afleveringsprocedure. De auto voldoet prima aan onze verwachtingen, maar het was wel wennen aan de bediening van de knoppen en electronica

I am very happy with my choice of Mazda CX30

I have been driving this brand of cars for years. I'm very happy.

Geweldige aflevering en service

Auto netjes rij klaar gemaakt en leuke manier van aflevering.

Na schade (total loss) van onze auto nu weer prima geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto.

Prima dienstverlening van de verkoopmedewerker met het uitzoeken van onze nieuwe Mazda CX-30. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden en omschrijving van de extra's ten opzichte van onze vorige auto. Ook voor het zorgen van een tijdige aflevering van de auto voor onze vakantie was de inzet van de verkoper optimaal. Dank daarvoor.

De ontvangst bij bezichtiging was enorm hartelijk en professioneel. Het hele aankoopproces was zeer prettig en goed begeleid door Bas Dols. We waren erg verrast door de hele aparte en leuke presentatie bij aflevering van onze nieuwe CX 60. Daar kunnen jullie trots op zijn. Hartelijke groet Peter en Sipke van Dijk Zoetermeer

Niet opdringerig en oplossing gericht

Na een grote proefrit langs veel rotondes met de nieuwe Mazda CX5 was mijn vrouw veel minder wagenziek dan in de huidige auto. Dit was mede de doorslag om voor de Mazda CX5 te kiezen. Uiteraard ook voor het stoere, hoge model en top kwaliteit.

Soepel geregeld

Inruilen en kopen op afstand. Dat is slim zaken doen. Alles snel en efficient geregeld met Tomas. Hoefde ik alleen maar naar Waddinxveen te rijden om de nieuwe wagen te halen.

Vriendelijkheid en expertise!

Veel autos om naar te kijken, in alle soorten en maten en na alle opties doorgenomen te hebben was niets meer onduidelijk over onze auto. Ik voelde me zeker en gesteund in welke keuze ik ook zou maken en dat zorgde voor vertrouwen. Onze nieuwe mazda rijdt als een zonnetje! Op naar vele nieuwe en verse kilometers.

Prima bedrijf met leuke mensen..

We zijn er 2 keer gaan kijken alvorens de auto aan te schaffen. Prima uitleg gekregen, geen gepush. Uiteindelijk een mooie CX 5 gekocht. Ook het afhalen werd een leuk feestelijk moment. Kortom, tevreden !!

goede informatie rond verkoop en aflevering. Jammer dat er zo lange tijd zit tussen aankoop (gebruikt) en aflevering. ook handig zou kunnen zijn dat aflevering plaats vindt in lokatie naar keuze. Dichter bij.

heel goed gevoel.

Van begin tot het einde met remon snel als verkoper een hele goeie klik gehad. En de oplevering top, goede uitleg en de cx5 werd schitterend gepresenteerd. En de sfeer was top, ongedwongen zoals het hoort en niet dat vasthouden en proberen je een bepaalde kant op te duwen.

Service met een hoofdletter S

Wat een fijn contact met Mulder-Mazda ‘t Groene Hart: altijd vriendelijk te woord gestaan, geen vraag was te gek of onbelangrijk, goede opvolging, hele correcte behandeling. We werden in het hele aankoopproces goed begeleid en van de aflevering van de auto werd echt een feestje gemaakt. Ik kan deze garage van harte aanbevelen!

Kanaaldijk 42

2741 PA Waddinxveen

0182 - 60 60 03

Over Mulder-Mazda-'t Groene Hart

Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér! Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.